2777
2789
عنوان

تو عقد محضری چ جوری بله گفتید

367 بازدید | 65 پست

صبحتون بخیر🩵😂

بچه ها چه جوری بله گفتید ساده

من دلم میخواد بگم با اجازه ی پدر و مادرم و بقیه ی بزرگترا به امید یک زندگی با عشق بله

به نظرتون خوبه

زرتی گفتیم بله انگار قحطیش بود😑

مهرادم🧒🏻❤️شیر پسرم روزی مرد میشوی جانِ مادر یادت بماند برای مرد شدنت جوانی ام را داده ام ثمره جوانی ام از تو انتظاری ندارم جز اینکه همیشه همینطور مرد باشی مردی واقعی ❤️❤️❤️مهرانا👧🏻🩷دختر قشنگم دلبرک زیبا روی مادر فقط خدا میدونه که چقد برای داشتن تو سختی کشیدم تو برای من همون معجزه خدایی سنگ صبور لحظه هام🩷🩷🩷

یکسال پیش هیچ امیدی نداشتم، همه روش ها رو امتحان کردم تا اینکه بعد از کلی درد کشیدن از طریق ویزیت آنلاین و کاملاً رایگان با تیم دکتر گلشنی آشنا شدم. خودم قوزپشتی و کمردرد داشتم و دختر بزرگم پای پرانتزی و کف پای صاف داشت که همه شون کاملاً آنلاین با کمک متخصص برطرف شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون دردهایی در زانو، گردن یا کمر دارید یاحتی ناهنجاری هایی مثل گودی کمر و  پای ضربدری دارید قبل از هر کاری با زدن روی این لینک یه نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص دریافت کنید.

دهنتو😂😂

والا بخدا انگار قحطیش اومده بود 

مهرادم🧒🏻❤️شیر پسرم روزی مرد میشوی جانِ مادر یادت بماند برای مرد شدنت جوانی ام را داده ام ثمره جوانی ام از تو انتظاری ندارم جز اینکه همیشه همینطور مرد باشی مردی واقعی ❤️❤️❤️مهرانا👧🏻🩷دختر قشنگم دلبرک زیبا روی مادر فقط خدا میدونه که چقد برای داشتن تو سختی کشیدم تو برای من همون معجزه خدایی سنگ صبور لحظه هام🩷🩷🩷

نمیدونم چرا من اگه بخوام انقدر طولش بدم خندم میگیره یهو وسطشبعد فکر میکنن اسکلی چیزی ام

اتفاقا منم اینجوریم

امروز میخواستن ازم عکس بگیرن وسطش ریسه زدم از خنده

خب بگیر یگه سگ مسبو😂😂😂

منی که وسط بله گفتن خندم گرفت💔💔😂😂😂

فقط 9 هفته و 1 روز به تولد باقی مونده !

1
5
10
15
20
25
30
35
40

خانوم وکیل آینده👩🏻‍⚖️🌱📚 متاهل💁🏻‍♀️💗   کاربری قبل تاریخ ۱۴۰۳/۷/۱۶  دست پنج نفر بوده الان فقط دست منه ❤🌱         درخواست دوستی قبول نمیکنم😊💁🏻‍♀️