2777
2789
عنوان

نامزدم علاقه ای بهم نداره

| مشاهده متن کامل بحث + 727 بازدید | 99 پست
چرا ادامه میدن همچین زندگیارو اخه

پسره چند باری فرستادش خونه باباش گفت برو از اولم نمیخواستم مجبورم کردن ولی 😐دختره باز بر میگشت 

دوبار پشت هم حامله شد ..تازه اینو ول کن میگه دوس دارم بچه سومم داشته باشم ..بعد جالبه شوهره اصلن توجه بهش نداره 

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

نمیدونم ممکنه همه اینایی که گفتی حقیقت داشته باشه البتع اینطوری نیست که یه هفته خبر نگرفته باشه هر ر ...

خب قبول کن ک ی آدم بی احساس و سرده بقیشم ب خودت بستگی داره ببین اگ برات ملاک نیس ابراز علاقه کردن بهت و توجه کردن بهت و میتونی تا ابد تحمل کنی این برخوردای اختاپوسی طور رو میتونی ادامه بدی اگرم ک مهمه با ی آدم برو تو رابطه ک روزی ده بار بگ اووف دورت بگردم کجای تووو😆😍🫠

خب قبول کن ک ی آدم بی احساس و سرده بقیشم ب خودت بستگی داره ببین اگ برات ملاک نیس ابراز علاقه کردن به ...

اره قبول دارم بی احساسه هیچ دختری نمیتونه تحمل کنه ولی لین حسی که بهش پیدا کردمم نمیتوتن فراموش کنم

اره همون اسی ببین نگو دوست پسرم نیس وفلان گفتی محرمیمولی عقد نکردیم خب صیغه خوندن فقط اسمش نرفته ک ر ...

بهش گفتم حس میکنم دوسم نداری بغل میکنه یا بوسم میکنه همونموقع میگه اینطوری نیس ولی از کجا بدونم زاس میگه

پسره چند باری فرستادش خونه باباش گفت برو از اولم نمیخواستم مجبورم کردن ولی 😐دختره باز بر میگشت دوبا ...

بخدا حقشه تنها بمونه اولش دلم سوخت ولی الان دیگ حقشه ۳ تا بچه رو میخوادچیکار اخه اونا چ گناهی کردن

بخدا حقشه تنها بمونه اولش دلم سوخت ولی الان دیگ حقشه ۳ تا بچه رو میخوادچیکار اخه اونا چ گناهی کردن

عین خیالشه دختره ..خودشم میدونه شوهره علاقه بهش نداره 

فکن بچه اولش دنیا اومد اصلن پسرع بیمارستان نرفت

حتی دومی ...

بهش گفتم حس میکنم دوسم نداری بغل میکنه یا بوسم میکنه همونموقع میگه اینطوری نیس ولی از کجا بدونم زاس ...

ازش سوال کن بگو دوست دارم صادقانه جواب سوالامو بدی 

تا ب حال شده از دختری خوشت بیاد؟ کسی رو دوست داشتی ؟

حس میکنم قبلا کسی رو دوست داشته جون پسرا عاشق یکی باشن سخت بعدا یکی دیگه رو دوست دارن

ب نظرم حتما برین مشاوره

پسره خوشتیپه لابد؟ک نمیتونی بگذری؟؟میتونی عکس بزاری کنجکاو شدم

ببخشید نمیتونم عکس بزارم

اره ظاهر معقولی داره ولی بخاطر اون نیس کلا نمیدونم یهو به چیش وابسته شدم اوایل اصلا حسی بهش نداشتم حتی یه ذره هم ولی الان دلم میخواست اونم همینقد منو دوس داشته باشه

عین خیالشه دختره ..خودشم میدونه شوهره علاقه بهش نداره فکن بچه اولش دنیا اومد اصلن پسرع بیمارستان نرف ...

وای نگو حرصم میگیره😂بنظرم دیگ قید شوهرشو زده انتظاری نداره ازش