2777
2789
عنوان

به نظر من که این همه تراپیست فقط دکون دستگاهه

| مشاهده متن کامل بحث + 250 بازدید | 43 پست
من صرفا تجربه شخصی خودم میگم ...من یه تراپیست میرفتم کلییی بیماری چسبونده بود بهم ....ای دی اچ دی .. ...

اخ گفتی 

خییییلی زیاد ب ادم برچسب میزنن

همش گذشته ادم رو بزرگ و سیاه میکنن

ادم از پدر مادرش متتفر میشه

میگه همه بدبختی هات بخاطر بچگی ات هس

پناه بر خدا روانی ان اینا دستگاه چی؟؟؟

اسمش الان حضور ذهن ندارم ولی خب میگفت اینجوریه چن تا سیم به مغزت وصل میشه و امواجی به مغز ارسال میکنه که باعث میشه حالا مشکلاتی که داری حل بشن 

یکسال پیش هیچ امیدی نداشتم، همه روش ها رو امتحان کردم تا اینکه بعد از کلی درد کشیدن از طریق ویزیت آنلاین و کاملاً رایگان با تیم دکتر گلشنی آشنا شدم. خودم قوزپشتی و کمردرد داشتم و دختر بزرگم پای پرانتزی و کف پای صاف داشت که همه شون کاملاً آنلاین با کمک متخصص برطرف شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون دردهایی در زانو، گردن یا کمر دارید یاحتی ناهنجاری هایی مثل گودی کمر و  پای ضربدری دارید قبل از هر کاری با زدن روی این لینک یه نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص دریافت کنید.

اره بابا دکتر بچه ام رفتم یه نگاه به گلو و گوش انداخت ۲دقیقه نشد ویزیت ۳۵۰

آهان درسته منم دیشب ارتوپد رفتم ۵۰۰ ویزیت دادم فک کردم مشاوره رو میگی میخواستم بگم تو ۳ دقیقه سلامم نمیشه کرد😅

اسمش الان حضور ذهن ندارم ولی خب میگفت اینجوریه چن تا سیم به مغزت وصل میشه و امواجی به مغز ارسال میکن ...

خدا ب تو رحم کرده نرفتی .

از این موجودات دوری کن 

دارو هم نخور هزار عوارض  داره خدا ذلیلشون کنه

اسمش الان حضور ذهن ندارم ولی خب میگفت اینجوریه چن تا سیم به مغزت وصل میشه و امواجی به مغز ارسال میکن ...

میخوام صد سال مشکلاتت حل نشه 

بشین قرآن بخون خیلی دلت گرفت خواستی  اونم 

حالا دوست دارم رو سر خودشون سیم وصل کنم . 

اخ گفتی خییییلی زیاد ب ادم برچسب میزننهمش گذشته ادم رو بزرگ و سیاه میکننادم از پدر مادرش متتفر میشهم ...

دقیقا حتی من چندین بار بهش گفتم من دوست ندارم دارو مصرف کنم ...بهم تمرین بدین که کمکم کنه ...میگفت ننن تو اصلا بدون دارو نمیتونی ...چمیدونم کلی که دندونش درد میکنه میره دندون پزشکی و صد تا مثال دیگه ...

بعدش با یکی از دوستان که روانشناس بودن حرف میزدم گفت اصلا دارو هایی بهت میداده که میدونسته ضرری برات نداره و دوز خیلی خیلی پایین بودن. اینجوری هم نگهت داشته بوده هم حالا خودش کاسبی میکرده 

از کجا که اینا روح ادم‌رو معتاد نمیکنن

هر دوشون انتخابه، 

زندگی پر از مشکلاته،هر کسی یک گوشه ای را تقبل میکنه ومسئولیت قبول میکنه،

مثلا خیلی از دخترهای امروزی نه ازدواج می کنند ونه مادر میشن، میگن از مسئولیتش میترسند.

اگر همه کنار بکشند که هیچ چیز تو دنیا وجود نداره.

هر کسی در حد توانش گوشه ای از کار را میگیره، راننده، کارگر، خانه دار،سرایدار،مهندس، صراف، دکتر و.....

یا حضرت الیاس، سلیمان، خضر ،موسی، عیسی،احمد،ابراهیم،لوط مددی.