2777
2789
عنوان

جاریم گفت عروسیم نیاید مهم نیست

| مشاهده متن کامل بحث + 1910 بازدید | 126 پست

یکسال پیش هیچ امیدی نداشتم، همه روش ها رو امتحان کردم تا اینکه بعد از کلی درد کشیدن از طریق ویزیت آنلاین و کاملاً رایگان با تیم دکتر گلشنی آشنا شدم. خودم قوزپشتی و کمردرد داشتم و دختر بزرگم پای پرانتزی و کف پای صاف داشت که همه شون کاملاً آنلاین با کمک متخصص برطرف شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون دردهایی در زانو، گردن یا کمر دارید یاحتی ناهنجاری هایی مثل گودی کمر و  پای ضربدری دارید قبل از هر کاری با زدن روی این لینک یه نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص دریافت کنید.

یا خدا بدون اذن داماد سرخود اینکارو کرده اگر داماد مرد باشه دعوایی از سر این راه میفته چه دختر خودس ...

دقیقا مطمئنم دعواشون میشه ولی آخر جاریم زور میگه چون سریع مادرش میاد دخالت میکنه و برادرشوهرم میگه احترام موی سفید مامانشو دارم که هیچی نمیگم

خلاصه شاید نرم واقعا درست میگی که ما رو بی ارزش کرده 

عزیزم دقیقا تاپیک قبلیمو ببینی مشکل نوزادمو توی شلوغی گفتم 🥺حدود سه ماه و نیمشه وقتی جای شلوغ میریم ...

خیلی ممنونم

خدا بچه شما رو هم حفظ کنه. 

فرد مطمئنی نمیشناسید که چند ساعت تایم عروسی از بچه مراقبت بکنه. 

عزیزم دقیقا تاپیک قبلیمو ببینی مشکل نوزادمو توی شلوغی گفتم 🥺حدود سه ماه و نیمشه وقتی جای شلوغ میریم ...

الان اکثر بچه ها همینن .داخل خونه محیط خلوت و ساکتی و به شدت به سر و صدا حساسن. بزرگتر بشن بهتر میشن .البته که استثنا هم هست .

در مورد رفتن به عروسی به همسرت بگو که بچه من که خیلی حساسه و حتما اذیت میکنه و برای منم سخته تنهایی کنترلش کنم . اونها هم که از نبود ما ناراحت نمیشن پس اگر صلاح میدونی من نرم . 

اگر دیدی همسرت ناراحت شد با کمی منت و ... برو ولی خیلی سنگین و بدون هزینه زیاد . 

اللهم صل علی محمد وآل محمد و عجل فرجهم   

نوزاد س ماهه کاملا طبیعیه از جای شلوغ و پر سرصدا بترسه 

وگرنه مشکل خاصی نداره 

همینو بهانه کن عروسی نرو بگو شوهرمم نیستش 

تا برادرشوهرت ببینه زنش باعث شده شما نتونید تو عروسیش شرکت کنید ..شاید یچیزی ب زن فتنه گرش گف

بنظرم دعای تو یه فرکانس مثبته که قطعا تو زندگیم تاثیر داره پس ازت میخوام واسه رسیدن به زندگی دلخواهم دعا کنی🥺❤️
عجب مادر جو گیری .بگو از خجالت خودتم در میاد آنقدر هواشو نداشته باش

فعلا که رفته نوبت آرایشگاه زده شده ۳۰ میلیون بدون رنگ مو 😅 قطعا با رنگ مو حدود ۴۰ تومن میشه که مادرشوهرم سکته میکنه 

به خاطر عزت نفس نداشتنت و باج دادن به جاری گستاخت

حرف شوهرت هم میزاری زمین 

شوهرت درست میگه ده تومن زیاده 

بهشون تاکید کن که بخاطر نبود همسرم من جایی نمیرم همون پنج تومن  بعد عروسی برید خونشون با همسرت و کادو بدین 

شوهرم که میگه هرطور خودت می‌دونی کادو هم همش میگه ۱۰ تومن زیاده این لیاقت نداره

بله که ده تومن زیاده. اونم وقتی جشن نمیرین. انقد ترسونباش چرا از مادرشوهرت میترسی؟عزت نفس واعتمادبنفس داشته باش. نه خودتو خورد کن نه شوهرتو. بشین سرجات بی سرصدا. روز عروسیم نرو. هرکیم گفت بگو بدون شوهرم کجا میومدم وقتی شما ارزش ندادین

خیلی ممنونمخدا بچه شما رو هم حفظ کنه. فرد مطمئنی نمیشناسید که چند ساعت تایم عروسی از بچه مراقبت بکنه ...

فدات عزیزم ❤️ مامانم هست گلم 

میتونم شیر بدوشم بذارم کنار واسش ولی بچه م به شدت بهم وابسته ست و منو کامل میشناسه ببخشید حتی دستشویی میرم سریع گریه می‌کنه بغل شوهرمم نمیمونه

خودم که میام سریع میخنده و گریه ش قطع میشه

دقیقا مطمئنم دعواشون میشه ولی آخر جاریم زور میگه چون سریع مادرش میاد دخالت میکنه و برادرشوهرم میگه ا ...

تازه میگی شاید نرم؟ببخشید اما اصلا عزت نفس نداری مشخصه از خانواده شوهر هم میترسی و باج بدی

بله که ده تومن زیاده. اونم وقتی جشن نمیرین. انقد ترسونباش چرا از مادرشوهرت میترسی؟عزت نفس واعتمادبنف ...

ولی حیف شد من حتی لباسم رو هم خریده بودم 🥲 الان واقعا دیگه دلم نمیخواد برم