2777
2789
عنوان

به نظرتون من میتونم بگم مراسم نامزدی داداشم نمیام⁉️

| مشاهده متن کامل بحث + 564 بازدید | 66 پست
بازم به شما ربطی ندارهمن نمیدونم شما چرا حرص میخوری هروقت تو تاپیک تو اومدن بعد نظر بدهدوما اتفاقا ا ...

اتفاقن تو تاپیک من اومدین مراعات کردم هیچی نگفتم فک کردم دارین برا تاپیک من میخندین بعد دیدم نه یسری چیزا اجارس 

شب خوش 

عزیزم معلومه دختر خجالتی هستی بخاطر همین نمیخوای بری؟حتما باید بری حتمااااااااشاید احساس میکنی لباس ...

اره خجالتیم اصلا اجتماعیم نیستم سلام به زور میکنم دست خودم نیست

اهل ارایش اینا اصلا نیستم نمیدونم چیکار کنم ولی چون میدونم اونا خیلی بیشتر از ما هستن زیاد خوشم نمیاد برم حس غریبی بهم دست میده 

بچه یه چیزی تو دلم مونده نگم میترکم😍

جاریمو بعد مدت‌ها دیدم، انقدرررر لاغر شده بود که شوکه شدم! 😳

پرسیدم چی کار کرده تونسته اون لباس خوشگلشو بپوشه تازه دیدم همه چی هم می‌خوره!گفت با اپلیکیشن "زیره" رژیم گرفته 
عید نزدیکه و منم تصمیم گرفتم تغییر کنم. سریع از کافه بازار دانلود کردم و شروع کردم، تازه الان تخفیف هم دارن! 🎉

شما هم می‌تونید با زدن روی این لینک شروع کنید

اره خجالتیم اصلا اجتماعیم نیستم سلام به زور میکنم دست خودم نیستاهل ارایش اینا اصلا نیستم نمیدونم چیک ...

درکت کردم و اخلاق داداشت هم بهانه اس و فقط خجالت میکشی ولی با این حست مقابله کن و برو

احترام خودتو نگهدارذره ای بهت مربوط نمیشه که دهن مبارکتو هرجا باز کنی به همه توهین کنی راحت

اگر ذره ای عاقلانه و بالغ طور رفتار میکردید احترامتونم برام واجب بود

ولی الان مثل اینکه با ی بچه ی ۵ ساله طرفم که ادب و احترام و حرف سرش نمیشه👌

شما تاریخ عضویتت گویای همه چیزه

فقط منتظرید یکی تازه وارد باشه اینو سیخ کنید توو چشش

مشکلش چیه که یکی تازه بیاد؟؟؟مگه قدمت طولانی مدتِ نینیسایت افتخار محسوب میشه؟

اگر ذره ای عاقلانه و بالغ طور رفتار میکردید احترامتونم برام واجب بودولی الان مثل اینکه با ی بچه ی ۵ ...

به تو چه ربطی داره که اینقدر سوز گرفتی میخوای مثلا مثع خودت رفتار کنم تعلیق کنی

باید بگم من صدتا کاربری با عضویتای گوناگون دارم برام فاقد اهمیته پس کمتر خودتو دخالت بده خاله زنک

متاهل🩷🍃
به تو چه ربطی داره که اینقدر سوز گرفتی میخوای مثلا مثع خودت رفتار کنم تعلیق کنیباید بگم من صدتا کارب ...

نه با تعلیق کردن تو چیزی بهم میرسه نه برام اهمیتی داره که تو چند تا کاربری داری.

بیا مدال کاربریای متعددتو بهت بدم .