2777
2789
عنوان

بعد دوسال داستان ما هم به پایان رسید🖤

| مشاهده متن کامل بحث + 2310 بازدید | 180 پست
لعنت بهشونچە بیشعورخب چیکارکنە سارینا رومیرفت‌ میاوردش پیش خودش یکی دوروز

خانمه می‌دونه تو رابطس بخاطر همین اینکار می‌کنه فکر کنم.

برا بچش وقت هم می‌زاره اما این مدت خانمه همش به بهونه بچه یا میخواست ببینتش یا این بره 

که هیچ‌کدومشون رو انجام نداد

یکسال پیش هیچ امیدی نداشتم، همه روش ها رو امتحان کردم تا اینکه بعد از کلی درد کشیدن از طریق ویزیت آنلاین و کاملاً رایگان با تیم دکتر گلشنی آشنا شدم. خودم قوزپشتی و کمردرد داشتم و دختر بزرگم پای پرانتزی و کف پای صاف داشت که همه شون کاملاً آنلاین با کمک متخصص برطرف شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون دردهایی در زانو، گردن یا کمر دارید یاحتی ناهنجاری هایی مثل گودی کمر و  پای ضربدری دارید قبل از هر کاری با زدن روی این لینک یه نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص دریافت کنید.

خانمه می‌دونه تو رابطس بخاطر همین اینکار می‌کنه فکر کنم.برا بچش وقت هم می‌زاره اما این مدت خانمه همش ...

اگە از آه خانومە میترسی باید بگم تو گناهی نداری کە بخواد آهش تورو بگیرە

ولی این رابطە تهش هیچی نیس،ببین کی بهت گفتم

وقتی اون طرف پس میزنه میخوای چیکار کنه

نرە!!

بگە دهنتو ببند من جایی نمیرم،من تورو میخوام،همە دنیا هم سرزنشم کنن من تورو ول‌نمیکنم مگە اینگە مطمئن بشم دوسم نداری،ولی تو منو دوس داری،من هرگز جایی نمیرم و تا هستم روی قرارمون میمونم

اگە از آه خانومە میترسی باید بگم تو گناهی نداری کە بخواد آهش تورو بگیرەولی این رابطە تهش هیچی نیس،بب ...

چرا ته دلم رو خالی میکنی گل من؟ 

من از اینکه هیچکسو برای صحبت ندارم اومدم با شماها به عنوان خواهر نداشتم صحبت میکنم

خیلی سر در گمم حالم مساعد نیست واقعا 

اما تفاوت سنی نمیتونه ملاک باشه 

پیام بدم اصلا چی بگم دیگه به نظرم ببینمش بهتره تا اینکه پیام بدم

پیام بده بهش بگو من میخوام کنارت باشم پیشت باشم از حرف امشبم پشیمونم وقتی عاشقی به سمت عشقت برو به حرفای کسی مثل این پرستوی غمگین گوش نده 

نرە!!بگە دهنتو ببند من جایی نمیرم،من تورو میخوام،همە دنیا هم سرزنشم کنن من تورو ول‌نمیکنم مگە اینگە ...

چه میدونی وقتی ممکنه هزار بار اینارو به این خانم گفته باشه ولی ما نفهمیدیم زود قضاوت نکن