2777
2789
عنوان

دارم دیوونه میشم

395 بازدید | 41 پست

سه روز بود رفتار شوهرم مشکوک بود دیدم با یه شماره خیلی حرف زده شماره را برداشتم دیدم اکانتس تو ایتا دختر بود دیروز دیگه نتونستم صبر کنم بهش گفتم اره اینطوری. و اون دختره قسم خورد جون منو که نه من با هیچ دختری در ارتباط نیستم زنگ هم زد بهش پسر بود دوستش بود امروز صبح دیدم به جای اون شماره به یکی دیگخ زنگ زده میترسم یعتی خیانت میکنه ؟؟ نمیدونم چیکار کنم 

یکسال پیش هیچ امیدی نداشتم، همه روش ها رو امتحان کردم تا اینکه بعد از کلی درد کشیدن از طریق ویزیت آنلاین و کاملاً رایگان با تیم دکتر گلشنی آشنا شدم. خودم قوزپشتی و کمردرد داشتم و دختر بزرگم پای پرانتزی و کف پای صاف داشت که همه شون کاملاً آنلاین با کمک متخصص برطرف شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون دردهایی در زانو، گردن یا کمر دارید یاحتی ناهنجاری هایی مثل گودی کمر و  پای ضربدری دارید قبل از هر کاری با زدن روی این لینک یه نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص دریافت کنید.

بیشرف ببخشید ریختم بهم  اسی خودت همون شماره رو می‌گرفتی میگفتی صحبت کن جلو چشمم چقد ساد های دختر ز زده به دوستش که بگه فلانی بود

چگونه به شاخه ی شکسته بگویم که باد عذرخواهی کرده است !!؟ 💔💔💔💔
شاید واقعا دوستشه وگرنه اگر دوس دختر هم داشته باشه صدای مرد از کجاش دراورده؟کارش جوری نیست ک با خانم ...

دارن همکار خانم ولی کی با همکارش ۴۸ دقیقه اونم روز جمعه حرف میزنه😑😑 ولی همکارای خانمش تو بخش اداری ان