2777
2789

بچه ها ما آبمیوه گیر و مخلوط کن مون خراب شده 

از طرفی مامانم قبلا خیلی النگو طلا داشت که بخاطر یسری مسائل تعدادی شون رو فروخت و تعدادی رو هم بخاطر مشکلات نذر کرد.و خودش ناراحته که النگوهاش کم شدن .

حالا من میخواستم النگو نقره واسش بخرم(طلا وسعم نمیرسه) 

باز مخلوط کن و آبمیوه گیر مونم خرابه مامانمم غر میزنه میگه یه وسیله درست توواین خونه پیدا نمیشه😂حالا به نظرتون النگو نقره بهتره یا مخلوط کن و آبمیوه گیر 

؟

نظرسنجی

صد در صد مخلوط کن

👈👈👈👈👈👈👈👈پاییز خر است👉👉👉👉👉 مادرم یاعلی گفتو،مرا زاد😊نماد حلال زادگی عشق علی و اولادش🤫🤫                         👈👈🙆🙋عضوکمپین مبارزه با کلمات تهوع آورِ😷:شوشو(شوهر)😧آخایی  سِز(سزارین)   آقایی😈عجقم(عشقم)🙊رل🤑🤑😷عجیجم(عزیزم)😒پشمل(پسر)😶آز(آزمایش)😐پری😕کراش😩😷😷تودلی  کنجد😱دوزپسر😟خودم پز  به ما چه،به توچه من توام یا تو منی😶اسی(استارتر)😕باکِل(باکلاس)😧😧اِستا(استامینوفن)😷😧😬😦بِِز(بذار)👉👉😦😦فاصله اجتماعی😕😐میحرفونم😱😱😱پروتکل های بهداشتی😡😬کیوت😧پارتنر🐒پسمل😤دخمل😐😕کادر درمان بیمارستانِ .... ازتون متنفرم،بچه م هیچ گناهی نداشت با سهل انگاری کشتینش😓😓😓

بچه یه چیزی تو دلم مونده نگم میترکم😍

جاریمو بعد مدت‌ها دیدم، انقدرررر لاغر شده بود که شوکه شدم! 😳

پرسیدم چی کار کرده تونسته اون لباس خوشگلشو بپوشه تازه دیدم همه چی هم می‌خوره!گفت با اپلیکیشن "زیره" رژیم گرفته 
عید نزدیکه و منم تصمیم گرفتم تغییر کنم. سریع از کافه بازار دانلود کردم و شروع کردم، تازه الان تخفیف هم دارن! 🎉

شما هم می‌تونید با زدن روی این لینک شروع کنید

النگو نقره چیه اخه ..ارزش معنوی داره ولی مادی نداره فقط پول شما میپره ..باز ابمیوه گیری ی خیری ب همتون میرسونه

#ب‍‌ه‍‌ش‍‌ت‍‌ی ک‍‌ه ش‍‌م‍‌ا خ‍‌وب‍‌اش ب‍‌اش‍‌ی‍‌ن #ج‍‌ه‍‌ن‍‌م‍‌ش‍‌و م‍‌ی‍‌پ‍‌رس‍‌ت‍‌م .!!🥀
مامانا روز مادر وسیله برای خودشون میخوان نه وسیله برای خونه

نمیدونم والا گفتم شاید اینجوری خوشحال شه از طرفی بقیه کاربرا میگن النگو نقره پول هدر دادنه 

وسایل شخصی ام کم و کسر خاصی نداره 

بخاطر همین آبمیوه گیر به ذهنم رسید 

نمیدونم والا گفتم شاید اینجوری خوشحال شه از طرفی بقیه کاربرا میگن النگو نقره پول هدر دادنه وسایل شخص ...

به نظر منم نقره نگیر 

واسش یه مانتو خوشگل بخر بعدشم ببرش شام بیرون دوتایی کلی کیف کنین 

در تاریخ ۹۹/۱۰/۱ 
النگو نقره اون حس طلا رو به مادرت نميده و خب از حس بدش كم نميكنه پس كنسله اون وسايل برا خونن و نه ما ...

ببین من مامانم معتقده حتی واسه هدیه نباید چیزی که نیاز نیست رو بخرم مثلا چون چادر تقریبا نویی داره اگه واسش چادر بخرم ناراحت میشه میگه اسراف کردی و..

مانتو هم من نمیتونم بخرم شاید سایزش نباشه یا مدلش رو نپسنده و  غیره