2777
2789
عنوان

دیت با مردی که خانومش فوت شده

| مشاهده متن کامل بحث + 1769 بازدید | 110 پست

یکسال پیش هیچ امیدی نداشتم، همه روش ها رو امتحان کردم تا اینکه بعد از کلی درد کشیدن از طریق ویزیت آنلاین و کاملاً رایگان با تیم دکتر گلشنی آشنا شدم. خودم قوزپشتی و کمردرد داشتم و دختر بزرگم پای پرانتزی و کف پای صاف داشت که همه شون کاملاً آنلاین با کمک متخصص برطرف شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون دردهایی در زانو، گردن یا کمر دارید یاحتی ناهنجاری هایی مثل گودی کمر و  پای ضربدری دارید قبل از هر کاری با زدن روی این لینک یه نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص دریافت کنید.

نه من مقایسه دوست ندارم اصن توی خونه تک دختر بودم تنام توجه به من بوده نمیخام مقایسه بشم اونم با یه ...

اینجا کسی مشاور نیست که به قطع بهت بگه چکار کنی ولی به چیزی که دلت میگه و عقلت میگه اعتماد کن لااقل بعدا با خودت درگیر نمیشی

سن من بالاست شاید از سن باباتون هم بالاتر اینجا میام فقط بخاطر سرگرمی و کمکی هم از دستم بر بیاد دریغ نمیکنم و گرنه شکر خدا هیچ مشکلی خودم ندارم *اگر کسی بخواد تربیت خانواگیشو نشون بده و توهین کنه چون جواب نمیدم بر میگرده به خودش پس مودب باشیم*

کاری به انتخاب اسی ندارم.

اما زندگی همینه، مراقب خودتون باشید، زندگیتون، همسرو بچه هاتونو دوست داشته باشید و از کنار هم بودن لذت ببرید، اخرش همینه، هیچکس نمیتونه بخاطر عهد و وفای به همسر مرحومش تا ابد مجرد بمونه، چه زن و چه مرد،حق طبیعیش هست ازدواج کنه، پس قدر لحظه هاتونو بدونبد و غم نخورید و لذت ببرید، با حرص و جوش به استقبال مرگ نرید، 

دختری از سادات هستم، بر دشمن مرتضی علی لعنت، ما بچه های مادر پهلو شکسته ایم، خیال کن که غزالم بیا و ضامن من شو💚🍃
تو عقد فوت کرده دیگه ، مشکلی نداره که ، اگه مرد خوبیه از دست ندهطبیعیه کسی که مرده تو زندگی جایی ندا ...

چون خیلی فلسفی گفته میترسم شاید فکر کرده به سوالاتم از قبل جواب ها رو   حفظ کرده

بلبل بابا🐦

چون خیلی فلسفی گفته میترسم شاید فکر کرده به سوالاتم از قبل جواب ها رو حفظ کرده

بابا چرا سختش می‌کنی منم خیلی فی‌البداهه از این حرفای قلمبه سلمبه میزنم 😂

"شاید فکر کنی توی مسیر زندگیت تنهاترینی ؛ اما من آخر تموم مسیرهایی که میری ، با چتر خیسم منتظرت ایستادم." جئون جونگ‌کوک،۲ مارس ۱۹۹۱ .

مقایسه خیلی مواقع هست کسی که قبلا ازدواج نکرده هم میتونه این مقایسه بین دوست دختر باشه یا یه دختر که ...

شما خیلی خوب حرف میزنین

دختر بختیاری..من دوام آورده ام بازم دوام می آورم ولی دلم می خواست،معنای زندگیم چیزی بیشتر از دوام آوردن باشد.

کسی که زنش فوت شده، با کسی که طلاق گرفته، خیلی فرق داره، 

اولی وفا دار بوده وحتی بهتر میتونه بهتون رسیدگی کنه،

من میگم شانس در خونه تون را زده، 

یا حضرت الیاس، سلیمان، خضر ،موسی، عیسی،احمد،ابراهیم،لوط مددی.