2777
2789
عنوان

شاید دیگه هیچوقت انلاین نشم

| مشاهده متن کامل بحث + 485 بازدید | 81 پست
نه میدونه چقدر حالم بده ولی هیچی نمیگه کاری نمیکنه انتطار داشتم یه حرکتی بزنه

حرکت زدنش درست نیس

حتی شاید جراتشو ندارع!!

یا شایدم از خداشم بودە کە بفهمی و جدا بشی 

چندین دلیل ممکنە داشتە باشە

بچه یه چیزی تو دلم مونده نگم میترکم😍

جاریمو بعد مدت‌ها دیدم، انقدرررر لاغر شده بود که شوکه شدم! 😳

پرسیدم چی کار کرده تونسته اون لباس خوشگلشو بپوشه تازه دیدم همه چی هم می‌خوره!گفت با اپلیکیشن "زیره" رژیم گرفته 
عید نزدیکه و منم تصمیم گرفتم تغییر کنم. سریع از کافه بازار دانلود کردم و شروع کردم، تازه الان تخفیف هم دارن! 🎉

شما هم می‌تونید با زدن روی این لینک شروع کنید

حرکت زدنش درست نیسحتی شاید جراتشو ندارع!!یا شایدم از خداشم بودە کە بفهمی و جدا بشی چندین دلیل ممکنە ...

نمیدونم بخاطر کدوم اشتباهم بود  من خودم به شدت حساسم گیر کسی افتادم ک قلب نداره 

احتیاج دارم به یه خوشحالی از ته دل#احتیاج دارم بگی حق نداری بری وایسا باهم بریم#احتیاج دارم به تو به گفتن از حالم به تو

نمیدونم بخاطر کدوم اشتباهم بود من خودم به شدت حساسم گیر کسی افتادم ک قلب نداره

شاید اشتباهی نداشتی

فقط آدمِ مناسب اون نبودی!

میدونی،من‌چون‌خودم اینکار رو انجام دادم ،بیشتر میتونم بفهمم چی بە چیە 

شاید تو آدم ایدەآل یکی دیگە باشی،ولی واسە این دختر نە

من خودم دختر خیلی خیلی بااحساسی بودم،خیلی مهربون،ولی این آدم،واسە من اونی نبود کە ازش مطمئن باشم برای آیندەم،الان با یکی هستم خیلی شرایطش داغونتر😅ولی میگم این آدمِ امنیە برای من،و‌مطمئنم هرگز بهش خیانت نخواهم کرد

با شناختی که از شما دارم ، بیشتر تحقیق کن

درست میگی. شاید اونی که گفته قصدوغرض و مرض داره

احتیاج دارم به یه خوشحالی از ته دل#احتیاج دارم بگی حق نداری بری وایسا باهم بریم#احتیاج دارم به تو به گفتن از حالم به تو

شاید اشتباهی نداشتیفقط آدمِ مناسب اون نبودی!میدونی،من‌چون‌خودم اینکار رو انجام دادم ،بیشتر میتونم بف ...

چیش امنه؟قبلی غیرتی بود  فکر کنم از ادمای غیرتی دخترا فراری ان

تو این موارد حرف کسی را که نباید باور کرد ،

اون که به شدت دختر خوبیه درمورد اون نیست.

اخه یه چیزایی خودم دیدم جدای اینا بخاطر این شخص باهام بحثها کرد 

چیش امنه؟قبلی غیرتی بود فکر کنم از ادمای غیرتی دخترا فراری ان

قبلی غیرتی بود تاحدی

ولی این بیشتر 

اون آزادی عمل بیشتری میداد،این نە

ولی خب،آدمیە کە همیشە میتونم باهاش حرف بزنم،بخندم و ترس از قضاوت شدن نداشتە باشم

حواسش بهم هست،از لحاظ مالی نمیترسم کە ای خدا آیندەم چی میشە

توی مردم وجهە خوبی دارە و نمیترسم وقتی باهاش ازدواج کنم چی پشت سرم میگن

قیافەهامون و سن و سالمون هم بە همدیگە میخورە تا حدی

هم کفو هستیم...

اینە کە آدم امنیە برام

باید استفاده کرد پایبند نباشی بهشون اینحوری بیشتر میخوانت

استفاده کرد ؟؟؟؟ 

اگه با دخترای مردم اونجوری رفتار کنیم که دوست داریم در اینده با دختر خودمون ،یا خواهر خودمون رفتار بشه خیلی بهتره ، 

منم میتونم الان این حرف را بزنم ولی دلیل ندره چون من شکست خوردم ،حکم به بی وفایی همه دخترا بدم ،

آآقا،❤❌درخواست دوستی پذیرفته نمیشود

اون که به شدت دختر خوبیه درمورد اون نیست.اخه یه چیزایی خودم دیدم جدای اینا بخاطر این شخص باهام بحثها ...

من که خبر ندارم 

ولی تجربه دارم درباره قضاوت های شما .

فکر میکنم اشتباه میکنی 

آآقا،❤❌درخواست دوستی پذیرفته نمیشود

استفاده کرد ؟؟؟؟ اگه با دخترای مردم اونجوری رفتار کنیم که دوست داریم در اینده با دختر خودمون ،یا خوا ...

نمیدونم منکه نگاهم به همه تیره و تار شده بعدس اون آخری کسی بود که دل بستم .دیگه نه دلشو دارم نه حالشو