2777
2789
عنوان

خدا از مادرم نگذره

474 بازدید | 27 پست

انقدر نسبت به من و پدرم بی عاطفه بود،انقدر سرکوچکترین چیزها دعوا و بحث درست میکرد،انقدر قدر نشناس بود،انقدر بی مسئولیت بود یه غذا درست نمیکرد یه ظرف نمیشست،همیشه از خواهرم که کلی منو اذیت میکرد حمایت میکرد و تشویقش میکرد بیشتر اذیتم کنه،همیشه بین من و اون دوتا بچش فرق گذاشت که من تبدیل شدم به یه دختر افسرده با کلی کینه و انرژی منفی و قلب سیاه با اعصاب ضعیف،

خدا لعنتش کنه من یه بچه ی پاک مظلوم درس خون بچه مثبت بی زبون بودم،مگه من چیکارش کردم که انقدر از اول زندگیم آزارم داد،چرا خدا مجازاتش نمیکنه چرا تاوان پس‌ نمیده،کاش هیچوقت مادر نداشتم،کاش طلاق میگرفت گورشو گم میکرد انقدر منو آزار نمیداد

عزیزم🤕💔

مهرادم🧒🏻❤️شیر پسرم روزی مرد میشوی جانِ مادر یادت بماند برای مرد شدنت جوانی ام را داده ام ثمره جوانی ام از تو انتظاری ندارم جز اینکه همیشه همینطور مرد باشی مردی واقعی ❤️❤️❤️مهرانا👧🏻🩷دختر قشنگم دلبرک زیبا روی مادر فقط خدا میدونه که چقد برای داشتن تو سختی کشیدم تو برای من همون معجزه خدایی سنگ صبور لحظه هام🩷🩷🩷

یکسال پیش هیچ امیدی نداشتم، همه روش ها رو امتحان کردم تا اینکه بعد از کلی درد کشیدن از طریق ویزیت آنلاین و کاملاً رایگان با تیم دکتر گلشنی آشنا شدم. خودم قوزپشتی و کمردرد داشتم و دختر بزرگم پای پرانتزی و کف پای صاف داشت که همه شون کاملاً آنلاین با کمک متخصص برطرف شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون دردهایی در زانو، گردن یا کمر دارید یاحتی ناهنجاری هایی مثل گودی کمر و  پای ضربدری دارید قبل از هر کاری با زدن روی این لینک یه نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص دریافت کنید.

منم مادرم واسم مادری ننکرد کاش نداشتیمشون منم افسردگی شدید دارم درکت میکنم

دقیقا کاش مادرم سر زایمان مرده بود،اونوقت اینهمه آزار روحی نمیدیدم،حتی بخاطر غذا درست نکردناش مریض شدم و مریضیم خوب نشد

کاش میمرد تا شرش و فتنه گریش تموم میشد

با خوندن تاپیکت یاد تاپیک مینا افتادم اونم مادرش خیلی اونو خواهرشو اذیت میکرده انگار یه سرطان بد گرفته بود 

همون مینا اومد تاپیک گزاشت دعا کنید مامانم تموم کنه اوضاش وحشتناکه بو تعفن گرفته کرم گزاشته 

مهرادم🧒🏻❤️شیر پسرم روزی مرد میشوی جانِ مادر یادت بماند برای مرد شدنت جوانی ام را داده ام ثمره جوانی ام از تو انتظاری ندارم جز اینکه همیشه همینطور مرد باشی مردی واقعی ❤️❤️❤️مهرانا👧🏻🩷دختر قشنگم دلبرک زیبا روی مادر فقط خدا میدونه که چقد برای داشتن تو سختی کشیدم تو برای من همون معجزه خدایی سنگ صبور لحظه هام🩷🩷🩷

با خوندن تاپیکت یاد تاپیک مینا افتادم اونم مادرش خیلی اونو خواهرشو اذیت میکرده انگار یه سرطان بد گرف ...

ان شاالله نصیب مادر من،اسم کاربریشو دقیق نمیدونی؟

صبرکن

دقیقا کاش مادرم سر زایمان مرده بود،اونوقت اینهمه آزار روحی نمیدیدم،حتی بخاطر غذا درست نکردناش مریض ش ...

غذا درست نمیکرده ب خواهراتم غذا نمیداده دیگه ولی غذا درست کردن هم وظیفه مادرت نبوده ک اینقدر ازش شاکی هستی 

مطمئنی مامان خودته؟ همین زاییدتت؟ من مورد دیدم مال زن دوم طرف بوده ولی از بدو تولد دادن زن اول بزرگ کرده

فقط 11 هفته به تولد باقی مونده !

1
5
10
15
20
25
30
35
40
ممنونم گلم

https://www.ninisite.com/user/7a204594-739f-48f3-b409-d825a4389cce/mina6889

چجور دلت میاد؟ شاید مامانتم افسردگی داشته؟ حداقل تو بارداری حملت کرده و از نوزادی ترو خشکت کرده تا بزرگ شدی شیرت داده زیرتو عوض کرده 

فقط 11 هفته به تولد باقی مونده !

1
5
10
15
20
25
30
35
40