من یکی واقعا نمیتونم ب هیچچچچچ کس اعتماد کنم به هییییچچچچ کس
اون ادماییم که قابل اعتمادن و خیانتکار نیستن بی عرضه و بی دست و پان نمیدونم منظورمو چطوری بگم که اشتباه برداشت نکنید ولی واقعا دیگه بریدم از تنهایی و افکار منفی
بچه ها باورتون نمیشه! برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.
دقیقا با گوشتو پوستو استخون میفهمم چی میگی اصلا ادم باید بره یه پسر بی دستو پا پسدا کنه که هیچی بلد نیست فقط ی سختی داره اونم اینه که باید یادش بدی همچیو یخورده دیوونت میکنه نهایتش باید بزنی به کوهو کمر چیز خاصی نیست ک😁😂
ادم فقط برای سرکار رفتن نیست که همه زندگیشو با اون تنظیم کنه
این همه زن شاغل داریم که خیلیاشون متاهل یا مادرن
درسته سخته ولی غیر ممکن نیست
وقتی میام تو تایپک کسی نظر میدم نظرم برگرفته از اینه که اگه خودم جای استارتر بودم چیکار میکردم پس به کسی نمیگم چیکار کن چیکار نکن خودمو میذارم جای کاربرا میگم اگر من تو شرایطت بودم چیکار میکردم پس کاری که در نهایت انجام میده به من ربطی نداره
قربونت 🩷بسپار بخدا با جون ودل بهترین رو نصیبت میکنه مطمین باش نه زبونی ها از ته دل بخدا اعتماد کنی اصلا هیچ وقت هیچ کجا لنگ نمی مونی حتی ازدواج حتی خونه خریدن که الان میگن رویاس...بخدا بسپاری همه جی حله ...من الان ۸ساله ازدواج کردم دوبریام یا خواستگارمو میبینم میگم خداروشکر با این ازدواج نکردما هم ظاهرشون وقیافشون تغییر کرد ه هم زندگیشون اونی نیس که من فکر میکردم ....من خودمو سپردم بخدا به طور معجزآسا هم ازدواج کردم هم سر یهسال نشده خونه خریدیگ تو شهر خودم منطقه خوب ....خدا نگا کنه بهت فقط حله همه چی....
خواهراا...میشه برای حاجت گرفتن خواهرم یه صلوات بفرستین....😢😢قربونتون برم......💚