2777
2789
عنوان

خانم های شاغل و خانه دار نظرتون راجع به کار بیرون چیه

| مشاهده متن کامل بحث + 562 بازدید | 75 پست
دقیقاهمینطوره ک میگی از نظر من منی ک خانومم بخام ازخوابم بزنم صبح برم توهوای سرد وگرم و روزای اول پر ...

گل گفتی خواهر بد گیر یه آدم نفهم بیفتی که کارت زاره

مراتاجان بود جانان تو باشی❤❤❤

شاغل بودن خیلی خوبه به شرطی شوهرت پرو و اهل سواستفاده نباشه 

بعضی اقایون منتظرن خانم دستش تو جیب خودش بره اون موقعس ک بیشتر خرجارو میندازن رو دوشش

ولی خوبی هایی داره اینکه روحیت عالی میشه عزت نفست بیشتر میشه

یکسال پیش هیچ امیدی نداشتم، همه روش ها رو امتحان کردم تا اینکه بعد از کلی درد کشیدن از طریق ویزیت آنلاین و کاملاً رایگان با تیم دکتر گلشنی آشنا شدم. خودم قوزپشتی و کمردرد داشتم و دختر بزرگم پای پرانتزی و کف پای صاف داشت که همه شون کاملاً آنلاین با کمک متخصص برطرف شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون دردهایی در زانو، گردن یا کمر دارید یاحتی ناهنجاری هایی مثل گودی کمر و  پای ضربدری دارید قبل از هر کاری با زدن روی این لینک یه نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص دریافت کنید.

ببین آزمون شرکت کن بچه ها دیگه باید برن مهد و پیش دبستانی مرد هرچقدر هم خوب وقتی ببینه تو شاغلی دیگه ...

حساب بکشن؟این شوهرای عتیقه تون روازکجاپیدامیکنید که حساب بکشن برا پولی که خرج میکنید شما؟

زن زندگیشی مادر بچه هاش  باید کل زندگیشون روبریزن پاتون اینحرفایه میزنید زن بودن رو چقدر بی ارزش جلوه میدید مگه نوکر وپرستار خونه شوهرتونین که حساب پس بدزد

هولوگرامی ام چندسال اینجابودم ولی کاربریم پرید ..خواننده خاموش بودم چندین سال.. خانواده دومم اینجاست

خانما این نوتیف پوشک از صفحه ی من نمیره اعصابمو خرد کرده برا شما هم هست یا نه؟

آره برامنم هس رواعصابمه

هولوگرامی ام چندسال اینجابودم ولی کاربریم پرید ..خواننده خاموش بودم چندین سال.. خانواده دومم اینجاست

خدا توان بده به شما و همه ی خانمای شاغل🌷واقعا مسؤلیتتون زیاده

خیلی ممنون شوهرم کلا خودشو کشیده کنار یبار بهش گفتم اینهمه مسئولیت برام سخته یکم کمک کن اگه بدونی چیا گفت و چیکار کرد به درس بچه ها میرسم مخصوصا دخترم که اول داد و بیداد می‌کنه جمع کن یکم اومدم استراحت شما هم که درس و درس زن و شوهر معلمیم

حساب کشیدن یعنی چی؟ چرا من اینو درک نمی کنم؟ مگه میشه مرد بابت خرج زندگیش از همسرش حساب بکشه؟!!! به ...

همسر منم حساب نمیکشه هر وقت هم خواستم نه نگفته ولی اینکه دستت تو جیب خودت باشه یاهمین که تو جامعه باشی فک میکنم اعتماد بنفس بهت میده خودم آدم شوخ و اجتماعی هستم ولی به قول دوستمون اهل استرس هم هستم از طرفی یکی از دلایلی که میخوام شغل دولتی باشه بچه ها هم هست فک میکنم بچه های این مادرها اعتماد بنفس بیشتری دارن

خدایا کمکم کن تا درهایی که به سویم میگشایی ندانسته نبندم و درهایی که به رویم میبندی به اصرار نگشایم. . .خدایا رهایم نکن💔
دقیقاً شرایط من رو دارید؟میشه یکم بیشتر بگید؟الان راضی هستی یا نه؟ برگردی عقب همین انتخاب رو میکنی؟ح ...

خیلی روزها پیش میاد خسته ام،هم روحی هم جسمی،خیلی روزها کم میارم،محیط کاری بهم فشار میاره،شیفتهای سنگین ۱۲ ساعته و تعطیلات کم و ...مریضی بچه ها،خورد و خوراکشون و هزارتا مشکل دیگه

ولی من به خاطر روحیه خودم شاغل بودنو ترجیح میدم.

بچه ها هم که خودم تا ۵ سالگی بزرگشون کردم،الان فوق العاده آروم و درس خون هستن.آره حقوق پرستار رو خودم میدم.کلا حقوقم رو تو خونه خرج میکنم.

گل گفتی خواهر بد گیر یه آدم نفهم بیفتی که کارت زاره

من رفتما تجربه کردم ۲۰ سالم بود ۲ سال کارکردم متاهلم بودم میرفتم میومدم کارای خونه .. رسما نابود شدم تشنج کردم  توسن ۲۲ سالگی

همسر منم حساب نمیکشه هر وقت هم خواستم نه نگفته ولی اینکه دستت تو جیب خودت باشه یاهمین که تو جامعه با ...

شما از دور میبینی و ما تجربه کردیم آزموده را آزمودن خطاست اگر اشتباه نکنم😅باز صلاح خودتو خودت بهتر میدونی

من رفتما تجربه کردم ۲۰ سالم بود ۲ سال کارکردم متاهلم بودم میرفتم میومدم کارای خونه .. رسما نابود شدم ...

گاهی شیفت بعد از ظهر میشم غذا درست می کنم خونه رو مرتب می کنم فقط ظرف نهارم میمونه من تا میرم شوهرم میاد تا عصری یه ظرف نمیشوره بخدا تا لباس در میارم شروع می کنم به ظرف شستن و غذا درست کردن و درس بچها

گاهی شیفت بعد از ظهر میشم غذا درست می کنم خونه رو مرتب می کنم فقط ظرف نهارم میمونه من تا میرم شوهرم ...

خداقوت واقعا

همسر منم حساب نمیکشه هر وقت هم خواستم نه نگفته ولی اینکه دستت تو جیب خودت باشه یاهمین که تو جامعه با ...

نه عزیزم راستشو بخوای اینجوریام نیست من تو مدرسه ی پسرم انجمن هستم و از نزدیک حداقل با صد و خرده ای بچه ی پایه چهارم و اولیاشون در ارتباطم

باورت میشه پسر بچه ی ده سال به مادرش التماس و گریه میکرد پیش کادر مدرسه که نرو سر کار بمون پیشم 😔اصلا اینطور که میگن نیست من از نزدیک با مشکلات تک تکشون آشنایی دارم

الته بگم مادرای خانه داری هم هستن که بچه هاشون مشکل دارن و وقت کافی نمیذارن براشون