2777
2789
عنوان

خواهر دوازده سالم برای گوشیش رمز گزاشته

| مشاهده متن کامل بحث + 815 بازدید | 83 پست
پدر مادرن دارن و به شما مرتبط،نیست

من هم خواهرشم دوست ندارم اتفاقی براش بیافته 

لعنت بر هر کی که درخواست دوستی بده  زیاد هم مخالفت نکن باهام حوصله ندارم👻🌱

یکسال پیش هیچ امیدی نداشتم، همه روش ها رو امتحان کردم تا اینکه بعد از کلی درد کشیدن از طریق ویزیت آنلاین و کاملاً رایگان با تیم دکتر گلشنی آشنا شدم. خودم قوزپشتی و کمردرد داشتم و دختر بزرگم پای پرانتزی و کف پای صاف داشت که همه شون کاملاً آنلاین با کمک متخصص برطرف شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون دردهایی در زانو، گردن یا کمر دارید یاحتی ناهنجاری هایی مثل گودی کمر و  پای ضربدری دارید قبل از هر کاری با زدن روی این لینک یه نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص دریافت کنید.

وقتی پدر مادر نمیتونه نظارت درستی داشته باشه چی؟

مطمئنم مامانم یه نظارتی داده ولی بروز نمیده 

الان برای مثال این اسکرین تایم گوشی منه.من حتی اگه برنامه تلگرام رو از گوشی مخفی کنم و شما نبینینش و بهش دسترسی نداشته باشیم باز هم از اینجا میشه فهمید که چقدر توی تلگرام بودم.

نگران نباش فکر میکنه رمز خیلی با کلاسه. تو گوشی هم تهش دو تا انیمه داره. آخه کی با بچه ۱۲ ساله که با ...

آخه تو جمع دوستای خودم یه چیزایی شنیدم که ترسیده ام انگار 

مطمئنم مامانم یه نظارتی داده ولی بروز نمیده

ولی اکثر پدرمادر ها آنچنان نمیتونن گوشی رو خوب نظارت کنن.

دختر دایی خودم که کلاس پنجمه،فیلم های کی پاپ صحنه دار میبینه😑مامانش هم نمیدونه.تو سطل آشغال گوشیش مخفیش کرده

الان برای مثال این اسکرین تایم گوشی منه.من حتی اگه برنامه تلگرام رو از گوشی مخفی کنم و شما نبینینش و ...

از کجا ببینم این رو

اصلا اینطور نیست.۱۲ ساله های الان رو نگاه نکن

منم یه دختر تو همین سن دارم. به خاطر همین گفتم چیز خاصی نداره. بعد هم بچه ها رو می‌بریم و میاریم تنها نمیمونن که بتونن دوست داشته باشن . دختر خودمم گوشیش رو بگیری استرسی میشه ولی هر وقت نبوده چک کردم چیز خاصی نداره . دیگه بدترینش همین کارتوناست.

زمونه عوض شده من از بچگیم که تبلت داشتم رمز داشتم تاااااا الان که دیگه ۲۲ سال سن دارم و یادمه از بچگی هیچکس نگفت چرا رمز داری و حتی چکم نکردن شما هم از پشت کوه نیومدی که هرچیم سخت بگیری میره قایمکی انجام میده و بعد مدرسه میره میبینه طرف و آگاه باشید 

زمونه عوض شده من از بچگیم که تبلت داشتم رمز داشتم تاااااا الان که دیگه ۲۲ سال سن دارم و یادمه از بچگ ...

اگه بلد باشی میتونی بفهمی که طرف یک ماه پیش ساعت ۳ ظهر داشته با گوشیش چیکار میکرده،پس چیزی مخفی نمیمونه