2777
2789

از فک و فامیل بگیر تا دوست و آشنا و در و همسایه و حتی غریبه هایی که یکی دوبار از دور ادمو دیدن،

کافیه یه حرکتی بزنی یا یه چیزی بخری یجوری زورشون میگیره و باهات بد میشن که انگار از پول اونا دزدی کردی و خریدی.

هیچوقت برنامه هاتونو ب کسی نگین چون قطعا کاری میکنن که کنسل بشه این آدما بیشتر از اونی که فک میکنین بیکار و حسودن که ۱۰۰٪ وقتشونو میزارن برای تو که به هدفات نرسی 

موفق باشین 

کار و برنامه هم نگیم باز اون حسادت هست چهره مگه دست من و تو هست که یکی زیبادرمیاد یکی زشت اما باز هستن کسایی حسادت میکنن بخاطر این حسادت هم بقیه رو خورد میکنن

«لاکچری اما قسطی حکایت خیلیاست»«کاربری دست دو نفره»

یکسال پیش هیچ امیدی نداشتم، همه روش ها رو امتحان کردم تا اینکه بعد از کلی درد کشیدن از طریق ویزیت آنلاین و کاملاً رایگان با تیم دکتر گلشنی آشنا شدم. خودم قوزپشتی و کمردرد داشتم و دختر بزرگم پای پرانتزی و کف پای صاف داشت که همه شون کاملاً آنلاین با کمک متخصص برطرف شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون دردهایی در زانو، گردن یا کمر دارید یاحتی ناهنجاری هایی مثل گودی کمر و  پای ضربدری دارید قبل از هر کاری با زدن روی این لینک یه نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص دریافت کنید.

کار و برنامه هم نگیم باز اون حسادت هست چهره مگه دست من و تو هست که یکی زیبادرمیاد یکی زشت اما باز هس ...

البته که بازم هست ولی خب اگه برنامه هامونو ندونن، نمی‌دونن باید ب چی حمله کنن و ضربه بزنن و آدم می‌تونه در سکوت تلاش و پیشرفت کنه.

البته که بازم هست ولی خب اگه برنامه هامونو ندونن، نمی‌دونن باید ب چی حمله کنن و ضربه بزنن و آدم می‌ت ...

ادم حسود هرطور شده ضربه میزنه که نرسی به جایی بهترین کار اینه که ادمای حسود زندگیتو حذف کنی

من نزدیک به سه ماهه دارم یه حسود رو حذف میکنم خیلیم راحتترم نسبت به قبل

ادم حسود هرطور شده ضربه میزنه که نرسی به جایی بهترین کار اینه که ادمای حسود زندگیتو حذف کنیمن نزدیک ...

خیلیاشونو حذف کردم اما هستن باز 

تمومی ندارن اصلا 

اونابیم که حذف شدن دورادور پیگیرن هنوز متاسفانه 

خیلیاشونو حذف کردم اما هستن باز تمومی ندارن اصلا اونابیم که حذف شدن دورادور پیگیرن هنوز متاسفانه

تجربه بهم ثابت کرده همه از سمت پدریه 

بزار پیگیر باشن تو اهمیت نده

واقعاً من اینو موندم حسادت به چهره چیه که ادم داشته باشه کار و زندگی بود یه چیزی میگی عقب موندم اما چهره دیگه...

تجربه بهم ثابت کرده همه از سمت پدریه بزار پیگیر باشن تو اهمیت ندهواقعاً من اینو موندم حسادت به چهره ...

برای ما از هردو طرف مخصوصا از طرف خانواده مادری هست.

حسادت به چهره رو خیلی دیدم،من یه دوستی داشتم خیلی زشت بود ولی همیشه به من می‌گفت که زشتی فلانی کسی تورو نمیگیره و ....😐 

درحالی که خیلی ازش بهتر بودم (اینو هیچوقت ب روش نیاوردم )و البته این دوستم چند سالی ازم بزرگتره و مجرده خودش ولی هرچی از دهنش درمبومد داشت بهم میگفت ،اوایل چیزی نمی گفتم با خودم فک میکردم گناه داره بعد دیدم نه این خیلی پررو شد و حرفای بدتری درموردم مبزنه دیگه کلا دوساله کنار گذاشتمش.

این به کنار 

مورد داشتیم که یبار خونمون دوتا خانواده مهمون بودن من غذا درست کرده بودم و یکی از مهمونا خیلی به به و چه چه کرد یکی دیگه از فامیلامون که از مادر منم بزرگتر رفت تو قیافه و گفت اینجوریم که میگی خوشمزه نبود من چیزی نگفتم دفعه بعد که رفتیم خونشون ( خونه فامیل حسود) 

غذا رو که خوردیم برگشت گفت که اینجوری غذا درست میکنن یادبگیر درحالی که من یه کلمه هم قبلا چیزی نگفته بودم بهش و فقط یه خانم دیگه ازم تعریف کرده بود🥴

این فشاری شده بود

هیییییی ملت روانی 😂

برای ما از هردو طرف مخصوصا از طرف خانواده مادری هست.حسادت به چهره رو خیلی دیدم،من یه دوستی داشتم خیل ...

خداروشکر از سمت مادری موفقیت ها و شکست هامون باهمه این نیست تو شادی تنها باشیم تو غم ها دور هم جمع بشیم یعنی دور هم از هم باشیم محاله یا نریم یا تماس تصویری نگیریم

به نظرم حسادت چهره اشتباه ترین کار ممکنه تو باز خوبه دوستی بود هی جوابشم بدی مشکل نیست من دخترعموی خودم پنج سال از خودم بزرگتره تو روز عروسیش چون من ازش خوشگلتر شده بودم هولم داد با رفیقش رقصید خب من اگه بدم ازت می اومد بهت نمیگفتم بیا بریم این سالن کارش بهتره پکیج عروسش با صرفه تره واقعاً هم کارش از اینا نیست فقط پول براش مهم باشه که تو اینکارو کردی هرکسم رسید والا شما از عروس خوشگلترید چقدر هزینه کردید ماهم معرفی کن

حالا بوده کسایی که از برخوردهام دارایی هام و کارهام حسادت داشتن (زیاد دیدم) منم کار خودمو انجام دادم اهمیت ندادم و نمیدم اما مورد چهره اولین نفر بود واقعا موندم با کارش دست من که نبوده خدا صلاح دونسته من زیبایی در حد خودم داشته باشم میکاپ و شینیون هم پیش کسایی رفتم حرفه ای هستن و زیبایی دو چندان کردن نباید به این حسادت کرد دیگه تو زیبایی خدا بهت نداده زیاد حداقل پیش کسایی که حرفه ای هستن میرفتی توهم زیبا میشدی (الانم تند تند تیکه و گلایه دیدنمون سلام نکردن ،پاگشام نکردن درصورتی که وظیفه اونه بیاد دست بده به مادرم وقتی احترام هم نزاشتی انتظار پاگشا نداشته باش دیگه )

خداروشکر از سمت مادری موفقیت ها و شکست هامون باهمه این نیست تو شادی تنها باشیم تو غم ها دور هم جمع ب ...

ببخشید زیاد شد 

اره دیگه گرفتار اینطور ادما هستیم و کاری هم نمیشه کرد جز دوری که بعداً خودشون هم به معذرت خواهی کردن میفتن