2777
2789
عنوان

عشقم میخواد بره گرجستان

| مشاهده متن کامل بحث + 168 بازدید | 23 پست
از این کارای ازاد که از ایران میرن، اما جای خوابو این چیزاش پیشه دوستشه و نصف نصفه هزینه هاشون…

ینی چی!؟ زبان بلده!؟ من خیلی هارا میشناسم رفتن موندن ولی خوب نیست شرایطشون و فقط هرچی درمیارن اندازه گذران زندگیشونه. اگه حرفه بلد نباشه بدردش نمیخوره و اگه لوس باشه و نتونه سختی را تحمل کنه برمیگرده. 

بچه یه چیزی تو دلم مونده نگم میترکم😍

جاریمو بعد مدت‌ها دیدم، انقدرررر لاغر شده بود که شوکه شدم! 😳

پرسیدم چی کار کرده تونسته اون لباس خوشگلشو بپوشه تازه دیدم همه چی هم می‌خوره!گفت با اپلیکیشن "زیره" رژیم گرفته 
عید نزدیکه و منم تصمیم گرفتم تغییر کنم. سریع از کافه بازار دانلود کردم و شروع کردم، تازه الان تخفیف هم دارن! 🎉

شما هم می‌تونید با زدن روی این لینک شروع کنید

ینی چی!؟ زبان بلده!؟ من خیلی هارا میشناسم رفتن موندن ولی خوب نیست شرایطشون و فقط هرچی درمیارن اندازه ...

بابا این ادم نه زبان بلده نه هیچی نمیدونم چی توی ذهنش میگذره باور کن حقوقش یطرفشو نمیگیره اونجا خرجش کم نیست که هرچی میگم حرف تو گوشش نمیره فکر میکنه گلستانه اعصابم خورده از ی طرف وحشتناک ناراحتم ، اونم بااین حسابا فکر میکنه تنها راهش همینه حتی گریه ام میکنه بخاطر اینکه میخواد بره هی خدا روانی شدم

بابا این ادم نه زبان بلده نه هیچی نمیدونم چی توی ذهنش میگذره باور کن حقوقش یطرفشو نمیگیره اونجا خرجش ...

بزار بره. من میدونم اونجا شرایط چطوره. مطمین باش دوام نمیاره برمیگرده یا برنگرده هم دیگه بنظرم بدرد زنگی مشترک نمیخوره. البته نظر منه. الانم فقط بنظرم میره که شبا بره دیسگو و روزا کار کنه و بنظر خودش درسته. پسر خاله ام شاید 10_15ساله رفته. زبان کامل بلد بود. اونجا شده تورلیدر ولی ن برگشته ن اوضاعش خوبه و درحد گذروندن زندگیه فقط. بابام رفته بود میگفت اصلا فکر نکنید بهشته اینجا بهتره تا اونجا

بزار بره. من میدونم اونجا شرایط چطوره. مطمین باش دوام نمیاره برمیگرده یا برنگرده هم دیگه بنظرم بدرد ...

وای قربونتبرم حسه خوبی دادی بهم ایشالا برگشتنی بشه و یذره عقلش بیاد سرجاش 😍🙂❤️

بعله چراکه نه

اگه سنت کمه بیخیال این عشق زود گذر بشو. درست را بخون خودت برای اینده خودت تلاش کن. میدونم دوسش داری ولی بنظر من کسی که اینجوری میزاره میره بدرد یه زندگی مشترک نمیخوره و فقط همون دوران دوستی براش بسه. بعدشم اگه قسمت هم شدین و خواستین ازدواج کنید حتما حتما حتما قبل اینکه باهاش هرگونه رابطه ای داشته باشی (ببین میگم هر گونه رابطه ای) اونا بفرست ازمایش بده تا بفهمی ناقل بیماری های مختلف نباشه تا خدایی نکرده درگیر بیماری های مثل hpv و ایدز و.... نشی. توراخدا گوش بده بهم. من کلی چیز دیدم از زندگی که تو تازه اول راهی و ندیدی اونا را 

اگه سنت کمه بیخیال این عشق زود گذر بشو. درست را بخون خودت برای اینده خودت تلاش کن. میدونم دوسش داری ...

دانشجو ام، باشه قربونتبرم چشم ، وابستگیو این چیزا که اره واقعا  خودمم حتی اینو میدونم الان قشنگ مغزم خاموشه🥲😂

ممنونم از حرفای قشنگت خیلی حسه خوبی بهم دادی امیدوارم حسه خوب زیادی بگیری از هرجایی🙂❤️