2777
2789

اونم کلاس دهم 

واقعا چرا دبیرا درک ندارن اخه چطور این همه بخونیم 

واقعا دیگه چنان خوندم بدن ام ضعیف شده همش مریض ام 

بخاطر امتحان ادبیات ۴ ساعت گریه کردم خانواده ام بهم گفت خاک بر سرت که بخاطر امتحان گریه میکنی گفتن اشکال نداره بشو ۱۰ 

این همه شب خوندم تونستم ۴۰ صفحه بخونم 

یکسال پیش هیچ امیدی نداشتم، همه روش ها رو امتحان کردم تا اینکه بعد از کلی درد کشیدن از طریق ویزیت آنلاین و کاملاً رایگان با تیم دکتر گلشنی آشنا شدم. خودم قوزپشتی و کمردرد داشتم و دختر بزرگم پای پرانتزی و کف پای صاف داشت که همه شون کاملاً آنلاین با کمک متخصص برطرف شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون دردهایی در زانو، گردن یا کمر دارید یاحتی ناهنجاری هایی مثل گودی کمر و  پای ضربدری دارید قبل از هر کاری با زدن روی این لینک یه نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص دریافت کنید.

در طول ترم مگه نخوندی عزیزم ؟

الان دهمی اگر میخوای کنکور خوبی داشته باشی 

از همین الان در طول ترم درس هاتو بخون 

تست بزن و ازمون بده 

ولی واقعا استرس مضر هست مگه قراره یه نمره چیکارت کنه اخه دختر

ما تو دوره ارشد یک کتاب هزار صفحه ای امتحان داشتیم و از کل کتاب هم فقط 5 سوال میومد که باید نبم ساعت همه ش جواب می دادیم 🤣🤣🤣

نگین علینقی🌺 تمام اطلاعات بنده در سایت سازمان نظام روانشناسی موجود هست 🌹

ب جای ۴ ساعت گریه میخوندی خب

کاش من میخواستم ۷۰ صفحه ادبیات بخونم

دارم کتابایی میخونم ک تو عمرم اولین باره میبینم 

اونم کلا پی دی اف

یه صلوات مهمونم کن استخدامی قبول شم منم دعا گوی تو خواهم بود/ یه رمان  نوشتم هرکی خوند خیلی تعریف کرد گفتن از صفحه ۳۰ و ۴۰ ب بعد تا تموم نشد زمین نذاشتیم، حتی یه خانم ۴۵ ساله که اهل کتاب نبود گفت وقتی تمومش کردم ساعت۳ صبح بود و چشام سرخ شده بود و اما واقعا ارزششو داشت اسمش: رمان جادوی زمان مطمئن باش عاشقش میشی، اگه با نظرم موافق نیستی ریپ نکن، اخلاقم بشدت شبیه ایینه س، خوب باشی باهات خوبم بد باشی مث خودتم/ اللهم صلی علی محمد و ال محمد و عجل فرجهم/ امام زمان خودت به دادمون برس ک این دنیا به درد زندگی نمیخوره /مهربانی را بکار، بالای هر زمینی و زیر هر اسمانی... و اگر جای دانه های که کاشتی را فراموش کردی؛ روزی باران جایشان را به تو نشان خواهد داد؛ و تو نمیدانی کی و کجا ان را خواهی یافت اما بی شک کار نیک هرجا که کاشته شود؛ روزی به بار مینشیند :) متخصص کیک و گل اگه کسی سوالی درمورد گل و کیک داشت منو تگگ کنید اگه زیر سن قانونی هستین لطفا پستای منو ریپ نکنید ممنون

ب جای ۴ ساعت گریه میخوندی خبکاش من میخواستم ۷۰ صفحه ادبیات بخونمدارم کتابایی میخونم ک تو عمرم اولین ...

وای پی دی اف حکم شکنجه من رو داره 🤧

نگین علینقی🌺 تمام اطلاعات بنده در سایت سازمان نظام روانشناسی موجود هست 🌹

وسواس مطالعه 

وسواس فکری _عملی

کند خوانی 

اضطراب و استرس 

ADHD 

حواست باشه این هارا نداشته باشی و یا اگر داری همین الان درمان کن عزیزم 

چون این ها چیز هایی هست که مطالعه را خیلی کند میکنن و در طولامی مدت ضربه میزنن

در طول ترم مگه نخوندی عزیزم ؟الان دهمی اگر میخوای کنکور خوبی داشته باشی از همین الان در طول ترم درس ...

داخل ترم فقط همون ۴۰ صفحه رو خوندم الان مرور کردم 

وگرنه اینم نمیتونستم بخونم 😑😂

من میتونم 70 صفحه رو یه شب بخونم

این ترم 5 تا درس دارم کلا، 10 واحد

واسه یه درسش استاد 6تا کتاب معرفی کرده که 3تا کتابش بالای 500 صفحه ست، 3 تاش هم حدود 300 صفحه و 200 صفحه

این فقط یه درسمه

4 تا درس دیگه هم دارم🤭

ادبیات ۷۵ صفحه داخل دوساعت جمع میشه 😑😂اونم کلی آرایه و لغات و خود ارزیابی و معنی شعر

عزیز دل ۳ ماه وقت داشتی بخونی :/ 

امشب فقط در حد مرور سر سری باید پیش میرفتی 

اگه انقدر سخته برات من ب جات بودم الان تو نینی سایت نبودم 

ب جای ۴ ساعت گریه میخوندی خبکاش من میخواستم ۷۰ صفحه ادبیات بخونمدارم کتابایی میخونم ک تو عمرم اولین ...

سرکتاب ادبیات کلی گریه کردم خدا لعنت شون کنه انگار ما انیشتین ایم