2777
2789
عنوان

بعد دوسال داستان ما هم به پایان رسید🖤

| مشاهده متن کامل بحث + 2308 بازدید | 180 پست

یکسال پیش هیچ امیدی نداشتم، همه روش ها رو امتحان کردم تا اینکه بعد از کلی درد کشیدن از طریق ویزیت آنلاین و کاملاً رایگان با تیم دکتر گلشنی آشنا شدم. خودم قوزپشتی و کمردرد داشتم و دختر بزرگم پای پرانتزی و کف پای صاف داشت که همه شون کاملاً آنلاین با کمک متخصص برطرف شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون دردهایی در زانو، گردن یا کمر دارید یاحتی ناهنجاری هایی مثل گودی کمر و  پای ضربدری دارید قبل از هر کاری با زدن روی این لینک یه نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص دریافت کنید.

سن وقتی یه عدده که جوان هستی بعد پانزده سال همه یه اتفاق میگن شماجوونی لایق زندگی بایک پبرمردنیستی ب ...

به پیر مرد یا هرچی نیس وقتی تو شخصی دوست داشته باشی حالا پیرمرد یا هرچی اینارو واست مهم نیس 

به پیر مرد یا هرچی نیس وقتی تو شخصی دوست داشته باشی حالا پیرمرد یا هرچی اینارو واست مهم نیس

الانشو دوست داره بعد سالها زندگی مشترک که همه چیز تبدیل به روتین زندگی میشه چشماش اون موقع بازمیشه.هی تفاوتها براش پررنگ میشه اختلاف نظرها طاقت فرسامیشه

باعشق گفتن همه چی حل نمیشه شمااینواز من وپرستوی غمگین به یادداشته باش

البته خیلی خوبه که نظرتون راجب زندگی اینقدرخوبه ولی تجربه یه چیزدیگست

آقا شایان من واقعا ممنونم بابت راهنماییتون اما دعوا و بحث نداریم که اینجا

میدونم من دعوا یا بحث نمیخوام بکنم اما این حقیقته وقتی شما کسی دوست داشته باشید اینکه پیرزن باشه یا پیرمرد واستون مهم نیس 

چیزیه که من خودم تجربه کردم و باید بگم روانشناس تو زندگی روابط آدم نیس آدم خودش باید ببینه چیکار میخ ...

میدونی ،خواستم دیگە جوابتونو ،ندم

گفتم این بچەسالە نمیدونە چی میگە،وقتی بە باسواد مملکت توهین میکنە راحت میتونە بە منی کە هیچیش نیستم هم توهین بکنە

ولی اینو بدون،خیلی وقتا برعکس فرمایشات شما،آدم وقتی خودش داخل زندگی و مشکلاتش هست،چشمش واقعیتها رو نمیبینە،یا راهکاری بە ذهنش نمیاد و یکی خارج از گود باید مسائل رو ببینە و‌ راهنمایی بکنە

یا راهکار دارە،ولی عملا دستش بستەست و کاری ازش ساختە نیس ،اونموقع هاست کە تراپیست میتونە کمکش بکنە

همین پربازدید رو دیدی؟؟طرف میدونە با چە وحشیی طرفە ولی قدرت جدایی ازش رو ندارە و میگە تراپی لازمم

هیچی دیگە،همین

الانشو دوست داره بعد سالها زندگی مشترک که همه چیز تبدیل به روتین زندگی میشه چشماش اون موقع بازمیشه.ه ...

عاشقانه ها شاید عادی بشن ولی همون موقعس که اگه واقعا عاشق باشی عشق خودشو نشون میده درباره ایناهم بگم تو زندگی دو طرف باید کنار بیان وقتی تو کنار بیایی اونم آره مشکلات حل میشه اگه به این مشکلات باشه هزاران عاشق الان باید با حرفتون طلاق بگیرن

عاشقانه ها شاید عادی بشن ولی همون موقعس که اگه واقعا عاشق باشی عشق خودشو نشون میده درباره ایناهم بگم ...

آمار طلاق دقیقا حرف منوتاییدمیکنه

شماکه اهل نی نی سایتی هرروزهزاران تاپیک به مضمون اینکه عاشق هم بودیم ولی بعد چندمدتی داریم جدامیشیم رو دیدین

عشق واقعیه ولی جنس درد وغصه جوریه همه چیزرودرخودش حل میکنه

اون چیزی که شمااز عشق انتظار داری یخورده افسانه ایه