2777
2789
عنوان

دارم میمیریم فقط گریه میکنم انگار دارم خفه میشم کمکم کنید

| مشاهده متن کامل بحث + 422 بازدید | 50 پست
خب دیگه، خسیس بود‌‌. ولش کن پس...فک کن زنش میشدیمامانت اینا یه شب اگر میخواستن بیان شامکلی اذیتت میک ...

راسی رفتی پیش دعا نویس 

میشه دعا کنید به خواسته قلبیم برسم 💜مرسی🧡

چرا برای قرار روز اول آشنایی انتظار شام وابن مساعلو داشتید ؟؟  حداقل کمی صبر میکردید چندبار بیرون میرفتید بعد تصمیم مبکرفتین..ب نظرم رفتار بدی نداشتن ..چقدر شما حساسید  ....وابنک رد کردین دیگ گریه برای چی؟  نکنه احساس میکنید اشتباه کردید؛

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

راسی رفتی پیش دعا نویس

نه تاپیکترو نخوندم، همینی ک الان زدی روخوندم فقط. نمیدونم شایدم قبلم دیده باشم خلاصه الان یادم نمیادد‌..

نه دعانویس خوب گیرم نمیاد ک برم بختمو باز کنم

چرا برای قرار روز اول آشنایی انتظار شام وابن مساعلو داشتید ؟؟ حداقل کمی صبر میکردید چندبار بیرون می ...

احساس اشتباه که واقعیتشو بخوای ببینی اشتباه نکردم 

چون این اقا به من میگفت رفتنی بیرون خبر بده بیام ببینمت به جای اینکه بگه بیا بریم بیرون فلان 

یا میگه بیا بریم برای من لباس بخرم تو انتخاب کن 

اصلا نمیخواد انگار واسم هزینه کنه

شوهر من هم اوایل میرفتیم بیرون هیچی نمیخرید ..مثلا روز زایمان من بجای نهار برای مادرم انار خریده بکد ....ولی اصلا خسیس نیست اتفاقا خیلی آدم دست و دل بازیه ...فقط بلد نبود اوایل چکار باید بکنه

شوهر من هم اوایل میرفتیم بیرون هیچی نمیخرید ..مثلا روز زایمان من بجای نهار برای مادرم انار خریده بکد ...

اخه دوستشم گفته بود خسیسه