2777
2789
عنوان

نامزدم علاقه ای بهم نداره

| مشاهده متن کامل بحث + 707 بازدید | 99 پست
عزیزدلم خواهش میکنم وابستگی عادیه تو رابطه چون مدتیه ک باهاش در ارتباطی و اگ نباشه ی تیکه از زندگیت ...

اره میدونم اینارو که طبیعیه وابسته شم ولی باز نمیتونم بهش فک نکنم

باید خانواده تو متقاعد میکردی چون خانواده‌ات از ظاهر و خانواده میگن معقوله ولی این تو بودی که باطن و ...

میگفتم هم خیلی تاثیر گذار نبود چون از اول گفته بودم ن فک میکردن لج کردم

یکسال پیش هیچ امیدی نداشتم، همه روش ها رو امتحان کردم تا اینکه بعد از کلی درد کشیدن از طریق ویزیت آنلاین و کاملاً رایگان با تیم دکتر گلشنی آشنا شدم. خودم قوزپشتی و کمردرد داشتم و دختر بزرگم پای پرانتزی و کف پای صاف داشت که همه شون کاملاً آنلاین با کمک متخصص برطرف شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون دردهایی در زانو، گردن یا کمر دارید یاحتی ناهنجاری هایی مثل گودی کمر و  پای ضربدری دارید قبل از هر کاری با زدن روی این لینک یه نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص دریافت کنید.

درست میگی

من حس میکنم شما زیادی حساس شدی!

حس میگنم نامزدت ادم اهل بیانی نیست، نه برای شما نه هیچ‌کس، ولی احتمالا شما تو خونه ای بیکاری همش دوست داری ازش بشنوی

بزرگترین شکوه ما در هرگز نیفتادن نیست، بلکه در برخاستن پس از هر بار سقوط است.
من حس میکنم شما زیادی حساس شدی!حس میگنم نامزدت ادم اهل بیانی نیست، نه برای شما نه هیچ‌کس، ولی احتمال ...

نمیدونم یعنی میگین طبیعیه ادم به نامزدش ابراز علاقه نکنه اونم اوایل نامزدی؟ من اگه بدونم واقعا دوسم داره انقد گیر نمیدم ولی میترسم انتخاب خودش نبوده باشم

اره میدونم اینارو که طبیعیه وابسته شم ولی باز نمیتونم بهش فک نکنم

خب حالا ک نمیتونی ولش کنی و ما هم هر چقد ک ب در و دیوار بزنیم نمیتونیم ترو قانع کنیم ک ولش کنی 

تکلیف هممون چیه😆😆🤣هی ما راه حل جلو پای تو بزاریم تو هی بگی نمیتونم😅خب انقد مصممی ک نمیتونی چرا هممونو علاف کردی عزیز من😐بجای اینهمه منفی شنیدن برو دو بیت شعر حافظ و سعدی بفرست برا پارتنرت بلکه یکم احساساتش تقویت شه خواهر من 😐❤️والا ما هم انگار بخوایم تلاش کنیم آب بریزیم تو صافی🤣🤣

نمیدونم یعنی میگین طبیعیه ادم به نامزدش ابراز علاقه نکنه اونم اوایل نامزدی؟ من اگه بدونم واقعا دوسم ...

من نمیدونم چطوری ه نامزدت! 

ولی اول از همه باید مطمین شی انتخاب خودش بودی نه کسی دیگه

بزرگترین شکوه ما در هرگز نیفتادن نیست، بلکه در برخاستن پس از هر بار سقوط است.
خب حالا ک نمیتونی ولش کنی و ما هم هر چقد ک ب در و دیوار بزنیم نمیتونیم ترو قانع کنیم ک ولش کنی تکلیف ...

ببخشید همتونو اذیت کردم شرمندتونم بقران❤️❤️ولی بین ناراحتی خیلی خندیدم با کامنتت خدا خیرت بده😂😂😂

نه بابا اون با این کارا تقویت نمیشه😂😂❤️❤️

ببخشید همتونو اذیت کردم شرمندتونم بقران❤️❤️ولی بین ناراحتی خیلی خندیدم با کامنتت خدا خیرت بده😂😂😂ن ...

عشق منی

جوون بابا تو فقط بخند 😂😂

ایشالا که خوشبخت باشین عزیزم