2777
2789
معلومه ازاون عروسای بی چشم و رو پرتوقع ای

این چه حرفیه؟ وظیفه مرده که برای همسرش مسکن تهیه کنه جزو نفقه زنه.

راه و رسم مردن را در مجال زندگانی دنیا نیاموخته ایم. چه گرانبهاست در نظر پروردگار، مرگ پاکان؛ همچنان که چیزهای کمیاب گرانبها هستند. به شما راست میگویم، به راستی من در این جهان به امتیازی آمده ام که تا کنون به هیچ بشری داده نشده حتی به...  ،زیرا خدای ما انسان را نیافرید که در جهان او را باقی بگذارد بلکه او را آفریده است تا در بهشت بگذاردش. 🍀 jesus christ.  به نام قدرت مطلق، نيروى برتر، نيرويى كه قدرتت از شمال تا جنوب و از شرق تا غرب گسترده شده. Angel 

چرا باید هفته ای سه بار بری خونه مادر شوهر نرو زیادمن طبقه بالا خونه مادر شوهر دارم زندگی میکنم بخدا ...

برم خونه خودم دیگ آنقدر نمیرم الانم ب اصرار شوهرم میرم

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

دقیقا من میگم آدم ازش کم نمیشه اصلا خودم روم نمیشه خیلی بهش کمک میکنم و احساس میکنم همین باعث. پرتوق ...

آره اگه انتظارش بره بالا خوب نیست چون یه جاهم میخواین بشینین ولی مادرشوهر من توقع نداره

شوهرم اونجا بوده دیگ. بعدشم از دست من چ کاری بر میاد؟

همون چایی و غذا و ظرف شستن کار کمی نیست اصلا هم وظیفه خواهر شوهرت نیست انجام بده

چشمت آتش فشان ماه شب آسمان دگر از من گذشت با دگران یار بمان
همون چایی و غذا و ظرف شستن کار کمی نیست اصلا هم وظیفه خواهر شوهرت نیست انجام بده

خب خواهر شوهرام هم میان خونه باباشون من جلوشون سفره پهن میکنم جمع میکنم میشورم هم وظیفه من نیست دیگ... بحث وظیفه نیست عزیزم منم نگفتم وظیفه اونه ولی واقعا یه چای درست کردن دیگ اونقدرا سخت نیس ک بخاد پیش من گلگی کنه

عزیزم وقتی نصف هفته اونجایی یک سری کارارو باید انجام بدیاگر میخوای مثل مهمان باهات رفتار بشه مثل مهم ...

من مشکلی با انجام دادن کارا ندارم. فقط میگم نباید در این مورد گلگی میکرد ازم

من مشکلی با انجام دادن کارا ندارم. فقط میگم نباید در این مورد گلگی میکرد ازم

خب عزیزم وقتی زیاد رفتی و موندی این توقع هم ایجاد شده براشون

و خب پیش خودشون میگن خونه رو برای این داریم آماده میکنیم پس باید بیاد کمک ولی اگر از اول حد نگه میداشتی این خرفام پیش نمیومد

خب عزیزم وقتی زیاد رفتی و موندی این توقع هم ایجاد شده براشونو خب پیش خودشون میگن خونه رو برای این دا ...

بایدی در کار نیست واقعا چون الان دیگ همه دخترا تا خواستگار میاد براشون میگن خونه داشته باشه نمی‌دونم فلان. من راضی به زندگی با پدر مادرش هستم. همیشه هم بهشون کمک میکنم. ولی انتظار دارم وقتی یه بار نباشم بهم نگن. این جز وظایف پسر و خانوادشه ک عروسشونو ببرن  یه جایی و بنظرم دختر هیچ وظیفه ای ندارع

بایدی در کار نیست واقعا چون الان دیگ همه دخترا تا خواستگار میاد براشون میگن خونه داشته باشه نمی‌دونم ...

عزیزم فداتشم ما که باهم دعوایی نداریم ابنم که شما قبول کردی بری باهاشون تو یک ساختمون زندگی کنی و میدونستی همسرت شرایط مالیش چجوری هست انتخاب خودت بوده پس به سر کسی منتی نداری

من میتونم فقط برات آرزوی خوشبختی و عاقبت بخیری بکنن