2777
2789

یکسال پیش هیچ امیدی نداشتم، همه روش ها رو امتحان کردم تا اینکه بعد از کلی درد کشیدن از طریق ویزیت آنلاین و کاملاً رایگان با تیم دکتر گلشنی آشنا شدم. خودم قوزپشتی و کمردرد داشتم و دختر بزرگم پای پرانتزی و کف پای صاف داشت که همه شون کاملاً آنلاین با کمک متخصص برطرف شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون دردهایی در زانو، گردن یا کمر دارید یاحتی ناهنجاری هایی مثل گودی کمر و  پای ضربدری دارید قبل از هر کاری با زدن روی این لینک یه نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص دریافت کنید.

بچه مهمون شماست فوق فوقش تا سن بلوغ رسیدگی بخواد بعد از اون گله هم بکنی سرش با دوستاش گرمه دیگه می‌ره توی خودش

به مهمون باید برسی خاطره خوب ازت بمونه

به خودم هم میگم این رو کمتر عصبی بشم از دستشون

من یه مامان خسته هستم اما امیدوارم  اگر مادری می کنم برای رضای خداست اگر همسرداری و خانه داری میکنم برای رضای خداست.یه دونه هدف دارم که میشه بهش رسید ولی سخت. برای سلامتی بچه ها و عشقم اگه دوست داشتین صلوات بفرستین  

سخت و شیرینیش رو نمیدونم چون بچه ی من از اول متفاوت بود پس درک داشتن بچه رو واقعا ندارم.

اما برای من انگیزه برای ادامه دادنه کم نیاوردنه و جنگیدنه چون پسر من متفاوته 

البته ک کوچیکترین حرکاته پیشرفتش هم تا مغز استخونم رو شاد میکنه

مثلا دیشب ب گل پلاستیکی واکنش نشون داد گفت جوول به به جووول نازی و من از خوشحالیش تا صبح خواب نداشتم

چشماتو ی لحظه ببند تصور کن اقا امام زمان عج ایستاده آماده اس برای ظهور و فقط منتظر بیدار شدن و حرکت تو ی نفره ی نفس عمیق بکش از ته دلت بگو الهم عجل لولیک الفرج بعدم ب من بگو برا خواسته هات دعا کنم ب نیتت صلوات بفرستم

مامان بزرگم خدابیامرز میگف بچه داری گَلِ داری

سختی و شیزینیش یه اندازه ست 

من این روزا خیلی به دوران دو نفره مون یا حتی دوران بچگی بچه اولم فکر میکنم 

تازه داشتیم ریلکس میشدیم که دومی رد اوردیم و خودمونو گرفتار کردیم خیلی سخته خیلییییی

پسرم کلاس دومه دخترم ۱.۵ سالشه تو این ۱.۵ سال من قد ۱۵ سال پبر شدم 

من هروقت خسته میشم یاد مادرایی میفتم که بچشون معلوله یک گوشه افتاده، اونا آرزشونه که بچشون دائم اذیتشون کنه ولی در عوض سالم باشه. همیشه بعد این فکر آروم میشم و خدارو شکر میکنم و از بچه داری لذت میبرم‌.

"الحمدالله کما هو اهله" یعنی (از دست و زبان که برآید/کز عهده ی شکرش به درآید)
مامان بزرگم خدابیامرز میگف بچه داری گَلِ داریسختی و شیزینیش یه اندازه ست من این روزا خیلی به دوران د ...

ینی دومی سخت شد؟

هولوگرامی ام چندسال اینجابودم ولی کاربریم پرید ..خواننده خاموش بودم چندین سال.. خانواده دومم اینجاست

بچه داری سخت تر از حد تحمله الان از ۶.۵ رو پامه خودم مریض منگ خواب پام خشک شد تازه خوابید

چرا ی عده گیگن خوبه ی عده میگن فراترازحد تحمل

هولوگرامی ام چندسال اینجابودم ولی کاربریم پرید ..خواننده خاموش بودم چندین سال.. خانواده دومم اینجاست

سخت و شیرینیش رو نمیدونم چون بچه ی من از اول متفاوت بود پس درک داشتن بچه رو واقعا ندارم.اما برای من ...

عزیزم پسر منم مشکل گفتار داره پسرتون چند وقتشه 

دعا کنین تو این روزای پربرکت که روزای سخت بیماری کوچولوم دیگه برنگرده التماس دعا
عزیزم پسر منم مشکل گفتار داره پسرتون چند وقتشه

۴ سالشه ولی الحمدلله رو ب بهبوده

چشماتو ی لحظه ببند تصور کن اقا امام زمان عج ایستاده آماده اس برای ظهور و فقط منتظر بیدار شدن و حرکت تو ی نفره ی نفس عمیق بکش از ته دلت بگو الهم عجل لولیک الفرج بعدم ب من بگو برا خواسته هات دعا کنم ب نیتت صلوات بفرستم