2777
2789
عنوان

برای چی ازدواج میکنید

| مشاهده متن کامل بحث + 566 بازدید | 54 پست

بچه یه چیزی تو دلم مونده نگم میترکم😍

جاریمو بعد مدت‌ها دیدم، انقدرررر لاغر شده بود که شوکه شدم! 😳

پرسیدم چی کار کرده تونسته اون لباس خوشگلشو بپوشه تازه دیدم همه چی هم می‌خوره!گفت با اپلیکیشن "زیره" رژیم گرفته 
عید نزدیکه و منم تصمیم گرفتم تغییر کنم. سریع از کافه بازار دانلود کردم و شروع کردم، تازه الان تخفیف هم دارن! 🎉

شما هم می‌تونید با زدن روی این لینک شروع کنید

اتفاقا من وشوهرم تو یه گروه تلگرام اشنا شدیم بعد دو روز همو بیرون دیدیم تلگراممونو پاک کردیم ۵ماه اش ...

یه مورد استثنا همیشه تو همه مسائل هست حالا شما اشتباه کردی و نتیجه مطلوب داشت دلیل نمیشه همه راه شمارو برن

سلامتی اون ک وقتی تو بغلم میگیرمش همه ی وجودم میلرزه…نه از ترس یا از لذت،نه!!!!!!!!واسه وحشت از فردای بدون اون…!!

دقیقا با گوشتو پوستو استخون میفهمم چی میگی اصلا ادم باید بره یه پسر بی دستو پا پسدا کنه که هیچی بلد نیست فقط ی سختی داره اونم اینه که باید یادش بدی همچیو یخورده دیوونت میکنه نهایتش باید بزنی به کوهو کمر چیز خاصی نیست ک😁😂

کسئو دارن نگهداری کنن

این ربطی به ازدواج نداره 

کامنت اولتون خیلی بی معنی بود 

ادم فقط برای سرکار رفتن نیست که همه زندگیشو با اون تنظیم کنه

این همه زن شاغل داریم که خیلیاشون متاهل یا مادرن 

درسته سخته ولی غیر ممکن نیست

وقتی میام تو تایپک کسی نظر میدم نظرم برگرفته از اینه که اگه خودم جای استارتر بودم چیکار میکردم پس به کسی نمیگم چیکار کن چیکار نکن خودمو میذارم جای کاربرا میگم اگر من تو شرایطت بودم چیکار میکردم پس کاری که در نهایت انجام میده به من ربطی نداره 

من آقا هستم در زندگی گذاشته ام بدجور ضربه خوردم بهترین زندگی داشتم متاسفانه چنان ضربه ای خوردم از در ...

۹۰ درصد کاربرای مردی که اینجا دیدم خیانت دیدن چرا؟

زندگی مرد بزرگیست که در بستر مرگ به شفا بخشی یک معجزه ایمان دارد
خدا نگه داره براتون خیرشو ببینین 💚

قربونت 🩷بسپار بخدا با جون ودل بهترین رو نصیبت میکنه مطمین باش نه زبونی ها از ته دل بخدا اعتماد کنی اصلا هیچ وقت هیچ کجا لنگ نمی مونی حتی ازدواج حتی خونه خریدن که الان میگن رویاس...بخدا  بسپاری همه جی حله ...من الان ۸ساله ازدواج کردم دوبریام یا خواستگارمو میبینم میگم خداروشکر با این ازدواج نکردما هم ظاهرشون وقیافشون  تغییر کرد ه هم زندگیشون اونی نیس که من فکر میکردم ....من خودمو سپردم بخدا به طور معجزآسا هم ازدواج کردم هم سر یهسال نشده خونه خریدیگ تو شهر خودم منطقه خوب ....خدا نگا کنه بهت فقط حله همه چی....

خواهراا...میشه برای حاجت گرفتن خواهرم یه صلوات بفرستین....😢😢قربونتون برم......💚