ار وقتی زن برادرشوهرم امده مادرشوهرم لحن و رفتارش با من کلا عوض شده من از فامیل های دور پدرشوهرم میشم دائم میخواد خودشو به من نشون بده من بابام پولداره ولی خانواده عروس جدید وضعشان خوب نیست با وجود که عروس جدید جهیزیه نیاورده و هیچ کاری برای خانواده داماد نکرده مادرشوهرم نمیدونم چرا با من بد شده منم که همه کاری براشون کرده خیلی دلمو خون کرده ایشالله جواب کار های که با من کردن پس بگیره من حلال نمیکنم😔 با بی محلی چیکار کنم
یکسال پیش هیچ امیدی نداشتم، همه روش ها رو امتحان کردم تا اینکه بعد از کلی درد کشیدن از طریق ویزیت آنلاین و کاملاً رایگان با تیم دکتر گلشنی آشنا شدم. خودم قوزپشتی و کمردرد داشتم و دختر بزرگم پای پرانتزی و کف پای صاف داشت که همه شون کاملاً آنلاین با کمک متخصص برطرف شد.
اهمیت ندین زندگی خودتون رو سر این مسائل خراب نکنین..دوری و دوستی باشین بالاخره مادرشوهر قدر شما رو میفهمه..بچسبین به زندگیتون و همسرتون براتون مهم باشه نه اطرافیان
مگه چقد می ببینیش ؟ برای خودت تفریح های دیگه درس کن تو این روزا اگه بچه نداری .یه چیزایی آماده کن به شوهرت بگو بریم مثلا لواسون اونجا پیکنیک بریم خیلی مزه میده سعی کن یه جوری برنامه ریزی کنی که خیلی خونشون نری