2777
2789
عنوان

چکار کنم همسرم با یکی همکاراش بیشتر بگرده❓

| مشاهده متن کامل بحث + 360 بازدید | 42 پست
یا خداباز این اومد ....تو از اونایی هستی که به تنهایی یک شهر و آباد می کنی!دوستان یه سر به تاپیک هاش ...

فقط به من بگو چجوری اینطوری برداشت میکنی آخه الان چه ربطی به هر موضوع تاپیک دیگه ای داره گفتم دوست دارم همسرم با همکارش بیشتر معاشرت کنه فقط همین

متأهل 💍 همسر آقای مهندس 👷‍♂️ دانشجو حسابداری 👩‍🎓 کاش تو اینجا بودی 💔

یکسال پیش هیچ امیدی نداشتم، همه روش ها رو امتحان کردم تا اینکه بعد از کلی درد کشیدن از طریق ویزیت آنلاین و کاملاً رایگان با تیم دکتر گلشنی آشنا شدم. خودم قوزپشتی و کمردرد داشتم و دختر بزرگم پای پرانتزی و کف پای صاف داشت که همه شون کاملاً آنلاین با کمک متخصص برطرف شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون دردهایی در زانو، گردن یا کمر دارید یاحتی ناهنجاری هایی مثل گودی کمر و  پای ضربدری دارید قبل از هر کاری با زدن روی این لینک یه نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص دریافت کنید.

خاک تو سرم چند باری زدم طرفو تو سرش مثلا گفتم ببین کت شلوار میپوشه بعد شوهرم گفته اون قسمت حقوقیه پش ...

دیگه نگو

اگه خواستی با کسی بحث کنی اول دو تا سوال از خودت بپرس کجای زندگیش هستم؟ کجای زندگی مه؟اگه جواب هر دو منفیه پس ادامه نده
من جسارت کردم و تاپیکاتو دیدم .خیلی راجع به مردا نظر خواهی کردی.خیلی ذهنتو درگیرشون میکنی.با همسرت م ...

با همسرم که نه ولی جمله چهارم امضام بخون 

متأهل 💍 همسر آقای مهندس 👷‍♂️ دانشجو حسابداری 👩‍🎓 کاش تو اینجا بودی 💔

نه ولی نامزدی ناموفق داشته

یه چیز بهت میگم خواهرانه 

نمیدونم چن سالته 

ولی سعی کن دیگ از همه مردا متنفر بشی  چون یهو میبینی بلا سر خودت اوردی با این رفتار و طرز فکر

ببین تا الان هر کاری کردی و با هر کس بودی و هر طرز فکری داشتی گذشته خودته و مجرد بودی ولی از حالا به بعد متاهلی

بخدا اگ تو بخوای ساده بگیری و بگی اشکال نداره با اکسم صحبت کنم خدای نکرده شاید فردا روزی گفتی اشکال نداره کار دیگه کنم 

برا خودت از حالا به بعد خط قرمز بذار

دوستم مث توعه از اشتباهاتش جای اینکه درس بگیره بدتر تکرار میکنه و فکر میکنه درسته 

ولی باورت نمیشه نمیخوام قضاوتش کنم ولی زندگیش لجنه هر پسری ک سمتش میاد بعد یک سال یا چن سال مشخص میشه آدم خیلی بی ارزشی بوده 

با این وجود باز دوست من بیخیال پسرا نمیشه کل شهر رو امتحان میکنه 

شما ک دیگ متاهلی و خداروشکر عاشق شوهرتی 

پس به این عشق پر و بال بده