من در هفته دو سه روز خونه خودمون دو سه روز خونه پدر شوهرم چون از اول پیش هم بودیم دیگ الان بعد سه سال نمیشه کمترش کرد. بعد پدرشوهرم اینا دارن بالای خونه خودشون خونه میسازن واسه پسرشون ک شوهر من باشه ک ما عروسی گرفتیم بریم اونجا. بعد امروز به مادر شوهرم بعد چند روز زنگ زدم حالشونو بپرسم . سریع یه احوال پرسی کرد گفت این دو سه روز کار بنایی داشتیم هیچکس نبود کمک حالم باشه. دیگ مژده(خواهر شوهرم) اومده کمکم به ...(نامزدم) هم گفتم یسنا رو چرا نیوردی کمکم اونم جواب سربالا داده منم دیگ بهش چیزی نگفتم. ... راستش بهم برخورد تا زنگ زدم اینو گفت منم گفتم آها مژده اومده چ کمکی بده؟ منظورم این بود ک کار بنایی زن کاری از دستش بر نمیاد.گفت همین چایی درست کنه و اینا دیگ. ناگفته نمونه من چند روزی ک خونشون هستم خیلی کمک میدم بهش ظرفارو میشورم جارو میکنم خودشم بیچاره همش سرکارع وقت نمیکنه منم دلم میسوزه بخاطر همین خیلی بهش کمک میکنم... ولی الان بهم برخورد آخه تو حیاط پر مرد دارن کار میکنن من حتی اگر دستشویی هم داشته باشم نمیتونستم اونجا برم بعدشم یه ناهار بوده که هرروز درست میکردی فوقش چندبار چایی دیگ کاری نداشتن ک کمکی میخاستع😕 احساس میکنم باید یکم خودمو کمرنگ تر کنم توقعشون زیاد شده.درست فکر میکنم یا ن
این چه حرفیه؟ وظیفه مرده که برای همسرش مسکن تهیه کنه جزو نفقه زنه.
راه و رسم مردن را در مجال زندگانی دنیا نیاموخته ایم. چه گرانبهاست در نظر پروردگار، مرگ پاکان؛ همچنان که چیزهای کمیاب گرانبها هستند. به شما راست میگویم، به راستی من در این جهان به امتیازی آمده ام که تا کنون به هیچ بشری داده نشده حتی به... ،زیرا خدای ما انسان را نیافرید که در جهان او را باقی بگذارد بلکه او را آفریده است تا در بهشت بگذاردش. 🍀 jesus christ. به نام قدرت مطلق، نيروى برتر، نيرويى كه قدرتت از شمال تا جنوب و از شرق تا غرب گسترده شده. Angel
بچه ها باورتون نمیشه! برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.
همون چایی و غذا و ظرف شستن کار کمی نیست اصلا هم وظیفه خواهر شوهرت نیست انجام بده
خب خواهر شوهرام هم میان خونه باباشون من جلوشون سفره پهن میکنم جمع میکنم میشورم هم وظیفه من نیست دیگ... بحث وظیفه نیست عزیزم منم نگفتم وظیفه اونه ولی واقعا یه چای درست کردن دیگ اونقدرا سخت نیس ک بخاد پیش من گلگی کنه
خب عزیزم وقتی زیاد رفتی و موندی این توقع هم ایجاد شده براشونو خب پیش خودشون میگن خونه رو برای این دا ...
بایدی در کار نیست واقعا چون الان دیگ همه دخترا تا خواستگار میاد براشون میگن خونه داشته باشه نمیدونم فلان. من راضی به زندگی با پدر مادرش هستم. همیشه هم بهشون کمک میکنم. ولی انتظار دارم وقتی یه بار نباشم بهم نگن. این جز وظایف پسر و خانوادشه ک عروسشونو ببرن یه جایی و بنظرم دختر هیچ وظیفه ای ندارع
بایدی در کار نیست واقعا چون الان دیگ همه دخترا تا خواستگار میاد براشون میگن خونه داشته باشه نمیدونم ...
عزیزم فداتشم ما که باهم دعوایی نداریم ابنم که شما قبول کردی بری باهاشون تو یک ساختمون زندگی کنی و میدونستی همسرت شرایط مالیش چجوری هست انتخاب خودت بوده پس به سر کسی منتی نداری
من میتونم فقط برات آرزوی خوشبختی و عاقبت بخیری بکنن