2777
2789
عنوان

خانم های شاغل و خانه دار نظرتون راجع به کار بیرون چیه

| مشاهده متن کامل بحث + 553 بازدید | 74 پست

اگه کسی رو داری که میتونی بچه هارو پیشش بزاری یا بودجه اینکه مهد بزاریشون  رو داری بله خیلیم عالی 

ولی اگه شرایط بالارو نداری میتونی از طریق کارهای هنری اگه بلدی به در امد برسی هم مستقل میشی هم حواست به زندگیت هست با مشتری و مردم هم در ارتباطی

حتما سعی کن شاغل شی به خاطر چندسال زحمت و تلاشی که کردی و درس خوندی 

حساب کشیدن یعنی چی؟ چرا من اینو درک نمی کنم؟ مگه میشه مرد بابت خرج زندگیش از همسرش حساب بکشه؟!!! به ...

بله عزیزم خودت رو نگاه نکن حتما همسر خرج‌کنی داری

من اوایل که واکنش همسرم رو می‌دیدم برای خرید هام اونم برای خونه و بچه ها اشکم در میومد یه بار اونقدر اعصابش خراب شد که کم مونده بود گریه کنه

بله زن باید از خودش درآمد داشته باشه 

من یه مامان خسته هستم اما امیدوارم  اگر مادری می کنم برای رضای خداست اگر همسرداری و خانه داری میکنم برای رضای خداست.یه دونه هدف دارم که میشه بهش رسید ولی سخت. برای سلامتی بچه ها و عشقم اگه دوست داشتین صلوات بفرستین  

بچه یه چیزی تو دلم مونده نگم میترکم😍

جاریمو بعد مدت‌ها دیدم، انقدرررر لاغر شده بود که شوکه شدم! 😳

پرسیدم چی کار کرده تونسته اون لباس خوشگلشو بپوشه تازه دیدم همه چی هم می‌خوره!گفت با اپلیکیشن "زیره" رژیم گرفته 
عید نزدیکه و منم تصمیم گرفتم تغییر کنم. سریع از کافه بازار دانلود کردم و شروع کردم، تازه الان تخفیف هم دارن! 🎉

شما هم می‌تونید با زدن روی این لینک شروع کنید

حساب بکشن؟این شوهرای عتیقه تون روازکجاپیدامیکنید که حساب بکشن برا پولی که خرج میکنید شما؟زن زندگیشی ...

من پرستار هم برای بچه هام گرفتم 

اوایل بله نوکر و پرستار بودم ولی الان نه یه خانم به تمام معنا هستم

شوهرم شاخ و دم ندارد یه آدم معمولی هست ولی خب دوست داره مثل مادرهای قدیم فقط جمع کنم تا ملکش رو زیاد کنه

منم که کار خودم رو میکنم یعنی بعد از هفت سال تازه یه ساله دارم خانمی میکنم 

من یه مامان خسته هستم اما امیدوارم  اگر مادری می کنم برای رضای خداست اگر همسرداری و خانه داری میکنم برای رضای خداست.یه دونه هدف دارم که میشه بهش رسید ولی سخت. برای سلامتی بچه ها و عشقم اگه دوست داشتین صلوات بفرستین  
بله عزیزم خودت رو نگاه نکن حتما همسر خرج‌کنی داریمن اوایل که واکنش همسرم رو می‌دیدم برای خرید هام او ...

نمی دونم والا

با حرفت موافقم که زن درآمد داشته باشه خوبه ولی کنار بچه هاش یه درآمد کم بهتره تا اینکه تا عصر بیرون خونه باشه با حقوق بیشتر

. وای این که یه نفر باشه به آدم دستور بده کی برو کی بیا بچه مریض میشه نتونی مرخصی بگیری خود آدم مریض بشه محدودیت داشته باشه من که اصلا آدمش نیستم

من پرستار هم برای بچه هام گرفتم اوایل بله نوکر و پرستار بودم ولی الان نه یه خانم به تمام معنا هستمشو ...

با عرض معذرت اون موقع کار خونه ی خودتو می کردی به خودت میگفتی نوکر و پرستار الان که برا یکی دیگه کار میکنی اسمش خانمی کردنه🤔

نمی دونم والابا حرفت موافقم که زن درآمد داشته باشه خوبه ولی کنار بچه هاش یه درآمد کم بهتره تا اینکه ...

منم دغدغه بچه هام رو دارم ولی خودم هم باید روحیه ادامه دادن داشته باشم از طرفی خیلی نیاز روحی به پیشرفت علمی دارم

من به معلمی فکر میکنم فعلا بعداً شاید به شغل بهتر

من سختی هایش رو هم دوست دارم چون بهم قدرت میده 

با عرض معذرت اون موقع کار خونه ی خودتو می کردی به خودت میگفتی نوکر و پرستار الان که برا یکی دیگه کار ...

من الان کار نمی کنم چون در شأن من نیست که برم برای کسی در شغل آزاد کار کنم من فعلا در این مقطع به معلمی فکر میکنم اونم از طریق آزمون آموزش و پرورش 24ساعت باید توی کلاس باشی عالیه

در ضمن برای بچه هام که همگی پسر هستند بهتره بیشتر با پدرشون بگذرونن تا من 

مربی هم گرفتم که اندازه به‌ معلم دارم بهش حقوق میدم توی دریا بهشون کمک می‌کنه منم استراحت میکنم یا به کارای پسرم که تاخیر رشد داره میرسم

من الان کار نمی کنم چون در شأن من نیست که برم برای کسی در شغل آزاد کار کنم من فعلا در این مقطع به مع ...

درسا 

موفق باشی عزیزم🌷

تنتون سلامت عزیزم ممنونم

دقیقاً شرایط من رو دارید؟میشه یکم بیشتر بگید؟الان راضی هستی یا نه؟ برگردی عقب همین انتخاب رو میکنی؟ح ...

یه عالمه تایپ کردم

نمیدونم کجا رفت

راضیم،بله حقوق پرستار رو خودم میدم.

تا دلت بخواد گرفتاری و مشکلات داشتم،مریضی بچه ها،سرما و گرما،پریود،مشکلات محل کار و سر وکله زدن با مدیر و ...،مدرسه ی بچه ها.

خورد و خوراکشون،آماده کردن غذا،تمیز کردن خونه و هزار تا کار و مشکل دیگه.

همسرم اوایل اصلا کمک نمیکرد،حتی گاهی کارمو دوبرابر میکرد.

ولی بعد از یه مدت شروع کرد به همکاری کردن،بچه ها هم اوایل ناراحت بودن ولی به مرور عادت کردن،من وقتی میرسم خونه تموم وقتمو میزارم برای بچه ها،کتاب خوندن و بازی کردن و ... 

دقیقاهمینطوره ک میگی از نظر من منی ک خانومم بخام ازخوابم بزنم صبح برم توهوای سرد وگرم و روزای اول پر ...

دقیقا مردا رو که میبینی یه سرکار رفتن رو دارن بعد که میان خونه بخور و بخواب نه پریودی دارن نه زیاد عین مادر مسئولیت بچه داری نه میخوان فکر خانه داری باشن نه شام و فلان 

سلامتی اون ک وقتی تو بغلم میگیرمش همه ی وجودم میلرزه…نه از ترس یا از لذت،نه!!!!!!!!واسه وحشت از فردای بدون اون…!!

ببین پول خیلی خوبه اونم پولیکه خودت درمیاری ..بطور کلی پول شوهر میچسبه چون وظیفشه ومفته ولی پول خودت درد داره تحقیر شدن داره مدیریت زمان قوی وفشرده نیاز داره ..ولی با توجه به دوقلو داشتن شما اگر شوهرت یا پدرومادرت حامیت هستن وخیالت از بچه هات راحته خب برو سرکار ..درضمن به این فکر کن چقد می خوان بهت بدن ایاا این پول اینقدر ارزش داره که وقتیکه می خوای برای خانواده وخونه بگذاریو کمتر کنی بخاطر این مقدار پوله...ولی چیزی که من زیاد دیدم اگر شوهرت فرهنگ ضعیف ایرانیو بشدت دروجودش داره بعداز سرکار رفتن شماا یمقدار شل میکنه وقتی خونه نیستی ممکنه خانم بیاره خونه یااینکه دوستای اقاشو بیاره باید پیه یسری مسایلو به تنت بمالی بستگی داره اولویتت چیه ...ولی منیکه مجردم وشوهر حامی ندارم ویه دختر بزرگ دارم قطعاا کارکردن خیلی برام عالیه وواجبه درواقع ...ولی بگم با کارکردن بیرون روند پیرشدنت سریعتر میشه ویهو بخودت میای میبینی که برای بچه هات ناخوداگاه کم گذاشتی از طرفی شوهرت یسری مشکلات اخلاقی پیدا کرده وخیلی مسایل دیگه ..موفق باشید 

برای کارهای خونه هر ده روز به یکی میگم بیاد همه جا رو تمیزکاری اساسی کنه ،اکثر روزها آشپزی با خودمه،سعی میکنم حبوبات پخته،پیاز و بادمجون سرخکرده و ... رو از قبل آماده کنم که غذام سریعتر آماده بشه،شستن ظرفها با همسرم و پرستار ،مرتب کردن نگه داشتن خونه کار خیلی سختیه و اصلا نمیشه😬خونه ما همیشه پر از اسباب بازی و کتاب و لباس🙈🫠دیگه چیا بگم؟؟؟

از چند تا روانشناس پرسیدم به خاطر بچه ها و اینکه من کنارشون نیستم،گفتن همین که روزی ۲۰ دقیقه براشون وقت بزاری و بازی کنی کافیه،چون دو تا هستن بیشتر با هم سرگرم میشن،شبها قبل از خواب یا کتاب میخونیم یا قصه میگیم،اوریگامی درست میکنیم،بالش بازی و قلقلک بازی و ...