2777
2789

الان شوهرم رفته سفر کاری هر وقت میره منو میزاره پیش خانواده اش منم بهش گفتم دیگه نمیرم بهشون هم نگه خسته شدم از این همه بی محلی های این مادر شوهرم مگه مفر کردم جپاب بله به پسرشون دادم زیادی داره بال در میاره قدرشناسی کردن  از اون سمت هم دختر عمه شوهرم باهم رفیق هستیم برگشته میگه تو خودتو قاطب خانواده ها میکنی ولی من اصلا با کسی خرف نمیرنم بقیه به من زنگ میز نن منم جواب میدم 

ببخشید منم ی سوال داشتم از خواهرای عزیز 

ببخشید استارتر توی تاپیک شما میگم.

ببین فرض کنید ی پسری با ی دختری همینجوری حرف زدن سال ها پیش هردو بچع بودن حالا دختره بیشتر بچه بوده بعد پسره همش میگفته دوستت دارم و ... دختره محل نمیداده بعد پسره رو بلاکم کرده پسرع پیگیر اما دختره اصلا محل نداده بعد پسره بیخیال شده 

حالا دختره پیگیره میگه بیاد ببینمت بنظرتون چرا همچین چیزی درخاست کرده ؟؟

ممنون میشم جوابمو بدین

آقا هستم

بچه یه چیزی تو دلم مونده نگم میترکم😍

جاریمو بعد مدت‌ها دیدم، انقدرررر لاغر شده بود که شوکه شدم! 😳

پرسیدم چی کار کرده تونسته اون لباس خوشگلشو بپوشه تازه دیدم همه چی هم می‌خوره!گفت با اپلیکیشن "زیره" رژیم گرفته 
عید نزدیکه و منم تصمیم گرفتم تغییر کنم. سریع از کافه بازار دانلود کردم و شروع کردم، تازه الان تخفیف هم دارن! 🎉

شما هم می‌تونید با زدن روی این لینک شروع کنید

چی بگم خیلی اوقات اینجوری میشه.... حتی بین دو عروسگاهی اونی که صد پله بالاترهدیده نمیشه اونی که هیچی ...

اون صد در صد ولی دیگه تو خونه مادرشوهرم رفت امد نکردم خوشم نمیاد اون میخواست بهش نزدیک بشم من کنار رفتم حوصله ندارم