2777
2789
عنوان

قابل توجه اون دسته از خانم‌هایی که از آقایون ایراد میگیرن

| مشاهده متن کامل بحث + 689 بازدید | 87 پست
اگه پیش پا افتاده بود نر ایرانی واسه فرار از مهریه و خونه نشین کردن زن بچه رو اهرم فشار نمی‌کرد

خب احتمالاً این مورد ی مسأله ی خصوصی در زندگی شماست‌. وگرنه استثنا همه جا هست 

کاربر آقا

شما مطمینا یک زن ایده آل برای مردتون هستید . اما اجازه می‌خوام بطور قطع با نظرتون موافق نباشم. چون ه ...

نمیخوای بگی که اون مردها کامل و بدون عیب بودن   بزار اینو بگم  آره از نظر من کار اون خانم ها درسته   ازدواج یا عشقه  یا قرار داد   در ازای بداخلاقی  خیانت  بیعاری مرد   باید برای موندن زن هزینه کرد حالا یکی خونه میخواد یکی طلا یکی ماشین و....منم بودم همین کارو میکردم 

یکسال پیش هیچ امیدی نداشتم، همه روش ها رو امتحان کردم تا اینکه بعد از کلی درد کشیدن از طریق ویزیت آنلاین و کاملاً رایگان با تیم دکتر گلشنی آشنا شدم. خودم قوزپشتی و کمردرد داشتم و دختر بزرگم پای پرانتزی و کف پای صاف داشت که همه شون کاملاً آنلاین با کمک متخصص برطرف شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون دردهایی در زانو، گردن یا کمر دارید یاحتی ناهنجاری هایی مثل گودی کمر و  پای ضربدری دارید قبل از هر کاری با زدن روی این لینک یه نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص دریافت کنید.

امیدوارم هیچ وقت وظیفه و نقش خانه داری به دوش هیچ مردی نیفتهچون اگر تجربه کنن میگن کاش تو همون معدن ...

تأثیرگذار بود. خب این نوع خانه داری دقیقاً مربوط به کی کدبانو و خانم کامل و البته باتجربه و سختی کشیده هست. 

الآن دیگه کمتر زنی هست که این ویژگی ها و داشته باشه. 

بخصوص نسل های جدید.

کاربر آقا

بیا منطقی نگاه کنیم به خاطر پوووول و زندگی کردن خانوما هم تو این دوره کار میکننچون با یه منبع درامد ...

کوچولوی نازنازی اصلا بحث کار سبک زنان و سنگین مردان نیست . 

طفل معصوم جان بحث سر اینه که ی مرد حاضره سخت ترین کارهاو صرفا خاطر زن و بچه هایش انجام بده

حالا مطلبو گرفتی دختر کوچولو یا بیشتر برات توضیح بدم.

کاربر آقا

معمولا آدم فشاری و دور از منطق میگه این حرف تکراریه و توهین رو شروع میکنه ;)

رنگ رخساره خبر می دهد از سر درون . از جملات جدید برای رفع فشارهای درونی استفاده کن. سعی کن ی دوره بری که با این جملات پیش پا افتاده شخصیتت رو بکلی نابود نکنی. البته اگر باشه.

کاربر آقا

بکلی انگار شما خانم ها فقط عادت دارید در مقابل آقایون گارد بگیرید.حرف بی سر و ته چیه.بنظرت اگه ی مرد ...

گارد نیست 

من وقتی خودم رو میبینم و اکثر زندگی های اطرافم رو میبینم که زن پا به پا مرد کار میکنه 

این حرفا برام میشه پوچ و الکی 

بله مجرد هم بود همینقدر بود.یه کفش و لباسه؟ماشین و پس‌انداز نیست؟هزینه برای سفر نیست؟چرا حرفای رویایی میزنید

چرا جملات سطحی‌تان را با «ما مرد‌ها با ما زنها»شروع میکنید؟لطفا کژی،کمبود های عاطفی و ایراداتتان را به پای کل جمعیت زنان یا مردان ننویسید.مثلا بگویید من زیاد دروغ میگویم نگویید ما مردها نمیتوانیم راست خیلی چیزها را بگوییم.یا بگویید من بداخلاقم نگویید ما زنها تمام پاییز خلقمان تنگ است...     (کاربر واحد پشتیبانی)
بزار خودمو مثال بزنم صبح تا شب تو خونه گرم لم دادم نهایت زحمتم کار خونس که اونم کم چیزی نیست اما هم ...

اصلاً منظورم بی احترامی به هیچ جنسیتی نبود بلکه بر عکس .

شما صرفا زوم کردید به زندگی خودتون. 

خواستم اینو‌ خدمتتون عرض کنم که مردی که از تمام زندگی و جسم و جانش مایه میزاره لیاقت احترام رو داره نه غر زدن و جبهه گرفتن. 

عمومأ زنان خانه دار هستند و اگر هم شغلی دارند سبک هست. اما

مردان با شغل های سرو کار دارند که حتی تصورش در ذهن خانم ها نمیاد و بعضاً این شغل ها امنیت جانی مردان رو هم به خطر میندازه 

هیچ چیز بالاتر از غرور یک مرد ننیست که از اونم دارند بخاطر زن و فرزندانشون مایه میزارن.

کاربر آقا

بلهاما این امار تو دوره ی جدید یه تکون اساسی نسبت به دوره های قبل خورده و داره کم کم این موضوع که خا ...

زنان خانه دار حدود ۶۲ درصد از جمعیت زنان و حدود ۸۰ درصد از جمعیت زنان متأهل را تشکیل می دهند.

امار مال ۱۴۰۱ هست.

طی دوسال چقدر می‌تونه تغییر کنه.

شهر بزرگ یا کوچک هم نداره.

کاربر آقا

کوچولوی نازنازی اصلا بحث کار سبک زنان و سنگین مردان نیست . طفل معصوم جان بحث سر اینه که ی مرد حاضره ...

لابد زنا هم فقط نشستن و میخورن و میخوابن ؟! اونا هم صد شونو میذارن 

درکی از زندگی مشترک و وظایفش داری ؟ 

حتی اگه زن شاغل نباشه همون کار خونه و رسیدگی به بچه ها کلی سخته و تازه تمام وقته 

🏃🏻‍♀️

نمیخوای بگی که اون مردها کامل و بدون عیب بودن بزار اینو بگم آره از نظر من کار اون خانم ها درسته ...

مثالی که زدم در مورد خانمی بود که هم‌ماشین داشت ، هم خونه .

فقط بخاطر طلا و اون هم از روی  چشم‌ و‌ هم چشمی 

کاربر آقا

زنان خانه دار حدود ۶۲ درصد از جمعیت زنان و حدود ۸۰ درصد از جمعیت زنان متأهل را تشکیل می دهند.امار ما ...

نگفتم سال گفتم دوره

ترکیب وظایف زندگی مشترک زنان و شاغل بودن چیز کمی نیست چندین برابر سخت تر از صرفا شاغل بودن مرده

🏃🏻‍♀️

پول برای کی؟!

ازدواج یعنی مسئولیت 

هیچ وقت تو ازدواج مسئولیت یک طرفه نبوده و مرد وظیفه داره کار کنه و مخارج زندگیش رو فراهم کنه و منتی هم نداره وظیفست 

شما تک محور داره نگاه میکنی البته فک کنم سنتون پایین هست و درکی از این مسائل ندارین 

گارد نیست من وقتی خودم رو میبینم و اکثر زندگی های اطرافم رو میبینم که زن پا به پا مرد کار میکنه این ...

شما بنظرم بهتره در مورد وضعیت خرج و مخارج زن و مرد تحقیقی بکنی . ببین مردها تا چه حد قانع هستند و اما خانم‌ها چه اندازه اهل تکلف و‌چشم و هم چشمی. 

و.اقعیت جامعه رو عرض میکنم خدمتتون. 

مردان مجرد به نسبت مردان متأهل بسیار انگشت شمارند که مشاغلی داشته باشند که خطرات جانی با ضریب بالا داشته باشه.

کاربر آقا