kololi مدیر عضویت: 1401/05/09 تعداد پست: 313 عنوان خوشبحالتون شوهر دارید | مشاهده متن کامل بحث + 733 بازدید | 56 پست من خیلی ناراحتم بابت مجرد بودنم 1403/09/26 | 06:31 1 نفر لایک کرده اند ... گزارش تاپیک نامناسب
snowwhit عضویت: 1403/05/26 تعداد پست: 1789 وای ولمکن تروخدا الان دلم یمخواد شکم شوهرمو با چاقو تیکه تیکه کنم🥴🤌🏻مجردی کیف کن فقط 6 هفته به تولد باقی مونده ! 1 5 10 15 20 25 30 35 40 خانوم وکیل 👩🏻⚖️🌱📚 متاهل💁🏻♀️💗 کاربری قبل تاریخ ۱۴۰۳/۷/۱۶ دست پنج نفر بوده الان فقط دست منه ❤🌱
کالامونگی عضویت: 1403/06/26 تعداد پست: 3393 وای ولمکن تروخدا الان دلم یمخواد شکم شوهرمو با چاقو تیکه تیکه کنم🥴🤌🏻مجردی کیف کن چرا متاهلا دنبال مجردینمجردا دنبال متاهلی آقا هستم
نسرین1657 عضویت: 1402/06/21 تعداد پست: 16752 اره متاسفانه سعی بفرمایید کاربری نزد یکنفر باشه تا خوانندگان به راست بودن تاپیک شک نکنن . نفر سوم یه خلوت دونفره نباشیم . حتی اگر در این خلوت دونفر دارن بدگویی ما میکنن .
kololi مدیر استارتر عضویت: 1401/05/09 تعداد پست: 313 وای ولمکن تروخدا الان دلم یمخواد شکم شوهرمو با چاقو تیکه تیکه کنم🥴🤌🏻مجردی کیف کن بس که خوشی زده زیردلتون
جناس عضویت: 1402/02/23 تعداد پست: 15419 خوش ب حال کسایی ک پول دارن منم خیلی ناراحتم ب خاطر بی پولیم هرساعتی ازشبانه روزمیام توسایت پست اول روشمامیذاری وبابت بی پولی مینالی فکرنمیکنی بجای پرسه زدن ووقت کشی توسایت بارداری بهتره دنبال یه شغل خوب وبادرآمدبگردی؟ مثل اونوقتاهنوزدلم برات لک میزنه حسرت نداشتنت پیرشده عینک میزنه قابل توجه خانومای باردارکه خونریزی لکه بینی هماتوم وجفت پایین دارن استفاده ازپله وجاروبرقی ممنوع پیاده روی ونزدیکی ممنوع فقط ازتوالت فرنگی استفاده بشه وسعی کنن یبوست نگیرن که توتوالت زوربزنن تمامی دمنوش هاوادویه هابجزنمک ممنوع هلو خرمالووآناناس ممنوع تره جعفری کرفس وپونه ممنوع استراحت مطلق سعی کنن حمام نرن شیاف هم استفاده کنن و تاوقتی دکتراجازه ندادسرخودقطعش نکنن انقدتوتاپیکاتون نوشتم خسته شدم گفتم اینجابنویسم همتون بخونیدانقدنگران نباشیدونپرسید
جناس عضویت: 1402/02/23 تعداد پست: 15419 چندسالته؟ مثل اونوقتاهنوزدلم برات لک میزنه حسرت نداشتنت پیرشده عینک میزنه قابل توجه خانومای باردارکه خونریزی لکه بینی هماتوم وجفت پایین دارن استفاده ازپله وجاروبرقی ممنوع پیاده روی ونزدیکی ممنوع فقط ازتوالت فرنگی استفاده بشه وسعی کنن یبوست نگیرن که توتوالت زوربزنن تمامی دمنوش هاوادویه هابجزنمک ممنوع هلو خرمالووآناناس ممنوع تره جعفری کرفس وپونه ممنوع استراحت مطلق سعی کنن حمام نرن شیاف هم استفاده کنن و تاوقتی دکتراجازه ندادسرخودقطعش نکنن انقدتوتاپیکاتون نوشتم خسته شدم گفتم اینجابنویسم همتون بخونیدانقدنگران نباشیدونپرسید
کالامونگی عضویت: 1403/06/26 تعداد پست: 3393 هرساعتی ازشبانه روزمیام توسایت پست اول روشمامیذاری وبابت بی پولی مینالی فکرنمیکنی بجای پرسه زدن ووقت ... 😬😬🥶🥶🥶😂😂😂😂 واقعا؟ آقا هستم
kololi مدیر استارتر عضویت: 1401/05/09 تعداد پست: 313 سعی بفرمایید کاربری نزد یکنفر باشه تا خوانندگان به راست بودن تاپیک شک نکنن . چشم، اون کاربر از اقوام نزدیکمه من میخواستم ثبت نام کنم توی نی نی سایت هرکاری کردم نمیشد گفت بیا کاربری منو بردار من استفاده نمیکنم
جناس عضویت: 1402/02/23 تعداد پست: 15419 😬😬🥶🥶🥶😂😂😂😂 واقعا؟ بله واقعا مثلامردی برویه حرفه یادبگیربجای انقدگلایه اگه کارنیست برودنبال یه حرفه مثل اونوقتاهنوزدلم برات لک میزنه حسرت نداشتنت پیرشده عینک میزنه قابل توجه خانومای باردارکه خونریزی لکه بینی هماتوم وجفت پایین دارن استفاده ازپله وجاروبرقی ممنوع پیاده روی ونزدیکی ممنوع فقط ازتوالت فرنگی استفاده بشه وسعی کنن یبوست نگیرن که توتوالت زوربزنن تمامی دمنوش هاوادویه هابجزنمک ممنوع هلو خرمالووآناناس ممنوع تره جعفری کرفس وپونه ممنوع استراحت مطلق سعی کنن حمام نرن شیاف هم استفاده کنن و تاوقتی دکتراجازه ندادسرخودقطعش نکنن انقدتوتاپیکاتون نوشتم خسته شدم گفتم اینجابنویسم همتون بخونیدانقدنگران نباشیدونپرسید
کالامونگی عضویت: 1403/06/26 تعداد پست: 3393 بله واقعا مثلامردی برویه حرفه یادبگیربجای انقدگلایه اگه کارنیست برودنبال یه حرفه دیگه هرکی مشکلات خودشو داره حتما شرایطم جوریه ک اینجوریم وگرنه خودم ک عقلممیرسه آقا هستم
کالامونگی عضویت: 1403/06/26 تعداد پست: 3393 سنی نداری که، ایقد بیکار نچرخ خب هی خواهر خودم ۲۷ ام جسم و روحم بالای ۸۰ آقا هستم
kololi مدیر استارتر عضویت: 1401/05/09 تعداد پست: 313 دیگه هرکی مشکلات خودشو داره حتما شرایطم جوریه ک اینجوریم وگرنه خودم ک عقلممیرسه شرایطتت جوریه که باید توی نی نی سایت بچرخی؟