2777
2789
عنوان

پسر فامیلمون

| مشاهده متن کامل بحث + 728 بازدید | 47 پست
شما از کجا میدونی خوب شده؟

میدونم با زنش خیلی خوبه بدونش جایی نمیره اسمشو بیوگرافیش زده و گندش درنیومده فامیله اما اون یکی برادرش ک زن داره ودختربزرگیم داره گندش دراومده

من شنیدم میگن مردا تغییرمیکنن یاسیرمیشن

مردا هیچوقت سیر نمیشن عزیزم

بعدم زندگی مشترک اینجوری ک فک میکنی نیست کوچکترین کار بد شوهرت ناراحتت میکنه بعدم من بودم ب مردی ک میدونستم دختر بازه نمیتونستم اعتماد کنم والا ی زن تازه ندونه هم گذشته شوهرش چیه همیشه شک داره ب شوهره

بچه یه چیزی تو دلم مونده نگم میترکم😍

جاریمو بعد مدت‌ها دیدم، انقدرررر لاغر شده بود که شوکه شدم! 😳

پرسیدم چی کار کرده تونسته اون لباس خوشگلشو بپوشه تازه دیدم همه چی هم می‌خوره!گفت با اپلیکیشن "زیره" رژیم گرفته 
عید نزدیکه و منم تصمیم گرفتم تغییر کنم. سریع از کافه بازار دانلود کردم و شروع کردم، تازه الان تخفیف هم دارن! 🎉

شما هم می‌تونید با زدن روی این لینک شروع کنید

میدونم با زنش خیلی خوبه بدونش جایی نمیره اسمشو بیوگرافیش زده و گندش درنیومده فامیله اما اون یکی براد ...

خب همینم در میاد بعدم از کجا میدونیی خوشبختن خیلیا رو من خودم میبینم خیلی خوشبختن و باهم اوکی هستن بعد میفهمم ک زنه داره دووم میاره ب هر دلیلی

نه منظورم این نبود میگم بااین اوضاع جامعه ک منم دختر پرتوقعی هستم و کمالگرا هستم و همه ی پسرا اشغالو ...

ان شاالله که عاقبت بخیر بشی عزیزم ،خدا صلاح همه رو بهتر میدونه از خدا بخواه بهترینو سر راهت بزاره

آفرین آفرین منومیخواد ها اما انقد سرش گرم بقیس که یادش میره همه چیو

یادش نمیره، خیلی هم حواسش هست، معلق نگهت داشته واسه بعدا! اگر خیلی نزدیک بشه، مجبور میشه جواب پس بده، ولی الان هم تورو درگیر خودش کرده هم مجبور نیست بهت جواب پس بده! من حتی دختر میشناسم که مثل این آقا رفتار میکنه! با خیلیا میگرده ولی یکیو توی آب نمک نگه داشته! اون پسره طفلی هم هر وقت میاد خودشو از عشق این خلاص کنه باز دختره یه دره باغ سبز نشون میده و اینو هوایی میکنه!

کاربری مخفیمه که راااااااحت باشم، راحته رااااااحت، میدونی راحت یعنی چی؟

ان شاالله که عاقبت بخیر بشی عزیزم ،خدا صلاح همه رو بهتر میدونه از خدا بخواه بهترینو سر راهت بزاره

من ۳ ماهه از نامزدم ک همه ی امیدمن بود جداشدم واقعاکمرم شکسته شد روزای اول باصدای قران میخوابیدم هنوزم بهش فکرمیکنم قلبم انگار شکسته تیکه و پاره شده دیگه عاشق نمیشم یکم ازاین پسره فامیلمون خوشم میادگفتم شاید بتونه جای اونوبگیره حالم بهترشه اما ادم نیست 

لعنت به این روزگار💔😊

خیلی مراقب خودت باش پسرا دگ ازدواج نمیکنن مسئولیت پذیر نیستن فقط حواست ب دلت باشه ی وقت ب خودت نیای ببینی چشمات پراز اشکه و با کلی حال بد تنها موندی از خدا میخوام ک این چیزا رو تجربه نکنی

خیلی مراقب خودت باش پسرا دگ ازدواج نمیکنن مسئولیت پذیر نیستن فقط حواست ب دلت باشه ی وقت ب خودت نیای ...

الان دقیقا من باحال بدم تنهاموندم نامزدم بخاطرمادرش ک بی دلیل مخالف بود کشید کنار من موندم و عین ی مرده متحرک شدم 

یادمه روز عقدم اومد جلوی منو شوهرم نشست و زل زد به ما دوتا! کلا حرکتاش اون روز طوری بود که شوهرم گفت این چشه؟ چرا اینجوری میکنه؟

وقتی هم که زن گرفت هی جلوی من زنشو بوس میکرد! نمیدونم فازش چی بود! قطعا میدونست حسودی نمیکنم،شاید خواسته بفهمونه که تو برام مهم نیستی!

کاربری مخفیمه که راااااااحت باشم، راحته رااااااحت، میدونی راحت یعنی چی؟

یادش نمیره، خیلی هم حواسش هست، معلق نگهت داشته واسه بعدا! اگر خیلی نزدیک بشه، مجبور میشه جواب پس بده ...

دقیقا همینطوره همیشه ام ازم خواستگاری میکنه و میره گم وگورمیشه

الان دقیقا من باحال بدم تنهاموندم نامزدم بخاطرمادرش ک بی دلیل مخالف بود کشید کنار من موندم و عین ی م ...

امیدوارم ازاین حال بد نجات پیدا کنی خیلی خیلی سخته خدا کمکت کنه🥲🤲بخاطر کس دگ جدا شدن سخت تره

من ۳ ماهه از نامزدم ک همه ی امیدمن بود جداشدم واقعاکمرم شکسته شد روزای اول باصدای قران میخوابیدم هنو ...

خدا دلتو آروم کنه عزیزم.درکت میکنم .ولی مطمئنم یه روزی خیلی غیر منتظره و یهویی خوشبختی بهت رو میاره و اونی که میخوای میشه به امید خدا.