2777
2789
عنوان

خانومای خانه دار تاحالا شده به شاغلا حسودیتون بشه

| مشاهده متن کامل بحث + 321 بازدید | 35 پست
اطرافیان بهتون چیزی نمیگن؟؟؟

عزیزم ببین توی زندگی چه چیزی اولویتت هست 

بعضی ها کلا دوست ندارن شاغل باشن 

بعضی ها لذت میبرن 

نسخه واحد هم نمیشه پیچید 

❌❌❌❌❌لطفاااااااااا لایک نکنید.❌❌❌❌❌
نمیدونم با حس بدی که دارم چیکار کنم اطرافیانم هم خیلی این حسو بهم میدن

باید به نیاز و حست پاسخ بدی 

از کار های دیگه ات بزنی و تمرکزت رو بذاری برای پیدا کردن یه کار خوب 

تا اینجا برای شما 

اما همه ی ادمها یسری اولویت تو زندگیشون دارن .. گاهی ینفر یه بچه کوچولو داره .. ینفر بچه ی بیش فعال داره یا اوتیسم داره باید بیشتر وقت بذاره برای موفقیت بچه اش .. شاید ینفر اشتغالش به زندگی زناشوییش اسیب بزنه .. شاید ینفر جسمی نتونه دوتا کار بیرون و خونه رو همزمان انجام بده .. تو باید مختصات زندگی خودت رو بشناسی تا بتونی جایگاه درست رو تشخیص بدی .. اگر تشخیص ندی وقتی شغل بشی هم باز ادم خوشحالی نخواهی بود 

❤️ اگر میخوای خودتو بشناسی به خوبی نگاه کن که عاشق چه کسانی هستی و از چه کسانی متنفری، هر ادمی کپی کوچکی از معشوقه هاش میشه ❤️.تمام زندگیم این بود = محبت حضرت علی (ع)❤️زندگی خوب رو سلمان داشت که همه چی رو رها کرد و رفت به دامن علی پناهنده شد، زندگی خوب رو "جُوون" داشت، برده ی سیاهی که احتمالا باورش نمیشد "امیری حسین و نعم الامیر"  ی که با شوق فریاد زد تا ابد با اشک و سوز تکرار بشه، زندگی خوب رو "بشر بن حارث" داشت که گذر امام کاظم(ع) به دم خونه اش خورد و از مجلس رقص و شراب، به مقامات عالی رسید، زندگی خوب رو اون شاهزاده ی رومی داشت که به شیرینی عشقی که تو قلبش حس کرد، ناشناس بین برده ها و کنیز ها رفت و توی شرایط سخت زندگی کرد ....توی این دنیا زندگی خوب فقط برای کسایی بود که طالعشون به امامشون گره خورده بود  ❤️یا مبدل السیئات بالحسنات... طالع من رو هم به امام زمانم گره بزن ❤️

بچه یه چیزی تو دلم مونده نگم میترکم😍

جاریمو بعد مدت‌ها دیدم، انقدرررر لاغر شده بود که شوکه شدم! 😳

پرسیدم چی کار کرده تونسته اون لباس خوشگلشو بپوشه تازه دیدم همه چی هم می‌خوره!گفت با اپلیکیشن "زیره" رژیم گرفته 
عید نزدیکه و منم تصمیم گرفتم تغییر کنم. سریع از کافه بازار دانلود کردم و شروع کردم، تازه الان تخفیف هم دارن! 🎉

شما هم می‌تونید با زدن روی این لینک شروع کنید

نه نمیشه 

چون من توان اینو ندارم صبح از زیر پتو جدا بشم برم سرکار و یکی بهم دستور بده بعدش با خستگی تمام بیام خونه و تازه کارهای خونه رو بکنم و واسه خودم وقت نداشته باشم البته الان یک هفته است انلاین شاپ زدم و شاغل شدم اینم مدیریتش دست خودم نیست فقط مالی شریکم

سلامتی اون ک وقتی تو بغلم میگیرمش همه ی وجودم میلرزه…نه از ترس یا از لذت،نه!!!!!!!!واسه وحشت از فردای بدون اون…!!
قطعا وقتی شما تو خرج خونه شریچکی همسر هم باید تو مسائل مربوط ب خه داری شریک باشه

بله قطعا

ولی وقتی خب بگه وقتی سختته نرو! 

یا احتیاجی به پولت نداشته باشه چی؟

می دونی رفیق؟ انتظار نداشته باش خدا نیمه ی خالی لیوانت رو پر کنه،وقتی نیمه ای که بهت داده رو، ندیدی! خدا تو قرآن نگفته اگه شکر کنی نعمتت رو زیاد می کنم! گفته اگر شکر کنید شمارو بزرگ میکنم! آره راست میگه! باران رحمت الهی همیشه می باره این ظرف ماست که بزرگ و کوچیک میشه! اگه خدا ظرفت رو بزرگ کنه چقدددر خوب میشه؟؟ میتونی وقتی زیر بارون بودی، بیشتر از قطرات زیبای باران بهره ببری....آره رفیق جان چند بار اتفاق افتاده  ۹۹تا خدا بهت داده زوم کردی به اون یدونه ای که نداشتی؟؟  گفتی چقدر بدبختی؟؟  میدونی اگه نعمتات رو نبینی کم کم از دستشون میدی؟اصلا بگو ببینم چند مرتبه خدارو باتمام وجود به خاطر همین نعمتایی که پیش پاافتاده میدونی شکر کردی؟؟اصلا میدونی اجر شکر در برابر نعمت بیشتر از صبر بر بلاست؟ عزیزم دست از بد دیدن و کم و کاستی دیدن بردار، بزرگ کن ظرفت رو، خدای ما خدای فراوانی ها و نعمت هاست........................ای عهده دار مردم بی دست و پاحسین....
نه نمیشه چون من توان اینو ندارم صبح از زیر پتو جدا بشم برم سرکار و یکی بهم دستور بده بعدش با خستگی ت ...

دقیقا همینه

می دونی رفیق؟ انتظار نداشته باش خدا نیمه ی خالی لیوانت رو پر کنه،وقتی نیمه ای که بهت داده رو، ندیدی! خدا تو قرآن نگفته اگه شکر کنی نعمتت رو زیاد می کنم! گفته اگر شکر کنید شمارو بزرگ میکنم! آره راست میگه! باران رحمت الهی همیشه می باره این ظرف ماست که بزرگ و کوچیک میشه! اگه خدا ظرفت رو بزرگ کنه چقدددر خوب میشه؟؟ میتونی وقتی زیر بارون بودی، بیشتر از قطرات زیبای باران بهره ببری....آره رفیق جان چند بار اتفاق افتاده  ۹۹تا خدا بهت داده زوم کردی به اون یدونه ای که نداشتی؟؟  گفتی چقدر بدبختی؟؟  میدونی اگه نعمتات رو نبینی کم کم از دستشون میدی؟اصلا بگو ببینم چند مرتبه خدارو باتمام وجود به خاطر همین نعمتایی که پیش پاافتاده میدونی شکر کردی؟؟اصلا میدونی اجر شکر در برابر نعمت بیشتر از صبر بر بلاست؟ عزیزم دست از بد دیدن و کم و کاستی دیدن بردار، بزرگ کن ظرفت رو، خدای ما خدای فراوانی ها و نعمت هاست........................ای عهده دار مردم بی دست و پاحسین....

من شاغلم، الان باید برم سرکار، واقعا خسته کننده هست در عین حال کلا شاغل نبودن و فقط خونه داری و... آدم را خسته و بی حوصله میکنه، هیچی برای زن کار پاره وقت نمیشه، هم شاغلی، هم به خونه و زندگیت میرسی

شما الان در بهترین موقعیت هستی جانم

خدایا بی پناهم، گوشه آغوش خود جاکن مرا  شبهایی تو زندگیم بود که خیال میکردم زیر انبوه رنج متلاشی خوام شد، اما صبح شد....   مدام به خودت بگو به مو میرسه ولی پاره نمیشه🤗🤗و خدا بند میزنه دلهایی را که هیچکس جز خودش از شکسته بودنشون خبر نداره🌹🌹🌹
بله قطعاولی وقتی خب بگه وقتی سختته نرو! یا احتیاجی به پولت نداشته باشه چی؟

ولی از یک لحاظ هوایی خوبه زن شاغل باشه 

اگر میتونی کمکی بگیر که کارخانه کمتر بشه 

اگر کلا بخوای توی خونه بمونی بعد از چندسال خسته میشی 

مخصوصا که قبلاً شاغل بودی

دقیقا همینه

باورت نمیشه یک هفته رفتم سرکار داشتم دیونه میشدم اصلا لذت نمیبردم با اینکه حقوقش خوب بود ولش کردم چون اصلا شاغلی به روحیات من نمیسازه

سلامتی اون ک وقتی تو بغلم میگیرمش همه ی وجودم میلرزه…نه از ترس یا از لذت،نه!!!!!!!!واسه وحشت از فردای بدون اون…!!

من که هر چی شاغل اطرافم دیدم از پس مدیریت زندگیشون بر نیومدن . و چون برای خودم خانواده و تربیت درست فرزند اصل اول هست . حس میکنم من از اونا دستاوردم بیشتره حتی اگر نشه با عدد و رقم سر برج شمردش

اگر دوست داشتید لطفا برای شادی روح مامانم یک صلوات بفرستید 💚
ولی از یک لحاظ هوایی خوبه زن شاغل باشه اگر میتونی کمکی بگیر که کارخانه کمتر بشه اگر کلا بخوای توی خو ...

بله خب

کمی میخوام تقلیل کنم کارمو

مثلا سال بعد نیمه وقت بردارم

اونجوری بهتره

خب نمیرفتی :/وقتی ب پول احتیاج نداشتین نمیرفتین خب

خب رفتن سرکار اونم کار معلمی فقط برای پول نیست

خب ارزش‌های دیگه هم مطرحه

شان اجتماعی و فرهنگی هم مد نظره

باورت نمیشه یک هفته رفتم سرکار داشتم دیونه میشدم اصلا لذت نمیبردم با اینکه حقوقش خوب بود ولش کردم چو ...

بله همینطوره

برای اکثر خانم ها همینه

کار ثابت و کارمندی هن که نگم براتون...اصلا از زن یه مرده متحرک که احساساتش از بین رفته

بله همینطورهبرای اکثر خانم ها همینهکار ثابت و کارمندی هن که نگم براتون...اصلا از زن یه مرده متحرک که ...

همه اینطور نیستن 

شما احتمالا شاغل شدن با روحیات تون نمیسازه 

همه چیز به علایق و تلاش فرد بر میگرده 

یک خانم به نظر من باید بتونه استقلال داشته باشه 

این استقلال صرفا معنای مادی نداره 

جنبه های مختلفی رو شامل میشه 

و کار خونه هم باید تقسیم بشه 

اگر همسر کمک نکنه خسته کننده میشه