2777
2789

یکسال پیش هیچ امیدی نداشتم، همه روش ها رو امتحان کردم تا اینکه بعد از کلی درد کشیدن از طریق ویزیت آنلاین و کاملاً رایگان با تیم دکتر گلشنی آشنا شدم. خودم قوزپشتی و کمردرد داشتم و دختر بزرگم پای پرانتزی و کف پای صاف داشت که همه شون کاملاً آنلاین با کمک متخصص برطرف شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون دردهایی در زانو، گردن یا کمر دارید یاحتی ناهنجاری هایی مثل گودی کمر و  پای ضربدری دارید قبل از هر کاری با زدن روی این لینک یه نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص دریافت کنید.

تو اینستا بگرد اگه وقت داشتی بده خیاط

اجرت خیاط هم زیاد میشه آخه گرون تر اماده باهاش در میاد . لامصب تو این دوره زمونه هر حرکتی بخوای بزنی گرونهههه

کاربری دست ۲ نفره✨😁 صبر این دل به زیبا شدنش می ارزد❤️

تا هفت تومن😁

تا هفتتتت تومن که عالیههههههههه 

یه سر حتما به اینستا بزن من فکر کردم زیر یه تومن میخوای خرج کنی😐😂۷ تومن ک خوبه . اینستا پیجای خوبی هست اگه سرچ کنی پیدا میشه

تو اینستا بگرد اگه وقت داشتی بده خیاط

وقت که دارم ولی الان خیاط خوب پیدا نمیشه از طرفیم هزینش بیشتر میشه نمیصرفه اینجام تو شهرمون لباس درست حسابیم ندارن انقد استرس دارم شبا نمیتونم بخوابم 😐😂

تا هفتتتت تومن که عالیههههههههه یه سر حتما به اینستا بزن من فکر کردم زیر یه تومن میخوای خرج کنی😐😂۷ ...

راستشو بخوای ترسوام یبار از یه پیجی سفارش دادم تا دوهفته شبا خواب نداشتم بخوامم بدوزم نمیصرفه اینجام لباساش قشنگ نیستن منم که سخت پسند🥺😭

راستشو بخوای ترسوام یبار از یه پیجی سفارش دادم تا دوهفته شبا خواب نداشتم بخوامم بدوزم نمیصرفه اینجام ...

کجا زندگی میکنی؟نمیتونی یه سر بیای تهران حضوری خرید کنید یا بری مرکز استانتون؟تهران با این حدود قیمت چیزای خیلی خوبی میشه پیدا کرد خیلی بهتر از اینایی که فرستادی 

کجا زندگی میکنی؟نمیتونی یه سر بیای تهران حضوری خرید کنید یا بری مرکز استانتون؟تهران با این حدود قیمت ...

مال چالوسم 

والا تهران نمیتونم بیام شوهرم به اونجا فوبیا داره میگه هرجا منو ببر جز تهرانو کرج 😂😂فک کنم دوس دختراش اونجان

مال چالوسم والا تهران نمیتونم بیام شوهرم به اونجا فوبیا داره میگه هرجا منو ببر جز تهرانو کرج 😂😂فک ...

نزدیکییی که . من زیاد از شمال سر در نمیارم جنوبیم ولی مرکز استانت حتما چیزای بهتری داره. مثبت اندیش باش شاید بخاطر اب و هواش میگه😂😂😂