2777
2789
عنوان

میترسم شوهرم با جاریم اشتی کنه

| مشاهده متن کامل بحث + 320 بازدید | 30 پست
هم دوسِت دارههم دوسش داریاین خیلی خوبه و این حس خوبی هست که از تاپیکت گرفتمولی اینقدر خودت رو ضعیف ن ...

همه اینا واضحه و همشو می‌دونم فقط برام سواله وقتی با زنداداشش قطع رابطه س چجوری میشه اخه؟با داداشش که هست اونم زنشه مگه میشه بگه زنتو نیار؟یا الان بره شب یلدای قطعا زنداداشش میاد خونه شون 

یکسال پیش هیچ امیدی نداشتم، همه روش ها رو امتحان کردم تا اینکه بعد از کلی درد کشیدن از طریق ویزیت آنلاین و کاملاً رایگان با تیم دکتر گلشنی آشنا شدم. خودم قوزپشتی و کمردرد داشتم و دختر بزرگم پای پرانتزی و کف پای صاف داشت که همه شون کاملاً آنلاین با کمک متخصص برطرف شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون دردهایی در زانو، گردن یا کمر دارید یاحتی ناهنجاری هایی مثل گودی کمر و  پای ضربدری دارید قبل از هر کاری با زدن روی این لینک یه نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص دریافت کنید.

همه اینا واضحه و همشو می‌دونم فقط برام سواله وقتی با زنداداشش قطع رابطه س چجوری میشه اخه؟با داداشش ک ...

نمیشه یه عمر قطع ارتباط کرد

چیزی که باید اتفاق بیفته میفته از الان برای دیدار تون حرف و صحبت آماده کن

که غافلگیر نشی

و قضیه رو تمومش کن

من یه معلمم🌱.دلیل اینکه میام نی نی سایت سرگرمی نیست،یه جور انجام وظیفه س،یه جور کمک کردن، البته تا جایی که بدونم.پستایی که میذارم برای روشن شدن افکار هست. اتفاقا از اینکه ریپلای میکنید و جواب نظراتم رو میدید خیلی خوشحال هم میشم. در ضمن ،ادامه ی امضام تبلیغ نیست. تجربه  ی شخصی خودم و گروووهی از انسان هاست. * وقتی خواستید زندگی مشترک خیلییی خوبی داشته باشید و همسرتون رو اونجوری هست درک کنید و درست زندگی کنید،هم چنین وقتی نمیدونید چجور مردتون رو قوی و بزرگ ترش کنید و چطور مرد مقتدر زندگیتون کنیدش، به این آی دی تو ایتا پیام بدید.Admin_hamsardari@ ( ادمین دوره ی همسرداری). یا واذد این لینک شید(https://eitaa.com/joinchat/4060939106C6b31f6b3be)اونوقت بشین زیر سایه ی مردونش لذت زن بودن رو تجربه کن.
کلا آدم وسواس فکری هستم بعد اینکه این دختره خیلی مارهعه خیلی ولی خدایی شوهرم گفته من دیگه باهاش ارتب ...

نمیتونه بگه زنتو نیار یا ارتباطشو با داداشش قطع کنه که

هرچی بیشتر بخوای کنترلش کنی بدتر میشه

ریلکس باش برات مهم نباشه، ولی ارتباطو به حداقل برسونید سالی یکی دوبار فوقش همو ببینید

نمیشه یه عمر قطع ارتباط کردچیزی که باید اتفاق بیفته میفته از الان برای دیدار تون حرف و صحبت آماده کن ...

نمیشه

زنگم زد فحشم داد

گفت برم به شوهرت بکن زندگیتو از هم بپاشه یه حرفااا

اصن جای برگشت نداره اصلااااا

هم من هم شوهرم روش قطع کردیم

روز بعد خودشو شوهرش منو بلاک کردن شوهر منم زنداداششو بلاک کرد 

خیلی بیشعوره من انقد گریه کردم سرش میدونستم بهممون می‌ریزه شوهرمم خوب می‌شناستش گفت این دو بهم زنه

پیش من کلی فحشش داد

و الآنم هرچی میگم میگم عمرا دیگه با اون دختره قطع ارتباطم

نمیتونه بگه زنتو نیار یا ارتباطشو با داداشش قطع کنه کههرچی بیشتر بخوای کنترلش کنی بدتر میشهریلکس باش ...

نمیشه بابا زنگم زد فحشم داد

چجوری من اینو ببینم؟

ببین این خیلی با سیاست و دو بهم زن و بد داشته حتی شوهرمو کلی پیش من فحشش داد تا حالا ندیده بودم 

خب بعد فوش شوهرت زنگ نزد بهش با خاک یکیش کنه؟

زنگش زد گفت به زنم گفتی پر رو؟گفت اره گفت گفت برا چی گفت چون پر روعه و فلان بعد شوهرم روش قطع کرده و دوبار زنگ زده ردی دادن

نه با خاک یکیش نکرد فقط اینکه به من میگه باهاش قطع ارتباطم

فحش نداد گفت پر رو همین

چی بگم والاانتظار برخورد بیشتری بود

برا همین میترسم دیگه

میگه اینکه اصن زنگ نزد یه چی بگه

خب شاید هنوزم براش احترام قائله

حرفای دیگه ش که گفته زندگشتو از هم میپاشونم هم به شوهرم گفتم

گفت اون جایگاهی ندارند بخواد کاری کنه

ولی نرفت بهش حتی جواب فحش بده 

بنظرت ینی دوستم ندارن که شوهرم جوابشو نداده فقط قطع ارتباط کزده

چی بگم والاانتظار برخورد بیشتری بود

برا همین میترسم دیگه

میگه اینکه اصن زنگ نزد یه چی بگه

خب شاید هنوزم براش احترام قائله

حرفای دیگه ش که گفته زندگشتو از هم میپاشونم هم به شوهرم گفتم

گفت اون جایگاهی ندارند بخواد کاری کنه

ولی نرفت بهش حتی جواب فحش بده 

بنظرت ینی دوستم ندارن که شوهرم جوابشو نداده فقط قطع ارتباط کزده

نه نگفتم فقط حرفشو میگفتم میگهت ولش کن اون مریضه

خب باهاش بدون غر زدن یا متلک بشین صحبت کن بگو فلان چیز خیلی ناراحتم کرده، چیکار میتونی بکنی که این حس بدم از بین بره؟

و بزار راهکار بده

خب باهاش بدون غر زدن یا متلک بشین صحبت کن بگو فلان چیز خیلی ناراحتم کرده، چیکار میتونی بکنی که این ح ...

ببین من خودمم میدونستم فحش بدم ولی نخواستم بهانه بدم دستش شاید شوهرمو همین قصدو داشته که مقصر نباشه 

فقط باید ببینم واقعا ارتباطشو قطع می‌کنه یا نه 

خیلی پیش من فحشش داد گفت. دختره حیوون .مریض.ختی فحش ناموسی