2777
2789
اهمیت ندین زندگی خودتون رو سر این مسائل خراب نکنین..دوری و دوستی باشین بالاخره مادرشوهر قدر شما رو م ...

همه اینو میگن ولی برام سوال شده منی که خیلی بهشون توجه کردم و کلی برلی عروسی پسرشونم کمک کردم چرا انقدر تبیعض قائل میشن

یکسال پیش هیچ امیدی نداشتم، همه روش ها رو امتحان کردم تا اینکه بعد از کلی درد کشیدن از طریق ویزیت آنلاین و کاملاً رایگان با تیم دکتر گلشنی آشنا شدم. خودم قوزپشتی و کمردرد داشتم و دختر بزرگم پای پرانتزی و کف پای صاف داشت که همه شون کاملاً آنلاین با کمک متخصص برطرف شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون دردهایی در زانو، گردن یا کمر دارید یاحتی ناهنجاری هایی مثل گودی کمر و  پای ضربدری دارید قبل از هر کاری با زدن روی این لینک یه نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص دریافت کنید.

حالا چون پولدارتری فکر میکنی باید زیادی احترامت کنن؟افتادگی آموز اگر طالب فیضیهرگز نخورد آب زمینی که ...

برو بابا دارم میگم باهام بد رفتاره مثل کنیز باهام رفتار خواهر من انگار کلفت براش استخدام کردن  

همه اینو میگن ولی برام سوال شده منی که خیلی بهشون توجه کردم و کلی برلی عروسی پسرشونم کمک کردم چرا ان ...

خوبی که از حد بگذرد نادان خیال بد کند..خوبی کردن باید به اندازه و به جا باشه..از این به بعد فقط فکرتون معطوف به زندگی خودتون باشه اصلا به رفتار بقیه اهمیت ندین

عزیزم برات مهم نباشه مگه چقد می ببینیش ؟ برای خودت تفریح های دیگه درس کن تو این روزا اگه بچه نداری . ...

مادرشوهرم هر وقت میریم‌اونجا عروس جدید هم دعوت میکنه من خودم‌پارسال عروسی کردم به دو ماه بعد برادرشوهرم عقد کرد تیکه انداختن مادرشوهرم فقط برای منه به عروس جدیدشون هیچی نمیگن قشنگ علنی مادرشوهرم گفت من میتونم به تو حرف بزنم ولی عروس جدید نه خوب این درسته حلاله هر چی خواسته از من براش آوردم منم هیچ کدوم کار های که باهام کردن حلال نمیکنم

برو بابا دارم میگم باهام بد رفتاره مثل کنیز باهام رفتار خواهر من انگار کلفت براش استخدام کردن

درست صحبت کن 

اولش آره ولی چه ربطی داشت

گفتی بابام پولدار بابای اون عروسشون نه

واینکه جهیزیه ی خوبی نیورده😐😐😐

یارب زه غم حسین دلم محزون کن/در جان و دلم محبتش افزون کن/بی عشق حسین هرآنچه باشد به دلم/خون ساز و زه راه دیده ام بیرون کن😭😭🖤🖤

چه جوری چیکار کنم من آدمی نیستم خودمو بگیرم خاکیم ولی این اصلا براش مهم نیست کسی این همه بهش توجه کر ...

عادی باش یعنی اصلا متوجه بی محلیش نشدی ازونورم دیگه واسشون مایه نذار یکم دیگه اون عروس میذاره تو کاسه شون میفهمه نباید جوگیر میشد

درست صحبت کن اولش آره ولی چه ربطی داشتگفتی بابام پولدار بابای اون عروسشون نهواینکه جهیزیه ی خوبی نیو ...

مثلا من به شما چی گفتم درست حرف بزنم من آدم درد دل کنم حوصله بحث ندارم گفتم مادرشوهرم به من توجه نمیکنه؟ همش اذیتم میکنه با وجود اینکه خیلی بهش رسیدگی کردم همه کاری براش کردم منو به چشم کلفت مبیبنه لطفا نمک روی زخم من نباش

مثلا من به شما چی گفتم درست حرف بزنم من آدم درد دل کنم حوصله بحث ندارم گفتم مادرشوهرم به من توجه نمی ...

میگی برو بابا این چه حرفیه؟

خب شما هم محلش نده

به همین راحتی

یارب زه غم حسین دلم محزون کن/در جان و دلم محبتش افزون کن/بی عشق حسین هرآنچه باشد به دلم/خون ساز و زه راه دیده ام بیرون کن😭😭🖤🖤

مادرشوهرم هر وقت میریم‌اونجا عروس جدید هم دعوت میکنه من خودم‌پارسال عروسی کردم به دو ماه بعد برادرشو ...

وا خدا شفا بده بهش 

جوابشو بده این خیلی پروعه 

مثلا بگو اشکالی نداره هرکس در حدخودش رفتارمیکنه 

یه بار صداشو ضبط کن قشنگ بعداشاید لازمت شد 

توام با عروس جدید گرم بگیر قشنگ دقش بده 

اصلاجلوش ناراحت نباش حالا فکرکنم چیه که تو روخاطرش ناراحت میشی بشین فکرکن یه جوابای درکمال احترام بهش بده