2777
2789

میگن خاک سرده ولی دروغه. دارم از دلتنگی پسرم خفه میشم. با این که روزهای آخر میخاستم بره. ولی الان فهمیدم اون جهنم واسم بهشت بود. جهنمی که پسرم توش باشه واسم بهشته. برای آرامش دلم دعا کنید

پسر قشنگم و دختر نازم همه انگیزه من شما دوتا هستید

یکسال پیش هیچ امیدی نداشتم، همه روش ها رو امتحان کردم تا اینکه بعد از کلی درد کشیدن از طریق ویزیت آنلاین و کاملاً رایگان با تیم دکتر گلشنی آشنا شدم. خودم قوزپشتی و کمردرد داشتم و دختر بزرگم پای پرانتزی و کف پای صاف داشت که همه شون کاملاً آنلاین با کمک متخصص برطرف شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون دردهایی در زانو، گردن یا کمر دارید یاحتی ناهنجاری هایی مثل گودی کمر و  پای ضربدری دارید قبل از هر کاری با زدن روی این لینک یه نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص دریافت کنید.

متاسفم عزیزم😔😔

تاپیکایی که اون موقع می زدی یادمه فقط برات صبر از خدا می خوام.😔😔

بعضی وقتا هم باید آدم زاد از خودش تشکر کنه بابت تمام روزای سختی که گذروند و دوام آورد....................

خدا بهت صبر بده

من امام رضایی ام🌹🌹🌹دل من گم شد اگر، بسپارید امانات رضا... و اگر از تپش افتاد دلم ببریدش ملاقات رضا... از رضا خواسته ام بگذارد که غلامش بشوم همه گفتند محال است ولی دلخوشم من به محالات رضا(علیه السلام) 

خیلی سخته 

خدا بهت صبر بده عزیزم تاپیک هات و خوندم خیلی ناراحت شدم 

وقتی پسرت گفته من خوبم این کاملا واقعیه 

درد زیادی رو داری تحمل می‌کنی اما همین بچه مطمعن باش اون دنیا شفاعتت رو می‌کنه 

منم برادر پنج روزم رو بخاطر اشتباه پرستارا از دست دادم 

خیلی واسمون سخت گذشت 

حتی به مادرم تهمت دروغ زدن که حتما بچه از شوهرت نبوده که مرده 

خودم رو تصور میکنم چجوری مادرم تحمل کرد 

من اون موقع هشت سالم بود 

وقتی نوجوان که شدم خواب برادرم رو دیدم 

اونا ما رو میبینن و از ناراحتبمون ناراحت میشن

دردی در سینه دارم که درمانی ندارد ‌...آواره کوچه و خیابون شدم بابا یک نگاهی بهم بکن تا کی این دوری رو تحمل کنم ؟ نمی‌خوای منو ببینی ؟ نکنه باهام قهری ؟ یک حرفی بزن بابا جیگر دخترت پر خون شده 

😭😭

عزیز دلم گریه نکن همه ما یک روزی میریم 

می‌دونم خیلی بهت سخت میگذره 

چاره ای جز صبر نداریم 

دردی در سینه دارم که درمانی ندارد ‌...آواره کوچه و خیابون شدم بابا یک نگاهی بهم بکن تا کی این دوری رو تحمل کنم ؟ نمی‌خوای منو ببینی ؟ نکنه باهام قهری ؟ یک حرفی بزن بابا جیگر دخترت پر خون شده 

ای خدا چه قدر دلم گرفت امشب....بعضی وقتا میگم کاش اصلاً به دنیا نمیومدیم که غم از دست دادن هم نمی کشیدیم....اما با ای کاش چیزی درست نمیشه.😔😔

ما محکومیم به صبر.

بعضی وقتا هم باید آدم زاد از خودش تشکر کنه بابت تمام روزای سختی که گذروند و دوام آورد....................