2777
2789
عنوان

مامانا میشه یه لحظه بیاین

53 بازدید | 7 پست

دخترم از دیشب یهو بدنش دونه قرمز شبیه جوش اومد رو سینه و پشت کمر و الان چند تا تو صورتش به نظرتون میتونه از گرمی باشه آخه بادوم درختی و گردو خورد یا ابله مرغونه؟ تب و یا هیچ علائم دیگه نداره چهار سالشه هست 

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

نه یا الرژی هست که احتمالش زیاده به خاطر بادام یا یه ویروسی از خانواده سرخک گرفته که الان ریخته بیرون دیگه تمومه .  ابله شبیه جوش چرکیه و اولش تک و توک در میاد در طول سه روز زیاد میشه یه شبه کل بدن پر نمیشه 

در کل یه چند روز خنکی بده چیزایی مثل آجیل و شکلات و اینا نخوره درست میشه

اگر دوست داشتید لطفا برای شادی روح مامانم یک صلوات بفرستید 💚
نه یا الرژی هست که احتمالش زیاده به خاطر بادام یا یه ویروسی از خانواده سرخک گرفته که الان ریخته بیرو ...

مممنونم عزیزم تک و توک الان رو صورتش اومده امشبم تولدشه موندم تولد رو کنسل کنم یا نه مرسی از راهنماییتون  عزیزم خیلی لطف کردین

این عکس به ابله میبره . چند روز پیش مثلا توی کمر یا سر شونه اش یکی دوتا جوش ندیدی ؟

نه فقط مدام میگفت مامان کمرم میخواره کف سرم میخواره تو یه روز دو بار حموم بردم باز میگفت میخواره بعد یهو شبش دونه ها زد بیرون

نه فقط مدام میگفت مامان کمرم میخواره کف سرم میخواره تو یه روز دو بار حموم بردم باز میگفت میخواره بعد ...

ببین علائمی که میگی مدل آبله نیست ولی جوشا شبیه هستن . ولی ویروس میتونه توی هر بدنی متفاوت عمل کنه .مثلا دختر من ابله که گرفت فقط کمر به پایین زد انگار یه شلوار خال خالی پاش باشه . انقدر که اولش دکتر مردد بود ابله هست یا نه ولی ابله بود . به نظرم ارزش داره ببر دکتر ببینه اقلا بدونی مشکل بچه چیه 

اگر دوست داشتید لطفا برای شادی روح مامانم یک صلوات بفرستید 💚