2777
2789
عنوان

حس میکنم طلسم شدم

| مشاهده متن کامل بحث + 236 بازدید | 41 پست
اخه هرکی میاد چندجلسه صحبت میکنه یهو میره دیگه اهمیت نمیده بهم من دختر بدی نیستم خانواده خوبی دارم چ ...

میفهممت عزیزم منم دقیقا بیشتر از چند بار اومدن ولی نشد با اینکه حتی معمولی نیستم هم از نظر زیبایی هم دارایی

به جایی رسیدم ک دعا گرفتم برا بخت گشایی ولی بدتر از قبل هر کسی میمود فرار میکرد تا اینکه یه بار دیدم مامانم داره نماز میخونه و دعا میکنه گفت خدایا میخام یکی دخترمو ببینه و خوشش بیاد و خوشبخت بشه دقیقا یه هفته بعدش منو تو عروسی دیدن و پسندیدن با اینکه بابام دیگه ناامید شده بود ازم وقصد داش خواهرایه کوچکترمو شوهر بده ولی اونا گفتن ما فقط این دخترتو میخایم مطمئن شدم بخاطر دعا مادرم و خواسته خدا بود 

ببخشید طولانی شد

یکسال پیش هیچ امیدی نداشتم، همه روش ها رو امتحان کردم تا اینکه بعد از کلی درد کشیدن از طریق ویزیت آنلاین و کاملاً رایگان با تیم دکتر گلشنی آشنا شدم. خودم قوزپشتی و کمردرد داشتم و دختر بزرگم پای پرانتزی و کف پای صاف داشت که همه شون کاملاً آنلاین با کمک متخصص برطرف شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون دردهایی در زانو، گردن یا کمر دارید یاحتی ناهنجاری هایی مثل گودی کمر و  پای ضربدری دارید قبل از هر کاری با زدن روی این لینک یه نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص دریافت کنید.

ناراحت نمیشدی خودت

خیلی ناراحت میشدم ولی باز ته دلم به خدا امید داشتم میدونستم بهترینو برام میخاد ب جایی رسید ک خواستگار اومد بابام خواهر کوچیکمو فرستاد و خداروشکر ازدواج کرد منم یه هفته بعدش برام خواستگار اومد و شد

منم حس میکنم ولی خب یه‌جا میگن سرکتاب گناهه یه جا هم میگن اگه درمورد آینده نباشه و فقط در مورد الان باشه اوکیه چون من میخوام درباره ی الانم فقط بفهمم دعایی طلسمی چشم بدی چیزی برام وجود داره یا نه که پیش ۳ تا دعانویس رفتیم گفتن چشم بد بهت رسیده اما دعاهاشون منو خوب نکرد 

الان فقط دارم سوره بقره گوش میدم که فرجی بشه...

میفهممت عزیزم منم دقیقا بیشتر از چند بار اومدن ولی نشد با اینکه حتی معمولی نیستم هم از نظر زیبایی هم ...

من گوشیمو عوض کردم نمیتونم برم اکانت خودم میتونی کمکم کنی؟ شمارم تو موبایل فروشیه که گوشیم شکسته،رمزم یادم نمیاد چطور وارد بشم الآن ؟