2777
2789
عنوان

فکرم خیلی درگیره کاربر ساجد جونه

| مشاهده متن کامل بحث + 1853 بازدید | 63 پست
تروحدا صلاح بدون

بزار ی صبحانه بزنم بیام ببینم چی میشه

مهرادم🧒🏻❤️شیر پسرم روزی مرد میشوی جانِ مادر یادت بماند برای مرد شدنت جوانی ام را داده ام ثمره جوانی ام از تو انتظاری ندارم جز اینکه همیشه همینطور مرد باشی مردی واقعی ❤️❤️❤️مهرانا👧🏻🩷دختر قشنگم دلبرک زیبا روی مادر فقط خدا میدونه که چقد برای داشتن تو سختی کشیدم تو برای من همون معجزه خدایی سنگ صبور لحظه هام🩷🩷🩷

یکسال پیش هیچ امیدی نداشتم، همه روش ها رو امتحان کردم تا اینکه بعد از کلی درد کشیدن از طریق ویزیت آنلاین و کاملاً رایگان با تیم دکتر گلشنی آشنا شدم. خودم قوزپشتی و کمردرد داشتم و دختر بزرگم پای پرانتزی و کف پای صاف داشت که همه شون کاملاً آنلاین با کمک متخصص برطرف شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون دردهایی در زانو، گردن یا کمر دارید یاحتی ناهنجاری هایی مثل گودی کمر و  پای ضربدری دارید قبل از هر کاری با زدن روی این لینک یه نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص دریافت کنید.

استارتر از الان هر کی گل بزنه پا تو و نامزدت حسابهای محتکر دوازده کیلویی

اخ اخ دقیقاااا 🤣🤣

میــخوام تیـمِ من شیـش هـیچ بِبَـره درسـت هَمـون موقـع که مال تو باخـت😉🤌🏻
یارو اومده میگه استارتر مواد فروشه مواد مصرف میکنه معتاده بعد مردم اومدن میگن این اکانت دوم استارتره ...

میگفتی مواد فروشم و اعدامم کردن . الان از اون دنیا دارم پست می‌ذارم🤣🤣🤣🤣

میگفتی مواد فروشم و اعدامم کردن . الان از اون دنیا دارم پست می‌ذارم🤣🤣🤣🤣

شایدم واقعا همینطور باشه 👻👻👻یوهاااهااهااااااا

استارتر الان عقد کردی؟ یعنی عقد رسمی هستین؟ گلی خانوم شناختت رو نامزدت کمه و به نظر میاد وضعیت روشنی ...

وضعیتش که از تاریکی شبم سیاه تره 🙂🙌🏻

ببخشید منم ی سوال داشتم از خواهرای عزیز ببخشید استارتر توی تاپیک شما میگم.ببین فرض کنید ی پسری با ی ...

دورهاش را زده، حالا با تجربه شده.

مراقب باش، با احتیاط برو ببین چی میگه

یا حضرت الیاس، سلیمان، خضر ،موسی، عیسی،احمد،ابراهیم،لوط مددی.
خب دخترها، حالا همش تو سیاست هستند ومیگن منطق من این را میگهخیلی خودخواه شدن.

خب ابجی من میگم ی دختر وقتی یکی هم سطح خودشه محلش نمیده بعدا ک خودش میره بالاتره و پسره میره پایین تر چرا اصرار ب دیدن میکنه

آقا هستم
ببخشید منم ی سوال داشتم از خواهرای عزیز ببخشید استارتر توی تاپیک شما میگم.ببین فرض کنید ی پسری با ی ...

شاید نظرش عوض شده

هآی؛من دِلوینم🌱✨اندکي سن دارم + یاری که با گذشت کلي چالش دوونیم ساله به هم رسیدیم🥹🤌🏻(او نه تنها لب هایم را می خنداند بلکه باعث لبخندِ قلبم هم میشود🫂♥️🔗)درحال حاضر تازه کارم و مشغول به خیاطي✂️دختری با اصالتِ بلوچم🪄علاقه مند به تجربه های جدید و حالِ خوبم🤍بزرگترین قلب مال اونیه که انرژی مثبتش رو به دیگران منتقل کنه✨به امید ساختنِ آینده ای زیباوخوب…