2777
2789

هرررررر اتفاقی بیفته مریض بشم رو به موت باشم زنگ نمیزنه تولدم باشه مسافرت باشم یاهرچی زنگ نمیزنه.   سالی یبار شام دعوت میکنه فقط. پسرعمه هام و شوهر عمم فوت شد یبارم نگفت خدارحمتشون کنه اصن انگارنمیدونس... تاحالا چیزی برام نخریده هدیه ای چیزی... خونش میرم نه ازجاش پامیشه نه رفتنی خونم بدرقم میکنه  اصصصصن تریفی ازم نمیکنه خونشم میرم خودم باید برا خودم چای و میوه بیارم و ظرفشو بشورم. جای من باشین رفتارتون چه شکلی میشه

لطفا فقط خانونها تو تاپیکام شرکت کنن اقایون ممنوعه

والا تو توقعت زیاده

مادرشوهر ما مگه هر روز زنگ میزنه میگه: عزیزم خوبی؟ دماغت چاقه؟ حال و اوضاع رواله؟

نه والا

تعریفی هم ازمون نمیکنه

همدیگه رو هم زیاد نمیبینیم

تو به اندازه بزرگی خودت باید احترام بذاری نه اینکه نگاه کنی کی چیکار کرد بعد بهش بی احترامی کنی

روزی سگی داشت در چمن علف می‌خورد. سگ ديگری از کنار چمن گذشت. چون اين منظره را ديد تعجب کرد و ايستاد. آخر هرگز نديده بود که سگ علف بخورد! ايستاد و با تعجب گفت: اوی ! تو کی هستی؟ چرا علف می‌خوری؟! سگی که علف می‌خورد نگاهش کرد و باد در گلو انداخت و گفت: من؟ من سگ قاسم خان هستم! سگ رهگذر پوزخندی زد و گفت: سگ حسابی! تو که علف می‌خوری؛ ديگه چرا سگ قاسم خان؟ اگر لااقل پاره استخوانی جلوت انداخته بود باز يک چيزی؛ حالا که علف می‌خوری ديگه چرا سگ قاسم خان؟ سگ خودت باش...     #زمستان بی بهار / ابراهیم یونسی

یکسال پیش هیچ امیدی نداشتم، همه روش ها رو امتحان کردم تا اینکه بعد از کلی درد کشیدن از طریق ویزیت آنلاین و کاملاً رایگان با تیم دکتر گلشنی آشنا شدم. خودم قوزپشتی و کمردرد داشتم و دختر بزرگم پای پرانتزی و کف پای صاف داشت که همه شون کاملاً آنلاین با کمک متخصص برطرف شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون دردهایی در زانو، گردن یا کمر دارید یاحتی ناهنجاری هایی مثل گودی کمر و  پای ضربدری دارید قبل از هر کاری با زدن روی این لینک یه نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص دریافت کنید.

ببخشید نخونده میگم خیر بی احترامی نکن فقط فاصلههههه اونارو آتیش میزنه بی محلی کن انگار دیوارن

بنظرت چجوری بی محلی کنم مثلا دیر ب دیر برم خونش و اصن زنگ نزنم کافیه؟؟

والا تو توقعت زیادهمادرشوهر ما مگه هر روز زنگ میزنه میگه: عزیزم خوبی؟ دماغت چاقه؟ حال و اوضاع رواله؟ ...

والا من که شنیدم احترام احترام میاره و باهرکس مثل خودش باش.  مادرشوهری که اصن زنگ نمیزنه. عروس چطوری زنگ برنه برا تبریک و اینا

بنظرت چجوری بی محلی کنم مثلا دیر ب دیر برم خونش و اصن زنگ نزنم کافیه؟؟

خب آدم با آدم متفاوته

من ازشون بی احترامی دیدم

قطع رابطه کردم تو هیچ مراسمشون شرکت نکردم از گروه هاشون اومدم بیرون یکبار هم زنگ نزدم

چند ماه شد بعد دخترشون اومد اشتیمون داد 

الان رفت آمد داریم اما زنگ و پیام اصلا نمیدم

احتمالا ازین به بعد رفت آمد هم نداشته باشیم🤣🤭

کلا من از کسی بدم بیاد کلا حذف میکنم کم نمیکنم 

نمی‌دونم شخصیت تو چطوریه

مادرشوهر منم اینجوریه ولی مثلا خودش جلو شوهرم خوب جلوه میده زنک میزنع ولی دعوت نمیکنه چندین ماهه بعد بهونه میاره نه کادو میگیره مناسبتا  وقتایی که شوهرم نیس تیکه کنایه میندازه منم قبلا با دعوا و بحث اعصابمو خراب میکردم و شوهرمو کلافه ولی یاد گرفتم با سیاست می رینم بهش کلا دعوتش نمیکنم جایی میریم میتونم بگم اونم بیاد ولی نمیگم مثل قبلنا بهش زنگ نمیزنم مهمونی مشترکی ببینمش پیشش نمیشینم و محلش نمیدم و کلا نمیتونه از کارم سرم دربیاره اوایل خواهر شوهرم خیلی بهم زنگ میزد ک ببینه ما کجا میریم چی میخوریم منم ساده بودم میگفتم می‌دیدم مادر شوهرم تیکه میندازه هرشب شام رستورانین  منم میفهمیدم کار خواهر شوهرمه اونم دیک محل سگ نمیدم کلا خیلی دارن خودشون جر میذن بغهمن کجاها میریم 

کلا اروممم ولی تو تاپیکم بخوای سر ب سرم بزاری میشورم میزارمت کنار
والا من که شنیدم احترام احترام میاره و باهرکس مثل خودش باش. مادرشوهری که اصن زنگ نمیزنه. عروس چطوری ...

هر کی گفته غلط کرده

منم با همین چرتو پرتا کاری کردم سوار من بشن

امان ازین قدیمی ها

والا من که شنیدم احترام احترام میاره و باهرکس مثل خودش باش. مادرشوهری که اصن زنگ نمیزنه. عروس چطوری ...

از زمین به آسمون میاد؟ از کی تا حالا بزرگتر زنگ میزنه به کوچیکتر؟

قبول کن دیگه توقعات چرت و پرت داری

روزی سگی داشت در چمن علف می‌خورد. سگ ديگری از کنار چمن گذشت. چون اين منظره را ديد تعجب کرد و ايستاد. آخر هرگز نديده بود که سگ علف بخورد! ايستاد و با تعجب گفت: اوی ! تو کی هستی؟ چرا علف می‌خوری؟! سگی که علف می‌خورد نگاهش کرد و باد در گلو انداخت و گفت: من؟ من سگ قاسم خان هستم! سگ رهگذر پوزخندی زد و گفت: سگ حسابی! تو که علف می‌خوری؛ ديگه چرا سگ قاسم خان؟ اگر لااقل پاره استخوانی جلوت انداخته بود باز يک چيزی؛ حالا که علف می‌خوری ديگه چرا سگ قاسم خان؟ سگ خودت باش...     #زمستان بی بهار / ابراهیم یونسی
از زمین به آسمون میاد؟ از کی تا حالا بزرگتر زنگ میزنه به کوچیکتر؟قبول کن دیگه توقعات چرت و پرت داری

چرت و پرت طرز فکر توعه.  من خیلی زنگ زدم دیدم یکبارم نمیزنه