2777
2789
عنوان

خواهرم زیادی پررو نیست

| مشاهده متن کامل بحث + 383 بازدید | 39 پست
کاری با اخلاق های بدش ندارم یعنی چی استوری نکن یا حرف شما زشت و قضاوتتون زشت زمین گرد

فرهنگ هر شهر فرق داره مردم مام ماشاالله اهل قضاوت....

۹۰درصد نقاط ایران خانم جدا شده با دوستاش تنهایی بره ترکیه حرف درمیارن براش ... اونو ول کن ملا مجردشم بره بد نگاه میکنن ترکیه اسمش بد دررفته

میومیوی نانازم 😄💖 بعضی وقتا یه حس انقد خوبه که ....نمیتونی راجبش حرف بزنی...🌼🌸حتی نمیتونی بهش فکر کنی...فقط گیجت میکنه !                                 از این گیج شدنا واسه هممون آرزو میکنم 😍💕

یکسال پیش هیچ امیدی نداشتم، همه روش ها رو امتحان کردم تا اینکه بعد از کلی درد کشیدن از طریق ویزیت آنلاین و کاملاً رایگان با تیم دکتر گلشنی آشنا شدم. خودم قوزپشتی و کمردرد داشتم و دختر بزرگم پای پرانتزی و کف پای صاف داشت که همه شون کاملاً آنلاین با کمک متخصص برطرف شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون دردهایی در زانو، گردن یا کمر دارید یاحتی ناهنجاری هایی مثل گودی کمر و  پای ضربدری دارید قبل از هر کاری با زدن روی این لینک یه نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص دریافت کنید.

میدونم واسه مامانت ناراحتی ولی اونم خواهرته یکم تحملش کنین باهاش خوب باش شما باید بیشتر از بقیه هواش ...

چی بگم براش دعا کنی حالش خوب بشه اخلاقش خیلی تنده و بددهنه

فرهنگ هر شهر فرق داره مردم مام ماشاالله اهل قضاوت....۹۰درصد نقاط ایران خانم جدا شده با دوستاش تنهایی ...

خانواده ما در اون حد اپن مایند نیستن الان بعد طلاقش عمل زیبایی انجام داده هزار تا حرف براش دراوردن چه برسه ترکیه رو هم بفهمن مامانم خوبیشو میخواد که میگه 

حق میگی والا من اینو دیدم درس عبرت شده برام قبلا خیلی شوهری بودم

اره عزیزم هر چیزی سن خودشو داره متاسفانه الان دخترای۱۸ ساله به صف شدن دنبال خواستگارن و هر روز تاپیک میزنن چطور شوهر پیدا کنم ؟ وقتی تو بلوغ ازدواج‌ رو‌نداری و سیاست و کیاست زندگی رو نمیدونی مجبور میشی بعدا یا طلاق بگیری یا بسوزی و بسازی

اخه به پدر و مادرم بی احترامی میکنه خب مشکل روانی داره بره خودشو درمان کنه چرا به مامانم فحش زشت مید ...

مشکل روانی نداره

الان تحت فشار عصبیه

تو چه میفهمی چی کشیده با دو بچه اومده خونه باباش جدا شده

کم کم درست میشه

محبت کنین صبوری کتین

بچه هاش نگه دارید خونه بگیره

وزن بارداری ۸۶ ، بلافاصله  بعد زایمان ۷۸، روز چهلم ۶۹ هدف ۶۵

اره عزیزم هر چیزی سن خودشو داره متاسفانه الان دخترای۱۸ ساله به صف شدن دنبال خواستگارن و هر روز تاپیک ...

کاش گوش شنوام داشت این حرفا تا سرشون به سنگ نخوره نمیفهمن همه که مثل من خونشون آینه عبرت نیست

مشکل روانی ندارهالان تحت فشار عصبیهتو چه میفهمی چی کشیده با دو بچه اومده خونه باباش جدا شدهکم کم درس ...

چی بگم شاید من الان از دستش عصبانی ام بد قضاوت میکنم شاید حق داره نمیدونم

کاش گوش شنوام داشت این حرفا تا سرشون به سنگ نخوره نمیفهمن همه که مثل من خونشون آینه عبرت نیست

متاسفانه اینستا و اون‌ بلاگرای بچه و کودک همسر با زندگی های فیک شون ذهن مردم رو شسشتو شو‌ دادن دقیقا کاری که چندین سال پیش فیلم های ترکیه ای با ایران کرد 

چی بگم براش دعا کنی حالش خوب بشه اخلاقش خیلی تنده و بددهنه

منم خالم اینجور بود بعد کم کم بهتر شد خودت بذار جاش حتی تصورش سخته همه آدمها یه جور نیستن  بعضی‌ها تحملشون پایینه زود میشکنن اخلاقشان تند میشه انگار تو شوک میرن میخوان با همه دعوا  کنن یه جور خشم تو وجودشونه با گذشت زمان درست میشه فقط باهاش بحث نکن یکم مراعات کن آن شالله درست میشه 

الحمدلله کَما هُوَأهلُه