2777
2789
مامانت خسته‌ست و فشار روانی زیادی روشه. قصدش فقط محافظت از توعه. اگر بعد یک ماه تازه لباستو دیده بخا ...

بابا خب خودشم رعایت کنه هرچی دلش میخواد کوتاه تر از من میپوشه تنگ تر میپوشه به من که میرسه میگ برو جن   دگی کن

ببخشیدا این رفتارا درسته من گوش ندادم ؟من میگم با این رفتا را کاری میکنن متنفر شیم چرا همیشه باید حر ...

من احساس کردم قسمت خودتو نمی گی

با چه لحنی باهاش صحبت کردی

باید از دید مادرت هم به قضیه نگاه کرد باید حرفای اون رو هم شنید

این که هودیت کثیفه مامانت باید حواسش می بوده؟ اینجور متوجه شدم که به مامانت گفتی بفکر من باش قاطی کرده؟

خرّم آن روز که پرواز کنم تا بر دوست               به هوای سر کویش پرو بالی بزنم            ❤                               الهی شکرگزار این زندگی هستم که به من بخشیدی؛ به خاطر همه چیزش:تو را شکر بابت آدم‌هایی که معلم من بوده‌اند.❤تو را شکر بابت درس‌هایی که زندگی به من ارزانی داشته‌اند.❤تو را شکر برای عشقی که می‌گیرم، می‌بخشم و می‌پراکنم. ❤                              ( تایپ کردم گلبهارجون بعد دیدم  "ر" جا افتاده)😮

یکسال پیش هیچ امیدی نداشتم، همه روش ها رو امتحان کردم تا اینکه بعد از کلی درد کشیدن از طریق ویزیت آنلاین و کاملاً رایگان با تیم دکتر گلشنی آشنا شدم. خودم قوزپشتی و کمردرد داشتم و دختر بزرگم پای پرانتزی و کف پای صاف داشت که همه شون کاملاً آنلاین با کمک متخصص برطرف شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون دردهایی در زانو، گردن یا کمر دارید یاحتی ناهنجاری هایی مثل گودی کمر و  پای ضربدری دارید قبل از هر کاری با زدن روی این لینک یه نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص دریافت کنید.

ببخشیدا این رفتارا درسته من گوش ندادم ؟من میگم با این رفتا را کاری میکنن متنفر شیم چرا همیشه باید حر ...

مطمن باش از آب و گل دربیای دیگه چنین چیزی نمی بینی مامانت یه زن هست خیلی چیزها رو دیده و مطمن باش از بقیه بیشتر دوستت داره ببوسش و حرفش گوش کن

بابا خب خودشم رعایت کنه هرچی دلش میخواد کوتاه تر از من میپوشه تنگ تر میپوشه به من که میرسه میگ برو ج ...

بهش بگو رطب خورده کی منع رطب کنه....با این حال خودت حواست باشه.رعایت کن .

من یه بار امتحانمو اشتباه خونده بودم مصلا از فصل ۷ بود من از فصل ۵ خوندا بودم!!!زنگ زدم به مامانم که تو رو خدا بیا منو ببر اگر نبری از مدرسه فرار می کنم مامانمم بهم می گفت تو خرتبی تینجوری می گی

حیلی جالبه بابامم پشتشو می‌گرفت از اون لحظه به بعد فهمیدم خانواده ی من غیرت سازنده ای در وجودشون ندارن

چون مامان خودتونم گیر میداد این روندو ادامه میدین؟شما باید روند درست رو درپیش بگیرین نه هرچی که دیدی ...

نه اصلا ربطی به مادرم نداره .میدونی یه چیزایی رو تا سنت نره بالا متوجه نمیشی .من شرایطم طوریه که تو شهر کوچیک و غریبم با در و همسایه های آشنای قوم شوهر ، دلم نمی‌خواد وقتی دخترم پاکه ، حرفی پشت سرش بزنن ، بهش میگم فقط معقول لباس بپوش ، نه کوتاه بیش از حد ، موهاتو هم در حد عرف بزار بیرون .کجای خواستم بده؟

نباید بلبل زبونی کنیببخشید من خودم مادرمبلبل زبونی کنه بچه بیشتر عصبی میشم و چرت و پرت هم میگم گاهی

بلبل زبونی چیه حرف اشتباهی زدم چیزی گفتم ؟

گفت برو عوض کن عوض کردم یه بارم چیزی نگفتم به خاطر یه رنگ رژ جن؟ده هم شدم هیچ حرفای همیشه اشه همیشه میگه نه فقط یه بار

به خاطر رنگ رژم گفت 🫠

میفهمم شمارو

مادرای این سایت خیلی متعصبن حرص نخور با حرفاشون

حتی خداهم گفته همونطور که عاق والدین داریم عاق فرزند هم داریم ولی اینجا معتقدن که هرگز نباید از پدر و مادر شاکی بود