2777
2789
وای گناه داره من اینقدر به دخترم استرس دادم ریزش مو گرفت😥الان اینقدررر ناراحتم الان مثل بلبل میخونه ...

من دخترمو دستام بشکنه چن سری بد زدمش 

#ب‍‌ه‍‌ش‍‌ت‍‌ی ک‍‌ه ش‍‌م‍‌ا خ‍‌وب‍‌اش ب‍‌اش‍‌ی‍‌ن #ج‍‌ه‍‌ن‍‌م‍‌ش‍‌و م‍‌ی‍‌پ‍‌رس‍‌ت‍‌م .!!🥀

یکسال پیش هیچ امیدی نداشتم، همه روش ها رو امتحان کردم تا اینکه بعد از کلی درد کشیدن از طریق ویزیت آنلاین و کاملاً رایگان با تیم دکتر گلشنی آشنا شدم. خودم قوزپشتی و کمردرد داشتم و دختر بزرگم پای پرانتزی و کف پای صاف داشت که همه شون کاملاً آنلاین با کمک متخصص برطرف شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون دردهایی در زانو، گردن یا کمر دارید یاحتی ناهنجاری هایی مثل گودی کمر و  پای ضربدری دارید قبل از هر کاری با زدن روی این لینک یه نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص دریافت کنید.

دقیقابعداصلاتماساگروهی وصل نمیشه نوشاد.. فک کن من استراحت مطلقم ی بچه دیگه هم دارم کل رندگیم کنارگذا ...

بابا پسر منم کلاس اول هست شاغلم هستم دیروز تعطیل بودم شاد که وصل نمیشد ولی اونقدرام سحت نبود کلیپ ها رو تو بله فرستاد دادم گوش کرد بالاخره یاد می گیرن خودت رو اذیت نکن 

خونه مام وقتی خانمشون انلاین داره درس میده اصلااااااااا انتن نیس باز ویس و اینا خوبه ...دختر من ک از ...

طبیعیه

نمیدونم چرا واسه مامانای کلاس اولی جلسه توجیهی نمیزارن

همه ی اینا طبیعیه و همشون یاد میگیرن

همیشه ناترازی بوده ولی گویا امسال خیلی اوضاع خیطه

اره امسال خیلی بد شده

خدا جونم مرسی که با اینکه هنوز کوچولو هستم بهم سه قلو دادی اونم 3تا دختر خوشگل نمک قول میدم از فرشته هات خوب مراقبت کنم   

به نظرم تا اخر هفته یعنی سه شنبه و چهارشنبه تعطیل میشهبه خاطر گاز ولی الکی میگن سرما

خب سرما هم منظورشون صرفه جویی هست

یا حضرت الیاس، سلیمان، خضر ،موسی، عیسی،احمد،ابراهیم،لوط مددی.
نکن بخدا پشیمون میشیذهن اونا الان یه سری چیزارو نمی‌فهمهمن بعدا روانشناسی خوندمبخدا آخر سال یاد میگی ...

دست خودم‌نیست بخدا  بدبختی یدفعه ی پس گردنی محکم میام بهش ...خانوادم انفد دعوام‌میکنن میگن گناه داره از فردا کور میشه خودمم شبش میشینم گریه میکنم

#ب‍‌ه‍‌ش‍‌ت‍‌ی ک‍‌ه ش‍‌م‍‌ا خ‍‌وب‍‌اش ب‍‌اش‍‌ی‍‌ن #ج‍‌ه‍‌ن‍‌م‍‌ش‍‌و م‍‌ی‍‌پ‍‌رس‍‌ت‍‌م .!!🥀
چجوری بهش درس میدید.... من برنامه شادبرام به سختی وصل میشه حرف ای روخوندن هرچی صداکشی وتمرین میکنم ب ...

مگه میشه تبعات نداشته باشه؟؟نکنه شمام همینکارو میکنی؟

عزیزم وقتی بچه سر کلاس حاضر نباشه بره فوتبال بازی کنه معلم غیبت نمیزنه؟؟مدرسه تماس نمیگیره؟؟نمره کلاسیش کم نمیشه؟؟؟اصلااا هیچ کدوم اینام نباشه نمیشه با معلم صحبت کرد که سخت بگیره و کم کاریشونو به روشون بیاره؟؟؟

وقتی منه مادر قشنگ اجازه بدم بچم موقع کلاس بره کوچه بازی کنه، خودمم مشقاشو بنویسم حاضری بزنم جاش امتحان بدممم اشتباه از من نیست؟؟خواهش میکنم توجیه نکنید

مگه میشه تبعات نداشته باشه؟؟نکنه شمام همینکارو میکنی؟عزیزم وقتی بچه سر کلاس حاضر نباشه بره فوتبال با ...

با این کارها معلم گول نمی زنیم خودمون گول میزنیم

زندگی بزرگترین شوخیه خداست💚💚💚 که ما زیاد جدیش گرفتیم 💜💜💜