یه همکاری دارند (آقا) یه ۵ سالی از شوهرم بزرگتره خیلی حس خوبی ازش میگیرم خوش برخورده مودبه معلومه آدم موفقی هم هست اینستاش هم خیلی وایب مثبت داره میخوام بگم بهش با ایشون بیشتر معاشرت کنیم مثلا باهاش باشگاه بره شوهرم یا بریم خونشون اینا
جاریمو بعد مدتها دیدم، انقدرررر لاغر شده بود که شوکه شدم! 😳
پرسیدم چی کار کرده تونسته اون لباس خوشگلشو بپوشه تازه دیدم همه چی هم میخوره!گفت با اپلیکیشن "زیره" رژیم گرفته عید نزدیکه و منم تصمیم گرفتم تغییر کنم. سریع از کافه بازار دانلود کردم و شروع کردم، تازه الان تخفیف هم دارن! 🎉
متوجه نشدم همکار همسرتونه و از طرفی هم بهذقول شما مثبت و مودب ....شما چرا باید برید خونشون ؟همسرتون میتونن از اون همکار یا هر شخص دیگه ای الگو بگیرن و تلاش کنن نقاط ضعف خودشون رو به نقاط قوت بقیه برسونن ...
ببخشید ولی با نگاهی که به تاپیکات انداختم و شخصیتی که دیدم ازت
بنظرم به نفع اون آقا و همسرشونه که باشما رفت و امدی نداشته باشن
و اینکه احساس میکنم شما خودت بیشتر دوست داری بااون آقا معاشرت کنی و همسرت بنده خدا از همه جا بیخبر انداختی وسط
“سیگار کشیدن نشونهی بزرگ شدن نیست، گل کشیدن تفریح نیست، بد دهنی بانمک نیست، خریت شجاعت نیست، بی قانونی زرنگی نیست، هرکی فالورش زیاده آدم حسابی نیست، هرزگی افتخار نیست، ولنگاری آزادی نیست، دین ابزار کاسبی نیست، هر مزخرفی تولید محتوا نیست، رویا فروشی کارآفرینی نیست، هر حرف قشنگ و جذابی درست نیست” و به نظرم کوتاه مختصر مفید؛ ۹۹٪ آدما و چیزا سر جای خودشون نیستن...!🦋ماکه پروانه خواهیم شد بگذار دنیا هرچه میخواهد پیله کند🦋(استاد قنادی و عاشق آشپزی)
یا خداباز این اومد ....تو از اونایی هستی که به تنهایی یک شهر و آباد می کنی!دوستان یه سر به تاپیک هاش ...
دقیقااااا
از ادمای خطرناکیه که به راحتی میتونه زندگیه دونفرو نابود کنه
“سیگار کشیدن نشونهی بزرگ شدن نیست، گل کشیدن تفریح نیست، بد دهنی بانمک نیست، خریت شجاعت نیست، بی قانونی زرنگی نیست، هرکی فالورش زیاده آدم حسابی نیست، هرزگی افتخار نیست، ولنگاری آزادی نیست، دین ابزار کاسبی نیست، هر مزخرفی تولید محتوا نیست، رویا فروشی کارآفرینی نیست، هر حرف قشنگ و جذابی درست نیست” و به نظرم کوتاه مختصر مفید؛ ۹۹٪ آدما و چیزا سر جای خودشون نیستن...!🦋ماکه پروانه خواهیم شد بگذار دنیا هرچه میخواهد پیله کند🦋(استاد قنادی و عاشق آشپزی)
تااین حد از اقا خوشت اومده بعد میخای باهاش رفت وامد هم کنی بنظرم بیخیال شو
وااای چرا اینجوری میکنید بخدا شما ممکنه از رفتار یا شخصیت یک مرد یا یک زن خوشتون بیاد این هیچ ربطی به شما و شریک زندگی خودتون نداره تازه مثبت هم هست میشه الگو گرفت