یکی هم مثه من التماس میکنه دعاکنن برای دخترش برای سلامتی دخترش برای اینکه ازمایش دخترش خوب بیاد بخاطر اون استرس و فشارعصبی و بیخوابی ک داره دست ب دعا و التماس و توسل میشه😔😔
یکسال پیش هیچ امیدی نداشتم، همه روش ها رو امتحان کردم تا اینکه بعد از کلی درد کشیدن از طریق ویزیت آنلاین و کاملاً رایگان با تیم دکتر گلشنی آشنا شدم. خودم قوزپشتی و کمردرد داشتم و دختر بزرگم پای پرانتزی و کف پای صاف داشت که همه شون کاملاً آنلاین با کمک متخصص برطرف شد.
من سوپ که درست می کنم از اولش که داره میجوشه انقدر بچه ها غر میزنن ترجیح میدم نپزم
ولی امشب به افتخار فقط برای خودم درست می کنم ☺️
خرّم آن روز که پرواز کنم تا بر دوست به هوای سر کویش پرو بالی بزنم ❤ ❤ الهی شکرگزار این زندگی هستم که به من بخشیدی؛ به خاطر همه چیزش:تو را شکر بابت آدمهایی که معلم من بودهاند.❤تو را شکر بابت درسهایی که زندگی به من ارزانی داشتهاند.❤تو را شکر برای عشقی که میگیرم، میبخشم و میپراکنم. ❤ ( تایپ کردم گلبهارجون بعد دیدم "ر" جا افتاده)😮
یکی هم منه.پوشیدم شیک وپیک خواهرشوهرم بیاد دنبالم بریم روستا مراسم🤣
انشالله شادی بری
تو روستاها خیلی مراسم ختمرو جگر سوز و طولانی برگزار می کنن
خرّم آن روز که پرواز کنم تا بر دوست به هوای سر کویش پرو بالی بزنم ❤ ❤ الهی شکرگزار این زندگی هستم که به من بخشیدی؛ به خاطر همه چیزش:تو را شکر بابت آدمهایی که معلم من بودهاند.❤تو را شکر بابت درسهایی که زندگی به من ارزانی داشتهاند.❤تو را شکر برای عشقی که میگیرم، میبخشم و میپراکنم. ❤ ( تایپ کردم گلبهارجون بعد دیدم "ر" جا افتاده)😮
تازه تاپیک ها یارانه ای و سود سهام عدالتی ها هم کم کم پیداشون میشه دوباره 😂
حس ششم😬🤣