2777
2789
عنوان

خانوما بیایین بگین چیکار کنم

| مشاهده متن کامل بحث + 299 بازدید | 32 پست

مو به مو اجرا کن چیزی که میگم رو

اینستات رو پاک کن از اول بریز 

وارد پیج خودت نشو

یه پیج فیک بزن

به پیج دختره این پیام رو بده ( من می‌دونم داری چه غلطی می‌کنی هرزه، عقب نکشی هم زندگیت رو داغون می‌کنم هم کارت رو 

فقط یک قدم دیگه کج بردار تا ببینی چی می‌شه )

اگه بنده خدا کاری نکرده باشه که یکم عصبی میشه ولی خب چون از خودش مطمئنه چیزی تغییر نمیکنه

هر چی هم پیام داد دیگه سین نکن 

پیجت رو حذف کن اینستات هم حذف کن

روحیه شوهرتم بعد از پیام دادنت زیر نظر بگیر ببین فکرش مشغوله عصبیه چطوریه

اگه حرفی هم زد خواست از زیر زبونت بیرون بکشه بگو من یه هفته‌ست اینستام رو پاک کردم اصا حوصله اش رو نداشتم وقت گیر بود

" این راه حل برای وقتیه که تو بخوای بفهمی خیانتی بوده یا نه

و این که پای طرف بریده شه و زندگیت حفظ شه، اگه بخوای جدی تر عمل کنی باید مدرک جمع کنی برای شکایت و باقی چیز ها " 

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

مو به مو اجرا کن چیزی که میگم رواینستات رو پاک کن از اول بریز وارد پیج خودت نشویه پیج فیک بزنبه پیج ...

اما اگه واقعا خیانت نکرده بود چی؟

من باشم عذاب وجدان میگیرم الکی به طرف توهین کرده باشم.

🖤... از ۱۴۰۳/۸/۲ دیگه حالم خوب نمیشه...🖤    ⬅️⬇️ ــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــ 🔥🔺متوّلد سال اژدها🔺🔥                                        زین پس سعی می‌کنم؛ مهربانانه‌تر، محترمانه‌تر، پسندیده‌تر و شمرده‌تر گفت‌وگو و صحبت کنم💖                                      سعی می‌کنم انسانی بهتر باشم، اگر دلِ کسی رو شکوندم امّیدوارم منو ببخشه و حلال کنه😉 اگر هم کسی از حرفی که زدم ناراحت شده یا بهش برخورده هم همین‌طور🙃                به‌طور کل، امّیدوارم در این راه، موفّق باشم. آمین🌹                                                                                                    👈 عضو اکیپ ♥️💎#جذابای سایت💎♥️ 👉

اما اگه واقعا خیانت نکرده بود چی؟من باشم عذاب وجدان میگیرم الکی به طرف توهین کرده باشم.

آره خب خیلی توصیه اخلاقی ای نبود

ولی عزیزم خطاب کردن مرد متاهل اگه خیانت نباشه صمیمیت بیجا که هست 

میتونه یه تلنگر باشه 

آره خب خیلی توصیه اخلاقی ای نبودولی عزیزم خطاب کردن مرد متاهل اگه خیانت نباشه صمیمیت بیجا که هست میت ...

آره ولی راهکار خوبی بود عزیزم

اون قسمت «هرزه» اش برداشته شه قشنگتر میشه

🖤... از ۱۴۰۳/۸/۲ دیگه حالم خوب نمیشه...🖤    ⬅️⬇️ ــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــ 🔥🔺متوّلد سال اژدها🔺🔥                                        زین پس سعی می‌کنم؛ مهربانانه‌تر، محترمانه‌تر، پسندیده‌تر و شمرده‌تر گفت‌وگو و صحبت کنم💖                                      سعی می‌کنم انسانی بهتر باشم، اگر دلِ کسی رو شکوندم امّیدوارم منو ببخشه و حلال کنه😉 اگر هم کسی از حرفی که زدم ناراحت شده یا بهش برخورده هم همین‌طور🙃                به‌طور کل، امّیدوارم در این راه، موفّق باشم. آمین🌹                                                                                                    👈 عضو اکیپ ♥️💎#جذابای سایت💎♥️ 👉

اما اگه واقعا خیانت نکرده بود چی؟من باشم عذاب وجدان میگیرم الکی به طرف توهین کرده باشم.

این که اره تو پیام اون زنه چیز خاصی ندیدم فقط شوهرم درجواب نوشته بود کاش عزیزم میترسمم یه کاری کنم ازم زده بشه نمیدونم بخدا 

این که اره تو پیام اون زنه چیز خاصی ندیدم فقط شوهرم درجواب نوشته بود کاش عزیزم میترسمم یه کاری کنم ا ...

میتونی همینی که ایشون گفتو یکم محترمانه تر انجام بدی

این که اره تو پیام اون زنه چیز خاصی ندیدم فقط شوهرم درجواب نوشته بود کاش عزیزم میترسمم یه کاری کنم ا ...

مثل من نباش 

الکی خوش بین نباش 

قطعا باهاش دوست و صمیمی شده 

قطعا دلیل بی توجهی همینه 

با گوشی شوهرت بهش پیام بده 

بنویس 

دیگه پیام نده من دیگه دلیلی برای باخبر بودن از شما و محل کار قبلی ندارم . موفق باشید خدانگهدار 

بعد بلاکش کن 

غربت کسی نباش که تو را وطن می پندارد🥺

مثل من نباش الکی خوش بین نباش قطعا باهاش دوست و صمیمی شده قطعا دلیل بی توجهی همینه با گوشی شوهرت بهش ...

اخه شمارشو ذخیره کردم دیدم عکس دختر بچه گذاشته همش میگم شاید متاهل باشه یا اگرم متاهل نباشه با یه دختر بچه نمیتونم تصور کنم اصلا.

اخه شمارشو ذخیره کردم دیدم عکس دختر بچه گذاشته همش میگم شاید متاهل باشه یا اگرم متاهل نباشه با یه دخ ...

غلط کرده 

یکی از اینایی که به شوهرم دم به دقیقه پیام‌میداد دوتا بچه داره عوضی 

زمونه خراب شده عزیزم 

منم به شوهرم اعتماد کامل داشتم ولی صدها حیف 

با یه شماره دیگه زنگ‌بزن ببین مرد برمیداره یا زن

غربت کسی نباش که تو را وطن می پندارد🥺