2777
2789
عنوان

بییااااید بگید چجوری پیام بدممم

214 بازدید | 39 پست

مامان بزرگ دوستم دو هفته پیش فوت کرد حال دوستم  خیلیییییی بد بود یکسره استوریای غمگین و..خیلی صمیمی نیستم ولی گاها چت می‌کنیم و رابطه خوبی داریم بازم، من اون موقع بهش یکی دوبار پیام دادم واسه تسلیت و اینا بعد یک هفته گوشیم دستم نبود، بعد یک هفته اینا اینستا رو‌باز کردم دیدم استوریاش خیلی عادی شده عکس با آرایش و گل و.. رفته‌ پارک و نفریح عکس گذاشته و..(منظورم قضاوت نیست حالا ی کوچولو تعجب کردم ازینکه با اون حال بدش چ زود ب حالت عادی برگشت)میدونم چن تا استوری دلیل نمیشه ولی بازم معلومه خیلی بهتره و در ظاهر عادی شده میخوام پیام بدم و بازم وظیفم رو بحا بیارم ولی روم نمیشه چحوری بگم که بدونه دارم واسه اون قضیه حالشو میپرسم و نگرامش بودم و اینا نمیتونم مستقیم بگم مثلا بگم سلام عزیزم حالت بهتره؟ضایع نیست؟شما باشبن چی میگین

بچه یه چیزی تو دلم مونده نگم میترکم😍

جاریمو بعد مدت‌ها دیدم، انقدرررر لاغر شده بود که شوکه شدم! 😳

پرسیدم چی کار کرده تونسته اون لباس خوشگلشو بپوشه تازه دیدم همه چی هم می‌خوره!گفت با اپلیکیشن "زیره" رژیم گرفته 
عید نزدیکه و منم تصمیم گرفتم تغییر کنم. سریع از کافه بازار دانلود کردم و شروع کردم، تازه الان تخفیف هم دارن! 🎉

شما هم می‌تونید با زدن روی این لینک شروع کنید

با شما نیست عزیزبا این کاربریه که اول همه تاپیکا داره عکسای چرند و پرند اپلود میکنه

اره دیدم اونو کامنتاشم عجیبه کلا حالش خوش نیست 

راجب تایپک من حرف بزنیم😄😁