2777
2789
عنوان

خواب جنی دیدم🥲

| مشاهده متن کامل بحث + 322 بازدید | 60 پست
االکی نگووووو ایراد میگیرییی از خودت مگ🥲🥲

بخدا قسم اگه دوروغ بگم حتی عکسامو کنار هم میزارم فکر میکنم فیسم یکی نیس

فکرای عجیب و غریب میکنم 

اگر امضامو میبینی برای سلامتی امام زمان سه تا سوره اخلاص بخون💜💙

اره صد درصد فقط همونجوری ک گفتی اعتماد ب نفست پاینههههههههه

مرسی  عزیز دلممم 

خدایی خیلیا میگن قشنگی مثلا تیپ میزنم میرم دانشگاه مامانم میگه به به میگم مسخره میکنی تز این فکرا😂😂😂

بچه یه چیزی تو دلم مونده نگم میترکم😍

جاریمو بعد مدت‌ها دیدم، انقدرررر لاغر شده بود که شوکه شدم! 😳

پرسیدم چی کار کرده تونسته اون لباس خوشگلشو بپوشه تازه دیدم همه چی هم می‌خوره!گفت با اپلیکیشن "زیره" رژیم گرفته 
عید نزدیکه و منم تصمیم گرفتم تغییر کنم. سریع از کافه بازار دانلود کردم و شروع کردم، تازه الان تخفیف هم دارن! 🎉

شما هم می‌تونید با زدن روی این لینک شروع کنید

ببخشید منم ی سوال داشتم از خواهرای عزیز ببخشید استارتر توی تاپیک شما میگم.ببین فرض کنید ی پسری با ی ...

یا بعد از کات، گفتم شاید الکی کات کرده و دلش واسه م تنگ شده و منتظر هست من بهش پیام بدم که بعدا فهمیدم خودگول زنی بوده 

یا می گفتند اکثر مردها دوباره برمی گردند گفتم خب چرا من برنگردم و بهش پیام ندم زودتر برنگرده 

در صورتی که بعدا فهمیدم خودش باید بخواد برگرده 

نگین علینقی🌺 تمام اطلاعات بنده در سایت سازمان نظام روانشناسی موجود هست 🌹
بخدا قسم اگه دوروغ بگم حتی عکسامو کنار هم میزارم فکر میکنم فیسم یکی نیسفکرای عجیب و غریب میکنم

نهههه اصلا اینو ن تنها خودت همهههه چند بار ب عکسشون نگا کنن زوم کنن روش هر دقه ک بیشتر میبینن عکسرو عکسه کجو کله تر میشه🤦‍♀️

ب نظرم تو دنیای واقعی همه همینجورین همین قیافه حالا یکی ب خودت بیشتر میرسه با عملو ارایش خوشگلتر میشه 

یکیم ملایم میره جلو فک میکنه زشتع 

اصلنشم زشت نیستی 

شاید باورت نشه ولی قانون جذبی بری جلو جواب میگیری اعتماد ب نفست میاد بالا 🥺

نهههه اصلا اینو ن تنها خودت همهههه چند بار ب عکسشون نگا کنن زوم کنن روش هر دقه ک بیشتر میبینن عکسرو ...

🥹😍دقیقا با قانون جذب سال پیش رفتم جلووو خداشاهده هرچی بخای اومد دستم ببخشید بی ادبیه برگاممم ریخته بود ✨اصا انگار جذب میشدن

یا بعد از کات، گفتم شاید الکی کات کرده و دلش واسه م تنگ شده و منتظر هست من بهش پیام بدم که بعدا فهمی ...

ب نظرم ما  خانما ی خوردم لج بازن 

من بی دلیل با یکی خوب بودم دوستم نبودیم ولی ابراز علاقه کرد ازش متنفر شدم ازش دور شدم حتی شوهرم قبلش باهم خوب بودیم خیلی عادی بودیم باهم اومد خاستگاری در جا گفتم ن😐گریه میکردم میگفتم ازش متمفرممم بگین بره🤣🤣🤣وااایی چ دوره ای داشتم 🤦‍♀️

🥹😍دقیقا با قانون جذب سال پیش رفتم جلووو خداشاهده هرچی بخای اومد دستم ببخشید بی ادبیه برگاممم ریخته ...

خب ولش کردی 

بازم برو دنبالش 

وااای من تنبل شدم خیلی تنبلی میکنم برم سمتش 

ولی خب حرفای مثبت زیاد میزنم با صدای بلند اونم ب زووور😂😂

ب نظرم ما خانما ی خوردم لج بازن من بی دلیل با یکی خوب بودم دوستم نبودیم ولی ابراز علاقه کرد ازش متن ...

دقیقااا 

و گاهی حتی با خودمون لجبازی می کنیم 

عزیزم 😅😂

الهی که خوشبخت باشید 

دقیقااا و گاهی حتی با خودمون لجبازی می کنیم عزیزم 😅😂الهی که خوشبخت باشید

اره ب خدا کلا زندگی ما با لج بازی شروع شده و از بینم میره🤣🤣🤣

قربونتتتت عزیزمممم مرسیییی😘😘😘

خب ولش کردی بازم برو دنبالش وااای من تنبل شدم خیلی تنبلی میکنم برم سمتش ولی خب حرفای مثبت زیاد میزنم ...

😂😂😂اره تنبلممم باید باز برم سمتش خاهرشوهرم بهم یاد داد الان گوشی ایفون خرید دندوناش و کانپوزیت کرد بینی عمل کرد طبق خاسته هاش

اره ب خدا کلا زندگی ما با لج بازی شروع شده و از بینم میره🤣🤣🤣قربونتتتت عزیزمممم مرسیییی😘😘😘

دقیقا 😂😂😂

خدا نکنه بزرگوار 😘😘😘💖

😂😂😂اره تنبلممم باید باز برم سمتش خاهرشوهرم بهم یاد داد الان گوشی ایفون خرید دندوناش و کانپوزیت کر ...

وواااای چ خوووووب 

وسوسم کردی بازم برم جلوهاااا

من بیشتر رو خودم کار میکردم طرز فکرم عوض شه ک واقعا خیلیییی نتیجه گرفتمممم ازش

پس تنبلیو بزاریم کنار باز بریم سمتش😂

بعدشم اصلا بهت نمیخورد متاهل باشییییییی 

چند سالتهههه دوس داشتی بگووو