2777
2789
عنوان

دیت با مردی که خانومش فوت شده

| مشاهده متن کامل بحث + 1674 بازدید | 108 پست
دنیا همینه متاسفانه بامرگ هیچکس به جز اعضای خانواده خود آدم نمیسوزن بقیه عین خیالشون نیست

آخه ما خانوما اینجوری نیستیم

مردا انگار با معنی عشق و وفاداری خیلی نااشنان

«از رها کردن نترس…هیچ‌کس نمی‌تواند چیزی که مال توست را از تو بگیرد؛ و تمام دنیا نمی‌توانند؛ چیزی که مال تو نیست را حفظ کنند..»🌿
:/ اونوقت میری تو این سن با مرد متاهلی ک زنش فوت شده؟://///دختر تازه اول جوونیته این چ کاریه://///// ...

هنوز رابطه شکل نگرفته بخوام کات کنم فقط یه دیت رفتیم بیرون

بلبل بابا🐦

یکسال پیش هیچ امیدی نداشتم، همه روش ها رو امتحان کردم تا اینکه بعد از کلی درد کشیدن از طریق ویزیت آنلاین و کاملاً رایگان با تیم دکتر گلشنی آشنا شدم. خودم قوزپشتی و کمردرد داشتم و دختر بزرگم پای پرانتزی و کف پای صاف داشت که همه شون کاملاً آنلاین با کمک متخصص برطرف شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون دردهایی در زانو، گردن یا کمر دارید یاحتی ناهنجاری هایی مثل گودی کمر و  پای ضربدری دارید قبل از هر کاری با زدن روی این لینک یه نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص دریافت کنید.

اگر زن یا مردی همسرش فوت کرده یا از هم  جدا شدن نباید به عنوان کالای کهنه و دست دوم بهشون نگاه کرد قراضه و به درد نخور محسوب نمیشن .

این دیدگاه غلط باید از جامعه رخت ببنده بره .

ممکنه یک زن و مرد در ازواج چندمشون به هم برسن و با هم سازگار باشن و خوشبخت بشن . 

نفر سوم یه خلوت دونفره نباشیم . حتی اگر در این خلوت دونفر دارن بدگویی ما میکنن .                

مرد زن مرده خب تجربه یه زندگی مشترک داره و برای زندگی پخته تره اتفاقا اگر قبلیه رو کاملا از ذهنش پاک ...

میگه از ذهنم پاک نمیکنم ولی به تو هم ضربه نمیزنه 

بلبل بابا🐦

نه من انتظار یاد بردن ندارم میترسم مقایسه کنه

مقایسه خیلی مواقع هست کسی که قبلا ازدواج نکرده هم میتونه این مقایسه بین دوست دختر باشه یا یه دختر که دوست داشته یا یه کسی از اعضای خانواده خودش

فراموش نکنیم بعضی مواقع مقایسه هم با برتری شماست و باعث پیوند قویتر شدنه

سن من بالاست شاید از سن باباتون هم بالاتر اینجا میام فقط بخاطر سرگرمی و کمکی هم از دستم بر بیاد دریغ نمیکنم و گرنه شکر خدا هیچ مشکلی خودم ندارم *اگر کسی بخواد تربیت خانواگیشو نشون بده و توهین کنه چون جواب نمیدم بر میگرده به خودش پس مودب باشیم*
سنشم بهت میخوره تو عقد زنش فوت شده اشکالی نداره به نظرم یه شانس بهش بده البته مطمئن شو راست میگه

اره تو عقد فوت شده تصادف کرده ۷ ماه عقد بودن

مطمئنم شناخت دارم ازش

بلبل بابا🐦

هنوز رابطه شکل نگرفته بخوام کات کنم فقط یه دیت رفتیم بیرون

خب پس دیگه نرو.... 

البته بازم خودت میدونیا^_^

ارتودوکس☦💒💞                  سینگل و متعهد 💍    متعهد به اهدافم🤍  متعهد به دانشجوی پزشکی تهران شدن🥰متعهد به مهاجرتم به آمریکا🇺🇸متعهد به عیسی مسیح☦متعهد به اهداف بزرگم💸   بچه ها نخندینا🖤 به نام خداوند رنگین کمان🖤بارون اومد و یادم داد🖤        ⭐اگر امضامو خوندی برای رسیدن به اهدافم دعا کن⭐      💞اگر جایی کامنتی ازم دیدی دلت شکست منو ببخش بدون هیچی تو دلم نیست و خیلی دوستت دارم💞   🤍سمیر گرکان کاراکتر اصلی سریال هشدار برای کبرا ۱۱ هست فیلم مورد علاقم و گرگانی نیستم اسمش گِرکان هست🤍