2777
2789
عنوان

دارم دیوونه میشم

| مشاهده متن کامل بحث + 392 بازدید | 41 پست
نمیدونمو میدونی هم احساس خطر میکنم هم ارامش دارم شاید الکی حساس شدم گقت من اگه میخواستم با دختر در ...

خب انشاالله که همینطور که میگه

چگونه به شاخه ی شکسته بگویم که باد عذرخواهی کرده است !!؟ 💔💔💔💔

بچه یه چیزی تو دلم مونده نگم میترکم😍

جاریمو بعد مدت‌ها دیدم، انقدرررر لاغر شده بود که شوکه شدم! 😳

پرسیدم چی کار کرده تونسته اون لباس خوشگلشو بپوشه تازه دیدم همه چی هم می‌خوره!گفت با اپلیکیشن "زیره" رژیم گرفته 
عید نزدیکه و منم تصمیم گرفتم تغییر کنم. سریع از کافه بازار دانلود کردم و شروع کردم، تازه الان تخفیف هم دارن! 🎉

شما هم می‌تونید با زدن روی این لینک شروع کنید

خب انشاالله که همینطور که میگه

انشاالله الان صبج بهش گفتم من حواسم بهت هست بهم دروغ نگو گفت به من اعتماد نداری ناراحت شد  شاید واقعا اشتباه کردم موضوع اونی نیست که من فکر میکنم

اره با هم خداروشکر خوبیم از همه جهت ....قسم خورد گفت با دختر حرف نمیزنه ...شاید واقعا دختر نباشه هو ...

ببین عزیز من اگه میخوای اعصابت آروم باشه بیخیال شو

فعلا بچه نیار ببینی چی میشه

ولی الان ۹۹درصد مردا همینن بخدا

نمونش شوهر من و خیلیای دیگه

مردا تنوع طلبن و بعضی حرفا رو نمیتونن به زن خودشون بزن میرن با یکی دیگه میحرفن

گورباباشون

ببین عزیز من اگه میخوای اعصابت آروم باشه بیخیال شوفعلا بچه نیار ببینی چی میشهولی الان ۹۹درصد مردا هم ...

هم میخوام بیخیال بشم ....بچه که زوده قصدش هم نداریم انشالله چیزی نیست 🙂 خطر خطر نمیکنما نگرانم ولی ارامش هم دارم

هم میخوام بیخیال بشم ....بچه که زوده قصدش هم نداریم انشالله چیزی نیست 🙂 خطر خطر نمیکنما نگرانم ولی ...

آره گلم آرامشتو حفظ کن برو خرید کن

برو خونه مامانت اینا

اگه بخوای خودخوری کنی زود شکسته میشی

ازدواجتون سنتی بود؟

آره گلم آرامشتو حفظ کن برو خرید کنبرو خونه مامانت اینااگه بخوای خودخوری کنی زود شکسته میشیازدواجتون ...

اومدم شهر غریب ازدواج کردم ....فعلا هیچ جایی بلد نیستم سر گرم امتحانامم  سنتی اره تقریبا دایی هامون باعث اشناییمون شدن ۸ ماه عقد بودیم تو این ۸ ماه خانواده ام خیلی اذیتمون کردن الانم که من ۳۵ روزه عروسی کروم یک بار نیومدن سراغ منو بگیرن 😑 

شماره را حفظم 😑 زنگ بزنم اگه دختر بود چیکار کنم اون وقت🥲💔

وقتی اومد با گوشی خودش هم زنگ بزن اگر دختر بود و جوابی نداشت شهیدش کن اگر پسر بود ک از خونه بندازش بیرون

💪❤️‍🔥