2777
2789
عنوان

امروز کلاسا آنلاین تو شاد دخترم کلاس اوله آنلاین دقیقا چطوره

| مشاهده متن کامل بحث + 173 بازدید | 29 پست

بستگی ب معلم داره

بعضی وقتها دعوت ب گروه میکنه همه بچها میرن داخل گروه و معلم درس میده و سوال میپرسه ک میکروفن داره هر وقت خاستی جواب بدی میزنی و صدات پخش میشه

در غیر اینصورت ....سوالی چیزی باشه معلم میفرسته با ویس یا پیام

شما هم با ویس جواب میدی براش تو پی وی شخصی خودش میفرستی یا عکس میگیری از تکالیف نوشتش میفرستی 

فقط خییییلی کنده سرعتش

قسمتی از سخن های کوروش کبیر:بودن با کسی که دوستش نداری و نبودن با کسی که دوستش داری همش رنج و عذاب است.پس اگر همچون مثل خود نیافتی مثل خدا تنها باش.واگر یافتی او را چنان حافظ باش که گویا جزوی از وجود توست.

بچه یه چیزی تو دلم مونده نگم میترکم😍

جاریمو بعد مدت‌ها دیدم، انقدرررر لاغر شده بود که شوکه شدم! 😳

پرسیدم چی کار کرده تونسته اون لباس خوشگلشو بپوشه تازه دیدم همه چی هم می‌خوره!گفت با اپلیکیشن "زیره" رژیم گرفته 
عید نزدیکه و منم تصمیم گرفتم تغییر کنم. سریع از کافه بازار دانلود کردم و شروع کردم، تازه الان تخفیف هم دارن! 🎉

شما هم می‌تونید با زدن روی این لینک شروع کنید

من پیش دبستانیه کلی کار داده بفرستیم منکه حوصله ندارم بابا

انجام بده منم مثل تو دوران پیش دبستانی سخت نگرفتم  کلاس اول افتادم تو دردسر

در سرم جنگ های بسیاریست! و تنها کُشته اش منم....

یادش بخیر این سوالا و درس خوندن تو کرونا 😁

البته ما شاد نبودیم اصلا قدرت نداره یکی دوبار به زور رفتیم ‌ ولی اونا شما رو نمی بینن یا نمی شنون مگر این که خودتون دکمه رو فعال کنید نگران نباش . 

اگر دوست داشتید لطفا برای شادی روح مامانم یک صلوات بفرستید 💚
گفت ساعت ۹حضور غیاب میکنم

آره دیگه یعنی ۹ آنلاین باشین ، معمولا ویس میخواد که ببینه دخترت بیداره و پا گوشیه و یا نه .لباس و موشم  مرتب کن ، اگه احیانا تصویری بگیره ، آماده باشه ، ولی فکر نکنم تصویری بگیره چون وقت گیره 

بستگی ب معلم دارهبعضی وقتها دعوت ب گروه میکنه همه بچها میرن داخل گروه و معلم درس میده و سوال میپرسه ...

آره   کلا متنفرم از اپلیکیشن های ایرانی داغونه.  مجبوریم

امیدوارم صدا و تصویر نخواد شوهرم هست چرتو پرت زیاد میگه

یادش بخیر این سوالا و درس خوندن تو کرونا 😁البته ما شاد نبودیم اصلا قدرت نداره یکی دوبار به زور رفتی ...

اگه اینجوره خوبه. ایکاش تا آخر زمستون آنلاین بشه. بچم از یک مهر تا الان مریضه

اگه اینجوره خوبه. ایکاش تا آخر زمستون آنلاین بشه. بچم از یک مهر تا الان مریضه

اون که کلاس اوله طبیعیه . ولی واقعا انلاین سخته . نکشیدی نمیدونی چه قدر گرفتاری داره وقتی دائمی باشه 

اگر دوست داشتید لطفا برای شادی روح مامانم یک صلوات بفرستید 💚
آره کلا متنفرم از اپلیکیشن های ایرانی داغونه. مجبوریمامیدوارم صدا و تصویر نخواد شوهرم هست چرتو پر ...

نه شاد بد نیست اتفاقا

بقیه اپلیکیشن های ایرانی هم خوبن ما توی  بله  گروه داریم ایتا هم دارم همشون خوبن

عزیزم دست من نیست که دیگه تمام معلمای این مدرسه تو شاد گروه راه انداختن ماهم مجبوریم

اها

خدا جونم مرسی که با اینکه هنوز کوچولو هستم بهم سه قلو دادی اونم 3تا دختر خوشگل نمک قول میدم از فرشته هات خوب مراقبت کنم